WTF!!!

A Kósa Lajos és Szijjártó Péter nyilatkozatai után kialakult nemzetközi elkúrtuk hangulatra válaszul Orbán Viktor rendkívüli kormányülést hívott össze, aminek feladata az új „WTF” című revidiált kormányprogram megalkotása.

Az új program teljes címe  „Nemzeti WTF és Fuckyeaheuró” lesz, és várhatóan ún. konkrétumokat fog tartalmazni arra vonatkozóan, hogy miképpen lehetne a forintot önerőből nem bedönteni. Informátorunk szerint a rohamtempóban készülő program „OMG Kommunikáció”, „Gazdaság FAIL” és „Euró bevezetés LOL” fejezetei már kész vannak, de az egész nagyon ROTFL. Addig is, amíg teljesen elkészülnek az irattal,  a Parlament folyamatos Trianon emléknapokkal és a Jobbik felszólalásaiból álló szórakoztató programokkal próbálja elterelni a lakosság figyelmét a hirtelen megnövekedett hiteltörlesztő részletekről.

A Fidesz frakció közben törvénytervezetet készít elő, ami betiltaná Kósa Lajost, Szijjártó Pétert pedig a Bajnai kormány szekrényéből kiesett csontváznak minősítenék.

7 KOMMENT

  1. de,az a hajdúpeti, mert a szíjjártó petra állt be a rokkantparkolóba oszt most nem tudja mi a pálya,. azért énekli, hogy: “láma szeme, láma szeme sötétkék mégse vagyok senkinek se elég szép…