Mesterházy erről az MSZP új hangárja előtt beszélt

Az őszödi beszéd vagy az Internacionálé kinyomtatott verzióját akaszthatnák ki azok, akik nem akarják a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát kifüggeszteni, legalábbis Mesterházy Attila tegnap egy titkos gyűlésen erről tájékoztatta az MSZP még döntésképes állapotban lévő vezetőit.

Mind méretében, mind kiállításában méltó lesz az eredeti nyilatkozathoz, és végre az emberek is megtudhatják, hogy nekünk is van mondanivalónk a világról, hazánkról, és a dolgokról általában. Meg ilyenek.” –fogalmazott pontatlanul Mesterházy.

A nyilatkozatháborút tovább erősíti, hogy már kínai másolatok is megjelentek a piacon, amelyekben számos elírás, Kon-fu Ce és Hannah Montana idézet került, sőt a betűtípusok sem egyeznek az eredetivel.

Obama elnök is reagált a Nyilatkozatra, és kihelyezte irodája előterében, cserében pedig küldött egy példányt a Függetlenségi Nyilatkozatból Orbán Viktornak, azzal a tréfás feladattal, hogy találja meg a tizenkét különbséget a két nyilatkozat között.

15 KOMMENT

  1. fő-fő arabjai a fődnek
    fő-fő te íhes poretár
    ha-a győzelem napjaji jőnek
    rapságodnak vé-ége már (ez uttóbbival valszeg a hagyómikit bíztatják cudarul)

    én részemről egy viking rovásírással készült, 13.századi illemkódexet függesztettem ki a falra. ilyenek vannak benne: “ellenséged fejét ne kisbaltával basszad szét” meg “a tülkös sisakot csak fosztogatáshoz használd”.

  2. Lemaradtál Totoff a falra akasztható origami szijj ártó kedvezményes vásárról, de lehet, hogy ha marad valahol vidéken akkor még hoznak a papír-írószerbe, majd küldünk jelzést! Addig spórolj! mert nem olcsóért adják!

  3. Körülbelül háromszáz év múlva a Hírcsárda (ha lesz még) a következő hírrel fog előállni:
    Brit tudósok okmányokat találtak. A tudósoknak egyelőre problémás megállapítani, hogy a “Nemzeti együttműködés nyilatkozata” elnevezésű közirat pontosan melyik századból való, mert bár rá van írva, a felfedezők nem ismerik az adott nyelvet. Tartalma alapján Dr. John Wilkinson, a kutatás vezetője az iratot a XV. század végére datálja. Arra a kérdésünkre, hogy ha a dátumot nem tudták elolvasni, akkor a többi tartalmat hogyan is voltak képesek, a riportalany nem tudott értelmes választ adni.

  4. béla, csak úgy… bélákok egyesüljetek! kedves bélabéla csak úgy… nem kell feltételesbe tenni, lesz még Hírcsárda, mert a hírcsárda is örök, mint az emberi butaság de mint – szerencsére – az emberi humor-és humorérzék is az….üdv a bélák körében!

  5. Hammurábi törvénykönyvét kifüggesztették, a Tízparancsolatot meg ládába rejtették, azért nem tudott elterjedni.Nemzeti együttműködésről szóló iratot sokan ládába rejtenék, nehogy a szajrén osztozni kelljen

  6. A Tízparancsolatot tényleg ládába rejtették, de megjegyezném, hogy az a 2.0 verzió volt. Az 1.0-t a lektor földhöz vágta, úgyhogy fogalmunk sincs, mi állhatott rajta.
    Namármost: a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata (vagy csupa nagybetűvel kell?) vajon hányadik verzió? Mert ha az első, jelezném, hogy szoktam lektorálni.

  7. Bravó Mátyás! Hogy találtad meg?
    Be akartam másolni a teljes szöveget, de pont a lényege veszett volna el, az apró különbségek kiemelése, így csak remélem, mindenki megnyitja a linket….