Nem lophatják az internetet a parasztok

A világon egyedülálló módon fizetni kell majd az ingyen wifiért a BKV újonnan bevezetésre kerülő buszain.

Az ingyen wifihez speciális ingyen wifi használati jegyet vagy bérletet kell venni, s csak ezzel használható az internetezési lehetőség utazás közben teljesen térítésmentesen. Az ingyen wifit ingyen használó bliccelők kiszűrésére speciális informatikai és pszichológiai képzettségű ellenőröket vesznek fel, akik ránézésre meg tudják állapítani, hogy valaki azért nyomogatja a telefonját mert SMS-st ír, vagy mert internetet böngész rajta.

Az ingyen wifi költségeit természetesen valahonnan ki kell gazdálkodnia a társaságnak, ezért más, egyelőre ingyenes szolgáltatások fizetőssé válhatnak. Ha sikerül megállapodni a fővárossal, akkor a jegykezelő gépeknél lyukasztási illetéket kell majd fizetni, az ülőhelyekre pedig csak érvényes helyjeggyel lehet leülni, és a kapaszkodók használata sem mehet a jövőben a mostani vadkapitalista, szabadrabló ingyenes módon.

Horváth Csaba az új wifi fejlesztéssel kapcsolatban elmondta, hogy nagyon örül neki, és az ingyen BKV-t tulajdonképpen ő is ugyanígy, fizetős konstrukcióban képzelte el, csak az éljenző május 1-ei tömeg nem hagyta neki végigmondani.

3 KOMMENT

  1. tessík má móndaní, az a vifi, az egy kóbász ? valami ijjenre emlíkszem bódogút liánykorombó !
    hoznám ín má a családot ís, ha meg lehet enní, ja, a sőrt, azt meg hun aggyák ??? ÜVEGBETÍTET NEM FIZETEK !!!

  2. az infós hirekbe vág bele, hogy
    a Jeroen Christiansen, Tai Chung Lee, Foyosito Nakamura, Cristina Barladeanu alkotta programozó kutatócsapat kapta meg az idei az informatikai Nobel díjat az UNDO funkció feltalálásáért.