Mogács Dániel már nem fél ezektől a helyzetektől

2010. augusztus 25-én éjjel egy ismeretlen tettes terrortámadást intézett az MKKP és annak 7. kerületi polgármesterjelöltje, Mogács Dániel ellen. Szerkesztőségünk még most is döbbenten áll a tegnap éjszakai, rettenetes esemény előtt.

A támadásról egy arra járó szemtanú (özvegy Cukor Ábrahámné, aki születése óta a kerület lakosa – a szerk.) részletesen beszámolt a helyszínre érkező tudósítónknak: „Lejöttem a Samukát megsétáltatni, amikor hirtelen megtörtént ez a borzalmas anslág…, és akkor két szovjet kiskatona ránk törte a bedeszkázott órásboltunk ajtaját és a pincében a férjemtől követelték az összes Omegát meg Rolexet, amikor… hirtelen egy csuklyás férfit is láttam, aki azt ordította egy lángoló kereszttel a nyakában, hogy vájtpóver – de ez nem biztos – , majd repült az a bomba, mint egy üstökös a galéria irányába. Többet nem láttam, de ha még egy ilyen skandalum történik, akkor tényleg felhívom a drága Bolgár urat.

Szerencsére portálunk birtokába jutott egy videofelvétel, amit egy éppen akkor a Király utcában járó külföldi (US) turista rögzített. A rövid felvételt – amit kizárólag nálunk tekinthetnek meg – 5000,-$-ért szereztük meg az európai körúton résztvevő Bill Tandy-től:


A támadásban szerencsére senki, így a merénylet időpontjában a XX. kerületi Emanuelle bárban kampányoló Mogács Dániel sem sérült meg. A később, egy a bombászok által használt védőfelszerelésben nyilatkozó 7. kerületi jelöltet látszólag nem rázta meg az esemény.

Amikor belekezdtem, tudtam mire számíthatok. Ez a tehetséges, nagy kaliberű, szellemóriás-politikusok keresztje. De biztosíthatom a támadóimat, legyenek azok mondjuk bárkik: Meg se rezdülök egy ilyen harmatgyenge próbálkozástól. Én, aki ott voltam a Disznó-öbölben, részt vettem a Falklandi háborúban, átúsztam a La Manche Csatornát télen egy fecskében, és egyszer Pálffy Istvánt is kihívtam egy kisfröccs-versenyre?! Szóval nekem ők ne!

A HírCsárdánál ez idáig egyetlen terrorista csoport, vagy az önkormányzati választásokon induló politikai párt sem vállalta magára a merényletet.

15 KOMMENT

  1. Mogácskám kis szívem vigyázz magadra!!!!
    Hát mán egyszer feltámadtál, majdnem tucc vizen járni, lesz hal, meg lágykenyér, megnyeri kutyus a választásokat, hát mit akarunk még az élettől????!
    Vigyázz nagyon, hogy az a fránya ellen, nehogy lerobbantson a helyedről te egyetlen reménységünk!!! Én, béla nénéd, Nevem kötelező, és az a dög bujkáló, de le nem vesző pintérsanya is ezt kívánja neked!!! Majd ha hazagyünnek ők is megírják ezt majd neked, csak nekem sűrgős vót!

  2. Bizony a ketfarkunak magam is drukkolok, mert szep! Hovatovabb nem lehet, hogy a terrorista be akarta vinni az itokat a valasztasi sikerekre horpintve, de mar kapatos volt, es cigi helyett arra gyujott ra? Aztan meg ugye a riadalomban eldobta…

    Csak nem terrorizalja senki a szep ketfarkunkat!!!

  3. Nézzétek meg mégegyszer a videót! Látszik, hogy egy ebéd után arra járó pocakos hivatalnok rá akart gyújtani, de elromlott a benzinöngyújtója. Eldobta, mert égette a kezét. Tisztán hallható, hogy azt mondja: “Jaj, anyukám, megyek, veszek egy másikat!” – és komótosan elsétál a trafikba.

    Ez maximum véletlen rongálás, ha egyáltelán… És különben is, Bukarestben történt az egész. Milyen molotov-koktél? Még mindig csak a koktélozáson jár az a kevéske eszed, Mogácskám?

    (Szorgos népünk akkor is győzni fog! Ez a szerencsétlen kétbalkezes mihaszna meg többet nem fog gyújtogatni, ezt már garantálhatom!)

  4. És ugyanaz a jószág egyuttal a Czukort néni kuttyája is? hát ez érdekes, és hány farka van ? mer az dönt el, kut tya e vagy macska e , és Czukor nénié e vagy a tied macskád lehet e, na most ez sorskérdés, mer ezt nem tudom!

  5. Napok óta nyálazom át a titkos dokumentumokat, most már kérek eligazítást és őszinte választ :
    a Hírcsárda mellik csalafinta betyárja búvik meg betyárgúnyában, és valóságos neve :

    Mogács Dániel ? Nos? Melliktek az igaziból ? (lehet, hogy ketten vannak, mert 2 farok is van :))

  6. Aljas rágalom, hogy Budapestet megszálló Orosz katonák órák után kutatnának.
    A HÍVJUK BE MEGINT AZ OROSZOKAT párt jelöltjeit ilyen módon lejáratni akaró Mogács elvtárs, csupán a szenzáció keltés által elérni kívánt köz-sajnálat hátán szeretne bemasírozni az ő lakhelyén levő polgármesteri hivatalba.
    Mogács elvtárs történetének szépséghibája még az is, hogy nem Molotov hanem Margaryta koktéllal dobálta meg őt nemrég néhány felháborodott, tisztességes és végtelenségig békés nyugdíjas honpolgár akiket hazugságokkal szeretett volna rávenni arra, hogy kopogtatócédulájukat neki adják oda.