A politikus is ember – ahogy a régi vicc szólt. Ezért is természetes, hogy a politikus is megfárad az egész évi munkában, és ahogy, mint minden magyar, elmegy nyaralni. Hogy hová? Volt akit szóra bírtunk, és volt akit nem.

Kövér László rokonaihoz utazott le egy Szolnok melletti tanyára. Jelenleg a földeken dolgozik, és a kép tanulsága szerint nem lazsál. Elmondása szerint a munkából rendesen kiveszi a részét, de van is mit csinálni lévén, hogy itt a betakarítás ideje. „Nekem ez a kikapcsolódás, csak felülök a traktorra, és csapatom neki a végtelen pusztába, meg betakarítok. Távol a törvényhozás zsibajától.” – tette hozzá az újra hosszú hajú politikus.

"Itt otthon érzem magam."

Mesterházy Attila az MSZP elnöke otthonában tölti a szabadság napjait. Kérdésünkre válaszolva elmondta, régen tudott már otthon békésen leülni, dolgozgatni készülő életrajzi regényén valamint régi fotóit rendezgetni. “A feleségemmel mindennap a kertben főzünk, néha átjönnek a szomszédok, és üldögélünk a balzsamos éjszakai ég alatt.”

Családi nyugalomban tud irogatni

Rogán Antalt is sikerült szóra bírnunk. Gyerekkora óta egy drezdai egyházi kórustáborba jár, 20 éve minden nyarat ott tölt. “Sok nagyon jó barátommal csak itt tudunk találkozni, és mivel nagyon sokat kaptunk a tábort alapító papoktól, szívesen visszajárunk segíteni a szervezésben, utaztatásban. Persze néha mi is beállunk énekelni, de általában csak a záróműsorban.”

Régi, régi kedves emlék

Schiffer András az LMP frakcióvezetője pedig fesztiválokra jár háromhetes szabadsága során. A Monorierdőn megtartott Raggae Campen kezdett, utána Angliába repült egy Britney Spears-koncertre, majd a hátralévő heteket Glastonburyben és Ibizán tölti a Café del Mar bulin. “A gimi óta imádom Paul Van Dyk zenéjét, és végre élőben is láthatom, ráadásul számlát is tudok róla hozni!” – summázta a nyarat röviden az ellenzéki politikus.

A kép az előadó hivatalos oldaláról származik

Pörzse Sándor, a Jobbik képviselője megunta a pártjában folyamatosan jelentkező pornóbotrányokat, és hivatalos turnéra indult a toplessben utazó DJ Flower társaságában. “Így terjeszthetem az Igét, rácsaphatok a kábítószerező fiatalok kezére, és megmutathatom nekik, mi lesz belőlük, ha pornóznak” – foglalta össze a turné lényegét a képviselő.

Végre magára talált

Martonyi Jánosról annyit tudtunk meg, hogy reflexből Moszkvába ment, onnan pedig már minden mindegy alapon Szocsiba repült. Szijjártó Péter Mallorcára indult el gimnáziumi osztálytársaival, de ő rossz gépre szállt. Jelenleg is Vilniusban várja az átszállást. Schmitt Pál továbbra a beiktatási ceremóniáig előírt kúráját tölti, Orbán Viktorról pedig csak azt tudni, hogy Kubába repült három postás társaságában.

9 KOMMENT

  1. de milyen nagy kár, hogy most kapkodnak csak a Nagy Nemzeti Pszichiátriai Intézet újraindításán, ha a 60 napot nem hülyeséggel töltötték volna, most az új intézményben egy több hónapos csapatépítő tréning keretében, – szigorú orvosi ellenőrzés mellett persze, – együtt tölthették volna a nyarat, vagy akár egy egész ciklust is persze, ahogy kinéz a helyzet.
    Tehát az épülete már megvan az új intézménynek, Parlament Lipót vagy Lipót Parlament…

  2. Az elmeháborodottak nevében kikérjük ezt a feltételezést magunknak, és semmi esetre sem járulunk hozzá, h politikusokat zárjanak közénk! Ennyire mi nem tudunk lealacsonyodni!
    A Politikusok nyaraljanak polipokkal, csigákkal… azok is olyan nyálkás gerinctelen puhatestűek, ott jó helyen lesznek…
    🙂

  3. Tiltakozom a parasztok nevében, Kövér Lászlót ne rakják közénk meg ne hasonlitsák hozzánk. Azért mert állatokat tartunk, még nem vagyunk olyanok.
    Egyrészt amikor itt járt 5 percre, menten beleakadt a bajusza a kombájnba aztán álltunk fél napig amig kiszedték. Másrészt mi inkább bekötnénk az ólba `oszt megfejnénk, hátha állami támogatás csurog a tőgyébül…

  4. kövérlacus jó irányba indult, ridegtartáson el lesz az ősmagyar szürkemarhaállománnyal, a bajsza kis vikszolás és zselézés után könnyen átalakítható szarvvá, és már fel sem tűnik a különbség. A többi marha ,meg a maradék szabadsága idején odautazik és megtekinti az ősi magyar génállományt

  5. Ittvagyok, látom keresett valaki?
    Hírcsárda kihagyta Mesterházyati nyaralási tudósításából, hogy :
    – “és könnyes szemmel énekeljük újra az internacionalét, Lenvaildivel …”
    Tényleg, Ildi néni hol van ily soká?

  6. Betyárok! azért majd említsétek meg egy kis apró cikkben, hogy szivvellélekkel közt.elnök smittpaca a hatalomrakerülésével egyidőben megajándékozza a Hivatel dolgozóit jól megérdemelt hosszas munkanélküliséggel, a hivatal 90 százalékát lecseréli!!!! mai napilaphírből idéztem!!! na ez most komoly, a bélám egészségére esküszöm!