Mostanában nagy a sürgés-forgás a Parlamentben, nagy változások előtt áll az ország. Fotósunk remek képein bepillantást nyerhetnek a törvényhozás mindennapjaiba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Répássy Róbert kezében megjelent a Harmadik Szem. Döbbent riporterünknek elmesélte az ülés után, hogy ez családjában öröklődő, számára ez nem meglepő.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bocsánatos bűnök
, avagy a képviselőink is haladnak a korral.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Érdekes, de a képen két, eddig ismeretlen képviselő is látható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyik választott képviselőnk véletlenül elhányta magát. Valószínűleg a reggeli kakaó jött ki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Selmeczi Gabriella
(Fidesz) kézfeltartással jelezte, hogy a szavazógépe nem működik.

8 KOMMENT

  1. Répassy nem a mögötte ülő képviselőelvtársának a szemét vájta ki? Mert az nagyon fogja a fejét. Egyébként ki az a sok bohóc a 3. képen, mert csak a bal szélsőt ismerem? És vajon mért pont a hazaárulás világnapján van képes riport a Parlamentből?

  2. Az utolsó képen a Nyugdíjvédő Kiflilopkodó felsőjéről hiányolom a sujtást.
    Soltész Miklósnak meg iszonyú szájszaga lehet, mert Latorcai már elhajolt, Rétvári még úgy csinál, mintha semmit sem érezne.

  3. Hanem a valasztasi mokusmajom megis mivegre volt kint a bufeben a fotozas alatt? Lattam amugy pistabat, ahogy az ajtofelfanak dolve kattingatott, kifele menet osszefutottam a majommal, aki eppen kisusti beonteses bodzaszorpot iszogatott. Kerdeztem, hogy miert nincs bent, erre elhajtott a francba, hogy nezzek mar be es mondjam mar meg, hogy jozanul vagy hanyas nelkul kibirnam-e 2 percig is… Es igaza van, de sajnalom 🙁