A pornótalicskázás tipikus magyar sikersport lehet

Lehet, hogy a budapesti olimpia örök ígéret marad, ám az olimpiához sokban hasonlító lokális sportesemény megrendezése még összejöhet, ha a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) is igent mond.

A ma kiírt Közép-Magyarországi Játékok megrendezési jogáért szállt harcba Budapest. Tarlós István főpolgármester szerint a 25 milliárd forintból hamarosan elkészülő pályázat maradéktalanul meggyőzi majd a NOB-ot, hogy a magyar főváros az ideális választás. A kihirdetés után nem sokkal egyébként már Oslo, Malaga és Dublin is jelezte, otthont adnának a sporteseménynek.

„Ha atlétikát nem is, de fedett pályás érmegyűjtést biztosan rendezhetünk, az úszás helyett pedig valószínűleg csak zuhanyzás lesz a programban, de ez semmit nem von le az esemény rangjából és a megtiszteltetés mértékéből. Forint-tízezreket kereshet az eseményen a főváros” – méltatta Tarlós a Közép-Magyarországi Játékokat. A nagyra törő tervek azonban itt nem érnek véget: a NOB tájékoztatása szerint Magyarország máris pályázik a Kötöttpályás Távolbanéző Európa-bajnokság megrendezéséért, sőt, a csepeli volt gyártelepen már gyakorlópályák kialakítása is elkezdődött.

5 KOMMENT

  1. Véraláfutás és gátúszás is a program része…?
    Sith Pál nagy sportember, szerintem támogatni fogja. Persze a győztesekből kiszippantja a midichloriánokat, de hát ennyit megér. Neki.

  2. A hozzászólások alapján én ezt deriváltam:
    Sokaknak nem esik le, de ez egy korábbi – ki tudja mennyire – ál-hírhez hasonlatos.
    Abban arról írtak, hogy 2012-ben budapesten tartják az akkor esedékes “vidám-játékokat” ..))
    A jelenlegi illusztráció ennek pont az ellentétét mutatja :)). A többségit :)) Ez tetszik….
    Sok mélymagyarnak perszel az erdedeti hírtől máris lázálmai lettek, kedvenc médiájukon át
    kezdtek tiltakozni az eredeti “álhír” ellen.. :))) Mi van ha az is kacsa volt ?

  3. Kiszivárgott források szerint a NOB háziversenyen teszteli a Tisztségviselői Tornát.
    Rövid- és hosszúidejű öltönyviselés, boríték váltó, részvételi feltétel egy negatív gerinc röntgen.