Az új logó sem vált be

A stáb átemelése, és a Bumeráng elindulása után már semmi sem áll a Neo FM útjában, így visszakapja őt megillető nevét – tudtuk meg rádiós körökből. A változásnak a leginkább a rajongók és a bögregyártók örülnek.

Március elsejétől ismét Sláger Rádiónak hívják majd a Neo FM-et – jelentette be Bochkor Gábor egy bulvárlapnak. A Bumeráng műsorvezetője elmondta: túl sok idejükbe kerülne átírni az ország legnépszerűbb reggeli műsorának szignáljait, a hallgatók pedig még mindig Sláger-team néven írnak nekik rajongói leveleket és sms-eket.

“A zene már úgyis ugyanaz, a szignálhang is ugyanaz, a hallgatók is megmaradtak. Kinek hazudjunk?” – vélte megkeresésünkre Boros Lajos, aki azt is elmondta, különösen jó a név-visszacserélés a bögregyártóknak, akik amúgy sem tudták ráapplikálni az új bumerángos bögrékre a Neo FM logóját.

Az új helyzetre a Class FM vezetése még nem reagált, ám tudomásunk szerint egy belső értekezleten Csiszár Jenő megjegyezte: lehet, hogy vissza kellene venni a Danubius nevet, ám a bevezető plakátkampány már így is túl sokba került ehhez a döntéshez.

1 KOMMENT