Tegnap az az Orbán-kormány új gúnynevének megtalálására írt ki Facebook-pályázatot Szanyi Tibor. A válasz nem váratott sokat magára, hasonló pályázatot írt ki a Fidesz is. Az első pályaművek is megvannak már.

A Fidesz saját Facebook oldalán meghirdetett pályázatra fél nap alatt 345 756 gúnynév-ötlet érkezett. A legjobb hármat már ki is hirdették, ezek:

3. Komcsi Rambó
2. Vörös Kullancs
1. Szarevőkisköcsögkurvaannyát!

Szijjártó Péter elmondta, hogy a sikerre való tekintettel minden MSZP-s képviselőre pályázatot írnak ki, a nyeremény pedig 1000 svájci frank a tavaly tavaszi árfolyamon. A verseny mindenki előtt nyitott és várják az izgalmas pályamunkákat.

Schmitt Pál azonban óvatosságra int: “Az emberek nem egyszer és mindenkorra születnek meg azon a napon, amikor az anyjuk a világra hozza őket, hanem az élet újra meg újra rákényszeríti őket, hogy megszüljék magukat.

12 KOMMENT

  1. Paja megint a lényeget mondta ki. Csodálom azt az embert, amióta politikus(nak képzeli magát).

    A pályázattal meg vigyázni kell, mert a végén még kiderül, hogy a nyeremény 1000 franknyi hitel (a törlesztőrészleteket persze aktuális áron számolva) az újonnan megalakult OrBanktól, és mindenki megkapja, akár nyer, akár nem, akár indult a pályázaton, akár nem, akár ismer dakota közmondásokat, akár nem. Persze mindezt a megkülönböztetés elleni harc jegyében.

  2. Gúnynevet minden komenyistának! Kúrcsányok, Libajnaik, reszkessetek. De hogy is meri valaki szájára venni a Szeretett Vezért, Ki Mir mer rosszat mondani a 4/3-dal kormányzó fenségre?