Fellegi Tamás myVIP adatlapja is árulkodó

Orbán Viktor kezdeményezését először csak az összes kormánytag és a Fidesz-frakció követte, de alig egy óra múlva az LMP, a Jobbik és az MSZP képviselői is felajánlották egyhavi fizetésüket a károsultak javára és a helyreállításra.

Bár létezik katasztrófa-alap a költségvetésben, az ország vezető politikusai jobbnak látták ha azonnali segítséget nyújtanak ezért egyhavi fizetésüket (a szeptemberit) már el is utalták egy rekonstrukcióra, kármentesítésre, termőföld megtisztítására és új lakóházak építésre szánt alapnak. A 386 képviselő rekord idő alatt gyűjtötte be a havi járandóságokat és bizottsági pótlékokat, így az összeg két nap alatt elérte a 200 millió forintot.

Rengeteg pénzt keresünk, normális életvitel mellett el sem tudjuk költeni a munka mellett, meg lakhatási támogatást is kapunk, szóval nem fogunk legatyásodni egyhavi fizetés kiesése miatt.” – nyilatkozta Fellegi Tamás a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vezetője.

Lapzártánk után érkezett a hír, hogy Mal Zrt. igazgatósági elnöke Tolnay Lajos, és a cégvezető Bakonyi Zoltán is felajánlott még egyenként 10 millió forintot személyes, milliárdos nagyságrendű vagyonából. Továbbá Demján Sándor és Leisztinger Tamás is felajánlott 5-5 millió forintot. A HírCsárda szerkesztősége ezúton egy emberként fejezi ki tiszteletét az adakozók előtt.

27 KOMMENT

  1. Sőt, az egész parlament már feltűrte az ingujját, bepattantak a gumicsizmájukba,
    hónuk alávették az asszonykák által főzött finomságokat, amit visznek a már megfáradt mentőcsapatoknak,
    és bizony személyesen lapátolják, mossák az iszapot ma estétől !
    Hadd lássa ország-világ, milyen f@sza legények ülnek abban a nagy házban a Duna partján.

  2. Na csak semmi hiszti.

    Felvette zorban ur a kis fenyes gumicsizmat? Fel!
    Kiment 100 rendorrel, gyaloghinton a helyszinre? Ki!
    Mondott jo nagyokat, hogy irgumburgum lesz? Mondott!

    Ezzel a kormany reszerol a 2/3 neveben mindent megtett, amit megtehetett, ennyi volt a buli, mar vege!

  3. @nevem köt. ne csúsztass, azért a háromezer nyenyi kiosztása az smafu?. és még smicc paca nem is volt vele…. és miért kellene iszapot lapátolni? többször is megmondták, hogy nem veszélyes….

  4. béla néni: tokeletesen igazad van, a nyenyik kiosztasa elkjerulte a figyelmem, am annal jobban az igazamat bizonyitja! Smitpaca allitolag nem talalta a mackofelsojet, azert nem ment, megaztan megtudta, hogy nincs a kozelben vanilias karika gyar, sem kutyaeledel bolt, ahol szamlara vehetne a blokiknek harapnivalot.

  5. Egy másik blogról érkeztem, nem láttam, hogy Hírcsárda, és első olvasatra nagyon meghatódtam. Éppen kezdtem emelinteni a kalapom Pártunk és Kormányunk valamint az ellenzék eme nagyszerű megnyilvánulása olvastán, amikor megláttam, hogy Hírcsárda.
    Elszomorodtam.
    Remélem, hogy az érintettek közül is olvassák néhányan (Hoffmann titkárnője biztos), és helyreigazítási kérelem helyett a fejükhöz kapnak.

    Nemmellesleg komoly píár-értke lenne a dolognak, ami viszont nagyon jót tenne a béka segge alá esett politikusi renoménak.

  6. @11-eske: nem csak másik blogról jöttél, de úgy látom másik bolygóról is, itt max a másik feje után kapnak, de nem a saját fejükhöz, úgyhogy reggel van, ébredezzél kicsit….

  7. @ namivan: cseréljünk híváslistát, meglátjuk kinek van több 1752-es hívása!!!!!!
    És a NOÉ állatmenhelynek is gyűjtünk, ahogy az árvizeseknek is küldtem rendesen!!!! úgyhogy nem ingem nem veszem magamra és nem sért, örülnék, ha ezt Te is elmondhatnád magadról!