Ha 15 centi alatt van, nem kell utána adót fizetni

Lankadó – ezt a nevet adta a kormány annak az előterjesztett adónemnek, amellyel a szexipart kívánja sújtani, miután lehúzta a bőrt az élelmiszerbolt-láncokról.

A kormány valószínűleg az élelmiszerbolt-láncokra is a bankadóhoz hasonló adóterhet ró: a tizenöt centinél hosszabb kolbászokból 20%-ot, az egy literesnél nagyobb üdítőkből pedig 15%-ot kell az APEH-nak adni. A fehér kenyér megússza az adót, a magos kenyerekből azonban vekninként 30 mag illeti majd meg az államot. A kilós liszt és a kilós cukor után két evőkanállal, a kakaó és a lekvár után pedig csomagonként egy palacsintába valóval rövidíti meg az állam az áruházakat. Az élelmiszerboltok ezeket a terheket nem tudják áthárítani a lakosságra, arra azonban számítaniuk kell a vevőknek, hogy a bevásárló kocsiba bedobott fémszázasból tizenkét forintot elnyel a persely.

Az élelmiszerboltok után a kormány a fürdőkre és uszodákra fog édesvíz-adót kivetni, januártól pedig ugyanez a sors vár azokra az erdőgazdaságokra, amelyek területén csermely, patak vagy időszakos vízmosás folyik. Tavasztól a fodrászok és kozmetikusok következnek, nyár elején pedig a szexipart is elérik a kormány adóreformjai: a női pornósztároknak kell fizetniük az első, a tizedik, a huszonharmadik és onnantól kezdve minden tizenhetedik éjszaka jogával. A pornósztárok ellenérvei az élelmiszerboltokéval egyeznek: nem korrekt a kormánytól, hogy a napi betevőt is megadóztatja.

14 KOMMENT

  1. jogos. minden harmadik trippert kapjon meg az állam.
    hasonlóképpen nyolc anális közösülésből egy a szíjjártót illeti.
    mivel animálpornó-nagyhatalom is vagyunk ezért minden második lófaszt a politikusok seggébe.

  2. Pedig nagyon jogos és haladó elképzelések!
    Az élelmiszereknél külön ajánlom a hal-adó bevezetését!
    A pornósok meg csak adózzanak!
    Utálom a pornófilmeket! Látni, hogy egy IQ=0 pornószínésznek 5 perc alatt több jó nője van, mint nekem egész életemben, hát csak adózzanak!
    Nem is beszélve arról, hogy gyártják ezeket a végenincs pornókat! Pedig 5-10 perc is bőven elég lenne! 🙂

  3. Ne csak a női pornósztárok adózzanak. A férfiak is adják le egy részét annak, amit megtermeltek.
    Ugyanígy leadhatnák az APEH-nál pl. a bokszolók minden tízedik bal csapottat és jobb horgot, az urológusok minden negyedik prosztata vizsgálatot, a fogorvosok, illetve a verőemberek minden 2. gyökérkezelést stb, stb.
    Mindenkinek a saját posztján kell beszállni a közös teherviselésbe.
    Én például – mivel a válság miatt a munkahelyemen lehet, hogy létszámleépítésre lesz szükség – felajánlottam a főnökömnek, hogy saját forrásaimat nem sajnálva, beszállok a fiatalabb kolléganők végkielégítésébe (ha már addig nem lehettem a napi betevőjük).

  4. Kérdéseim : A lányok önbevallásosan adóznak, vagy fel kell szereljek rájuk egy számlálóberendezést?
    Ha igen, akkor hova tegyem?
    A sima kurvák is adóznak, vagy csak a pornósztárok? Szegény lányoknál nagy a nyugtalanság, egyesek már szervezik a tüntetést a Kossuth térre !