Lévén, hogy a kampányidőszakban nem szolgáltak pontos programmal, mindenki csak találgatott. A helyzet az, hogy még most is csak találgat mindenki. Mi azonban megszereztük a hamarosan kormányzó párt első 100 percének programját.

1. perc: Órák egyeztetése, beállítása
2. perc: Valaki állítsa be a Viktor óráját, mert nem ért az ilyen modern kütyükhöz
3. perc: Ezentúl minden óra 100 perc, mert kurva nehéz 60-nal osztani, azt mondja a Viktor
4. perc: Áder Janit beíratjuk nyelviskolába
5. perc: Viktor nem bízik Janiban, ezért mégis inkább terjesszük elő, hogy az EU hivatalos nyelve a magyar legyen
6. perc: Áder Janit beíratjuk magyarórákra is
7. perc: Szijjártó Peti nővé operáltatja magát, hogy népszerűbb legyen. Ha valaki akar plusz melleket, most szóljon!
8.-88. perc: Elszámoltatás. Valaki kérje el Varga Misitől a kalkulátorát, hogy összeadjuk a kiszabandó éveket. Regeljünk be twitterre is, a bírók ezen keresztül kapják meg az ítéleteket.
89. perc: Ettől a perctől kezdve minden jobb
90. perc: Ez már a hosszabbítás
91. perc: BKV rendbetétele
92. perc: Korrupció megszüntetése
93. perc: Kaya Ibrahim címének megkeresése
94. perc: A korrupció szó új definíciójának megalkotása és elterjesztése
95. perc: A “Nincsen Pintér Sándor ügy” című Pintér Sándor ügy eltussolása
96. perc: Gyors cigi
97. perc: Gyors speed
98: perc: Hű bazmeg, a Gálné Pelcz Ildikónak tényleg orrszarvúk nőttek a fülei helyén és Hagyó Miklós paródiát ad elő péniszpumpával?
99. perc: Az első 100 perc jegyzőkönyvének eltüntetése. Egyébként sem volt közgyűlés.
100. perc: A korona körbehordozása az egész parlamenttel és a vidámparkkal együtt az országban, hogy eltereljük a figyelmet az elbaszott első 100 percről.

23 KOMMENT

  1. Halló, ki van ott? Farkasházy úr? Megösmerjük ám speciális, 1990-ból ittmaradt, olcsó, bálás humoráról. Még akkor is, ha írásban nem teccik raccsolni. Nagyon jót kacagtunk, fergeteges volt, de tényleg. És naprakész is egyben! Kajaibrahim, bruhaha, koronahordozás, hii-hihihi, jajjj, ne csinálja mán ezt a rekeszizmommal.
    Újszerű volt, friss és találó. Sok ilyent kérek még!!!

  2. Nincs már itt bolsi meg nem bolsi frantisek! Sajna egyik kutya másik eb, de jobbra szélül is ugatnak….
    LMP meg nem tudni sintér vagy csak kaját hozott a többieknek egy lightos vacsihoz….

  3. Bravó. Szép keresztmeszete az igénytelenségnek. Aki kapja és aki adja oldalról egyaránt. Első körben talán gondolkodjon el az író azon, hogy mennyivel szebb ,több, és tartalmasabb ember ha megállás nélkül és tökfeleslegesen káromkodik. Az is figyelemre méltó, hogy proligagyipoénokba öltöztetve milyen mókás is tud lenni hazánkban a megosztásra való folyamatos törekvés.

    Kedves író polgártársam. Öszödiböszméékről is kérek egy ilyet jó? És akkor reividiálom álláspontom, és a leglegaljáról a pincébe felhelyezem Önt magamban, ami sokkal magasabb, mint ahová most való. Írónak, gondolkodónak és embernek.

  4. Kedves DLPH, megjegyezném: hülye vagy. Kettőnk között a különbség az, hogy engem ez nem zavar, téged viszont nyilván felbőszít, hogy van, aki szerint nemcsak a cikk, de a site egésze vicces. Mondjuk pont ez a legviccesebb az egészben. Érdekes amúgy, hogy a szociszavazók nem jönnek hőbörögni, ha nekik megy a beszólás, ez is sokatmondó információ.

  5. Eszemben sincs erre a szintre lealázni magam ahonnan kidugtad fejecskéd. A tartalomról : semmi értelme. Felbőszít , hogy vicces a site-od? Ezért képes vagy magad lealázni és lehülyézni egy idegent? Viccről beszélsz kedves, magam pedig igényességről írtam. Láthatóan nem érted még ezt az egyszerűt sem…

    Vicces vagy nem vicces…az hát , persze. Hogyne lenne vicces. Hasonlóképp ahhoz, amikor három nyikhaj megy az utcán, egyik váratlanul előzetes bejelentés nélkül seggberúgja a másikat, és ezen mindhárman jót röhögnek. Ilyetén formán ez a cikk is vicces. Nem is vontam kétségbe…Jómagam igénytelenségről és igényességről írtam, de láthatóan feleslegesen. Szoci szavazókról, meg poénosságról írsz…hogy jön ez ide…még azt sem voltál képes megérteni, hogy itt nem bal meg jobb, szoci meg fidesz hanem érték és értéktelen került szóba…legalábbis részemről.

    Ps :érdekes, már előttem is többen leszánalmasozták ezt az írást, de valahogy az érdekelt fél azokra nem reagált, az én véleményem viszont alaposan megmozgatja a site íróit.Szomorú, hogy egy, a Mester és Margaritából vett nicknév mögött ily kevés ész lappang….

    Részemről off, az oldal értéktelen és felejtős.

  6. Ilyet se láttam még … .))
    Ez valami gyorsreagálású hadtest? Hát a zöldsapkások elbújhatnak mellettetek….még arra sem volt időm, hogy nagy unalmasan kimenjek innen…máris kontrázódtam….
    Fiúk fiúk…ne őrizzétek már ennyire a szabad véleménnyilvánítást, nem szalad az el :))
    Utoljára Hofi bírta poénosan bírálni az úgynevezett jobboldalt, amolyan könnyes módon.. az úgynevezett balt a mai napig többen játszva és sziporkázóan teszik. Fura nem? Pld egy Fábry féle ’20 éves az szdsz ‘ …zsenális volt…na, valahol itt kezdődik a humor.

    De nekem ez is vicces pld , pedig gagyi, de mégis kedves :

    Két csecsemő beszélget az újszülött osztályon:
    – Te lány vagy, vagy fiú?
    – Fiú.
    – Honnan tudod?
    – Ha kimegy a nővérke, megmutatom.
    Kimegy a nővérke, mire a kisfiú félrerántja a takaróját:
    – Nézd meg, kék a zoknim!

    Sajnos ez a site ezzel szemben nekem nem vicces. Azért, mert igénytelen. Szerintem.

    Sok sikert . Hátha bejön egyszer csak az ajtón….