Egyesítenék erejüket

Illés Zoltán, a Vidékfejlesztési Minisztérium környezetügyért felelős államtitkára Power Rangerekkel védené a nemzeti parkokat. Illés szerint két-három éven belül létrehozhatják a Zempléni Nemzeti Parkot, és a Tyrannosaurus Dinozord is hamarosan megépül.

„Első lépésként a sárga rangert helyeznénk ki a zirci arborétumba, októbertől már indulhatna is, amennyiben sikerül engedélyeztetnünk a nála lévő energialándzsát” – nyilatkozta az államtitkár. Illés a napokban egyeztet a belügyminiszterrel, hogy rendes energiapáncélt kapó, fegyveres, dinozordokkal rendelkező hatósági emberekből álló szolgálatot hozzanak létre, amelynek tagjai valóban képesek lesznek megvédeni a természeti értékeket, és megakadályozni a szürke űrnindzsák földreszállását.

Illés Zoltán az interjúban azt mondta, hogy nem kizárt, még ebben a ciklusban megépül a Tyrannosaurus Megazord, amire a rangerek energiájának egyesítése miatt van szükség. Az államtitkár azt is kifejtette, hogy terveikkel nem kell egyetérteni, de csak olyan vezetők maradhatnak a minisztériumi posztjukon, akik nem azért követik az utasításait, mert muszáj, hanem azért, mert egyetértenek azzal a stratégiával, amit meghirdetett.

Az államtitkár azt állította, hogy „nem számít szekértábor-küzdelmekre, mert aki ellenáll, azt a Kardfogú Tigris Megazord eltávolítja”. Hozzátette ugyanakkor, hogy politikai vagy egyéb, szakmán kívüli szempontú tisztogatásról nincs szó, csak a rejtőzködő űrnindzsákat szeretnék kiszűrni a munkatársak közül.

3 KOMMENT