Tolvaly Ferenc kedvenc El Camino posztere előtt beszélt erről

Az egykori média menedzser és spirituális utazó egy négyhetes Kába-kő körüli út után tévedésből Gyurcsánynak nevezte Orbán Viktor miniszterelnököt, majd elnézést kért.

Orbán Viktort korábban Gyurcsány Ferenc nevezte tolvajnak, ám ezt Tolvaly Ferenc nem kívánta kommentálni, mivel nagyra becsüli mindkét miniszterelnököt.

Sólyom Lászlót is megkerestük, hogy mondjon néhány szót a kérdésről, mivel alkotmányértelmezése szerint jelenleg passzív táppénzen van, így továbbra is ő a köztársasági elnök. Sólyom szerint alkotmányos válság van és nyelvtani szükséghelyzet, ezért a politikusoknak sürgősen el kellene gondolkodniuk azon, hogy nincs-e szükség egy alkalmas elnökre, mint például ő.

Schmitt Pált is kerestük, de a Sándor palota ajtaján csak egy cédulát találtunk: „Motorozni mentem, küld el ötleteidet, javaslataidat elektrónikus póstán!” felirattal.

5 KOMMENT

  1. Smitpaca egyebkent egy kozepnagysagu, muzealis tarogatot vitt motoron a draga szuleinek, akik azt a falra teszik majd ki, neves pacank altalanos iskolai “helyesirasi verseny utolso helyezettje” feliratu nadpalcaja melle. Ez a szep kiallitas egyebkent a kopocsesze felett van, hogy csalodott apja osszekothesse a kellemeset a hasznossal. Egyebkent az oreg smit, csak annyit orditott ki az ot interjuolni keszulo tv staboknak, hogy

    “S N I T T”

    🙁