Nem szereti ha diszkriminálják

A jövőben törvény szabályozná a diszkriminációt – jelentette be sajtótájékoztatóján Pintér Sándor belügyminiszter.

„Az utóbbi időben nagyon elszaporodtak Magyarországon a diszkriminatív elemek, valamit tenni kellett” – indokolta meg Pintér azt a tervezetet, amely szerint büntetnék azt, ha valaki visszaesőként diszkriminál. A sajtótájékoztatóval egy időpontban Schmitt Pál is kiemelte: Magyarország megfelel az európai közösség pozitív diszkriminációs elvárásainak is.

Ennek jegyében 2013-ig a rendőrség állományában 300 fővel csökkentenék a diszkriminálókat, 2014-től pedig egyáltalán nem juthatna munkához az, akinek valaha köze volt diszkriminációs bűntényhez. A belügyminiszter egyúttal arra is buzdítja az egész lakosságot, hogy amennyiben diszkrimináló embert látnak az utcán, köpjék le, majd soha többet ne szóljanak hozzá. Orbán Viktor a tervezetet csak annyival kommentálta: éppen itt volt az ideje, hogy ezeket a rohadt kommunistákat valaki elküldje a francba.

8 KOMMENT

  1. És azt észrevettétk, hogy Pintér Sándor monogramja ugyanaz, mint az utóirat latinul? És fordítva meg megegyezik Schmitt Pál monogrmjával. Ezt az összefonódást….

  2. újabb setét összeesküvés, mi jöhet még?
    maja naptár, III. V.H., pataki attila, napkitörések, most meg a pintérsanyibácsi. megérett a világ a pusztulásra…

    a föld fog sarkából kidőlni!