Az égre vetített marmonkanna a Rendkívüli Hómunkás hívójele

Egy eddig ismeretlen szuperhős, a Rendkívüli Hómunkás segíti a közterület fenntartókat a hirtelen leesett hó eltakarításában. A Rendkívüli Hómunkás hősugárzós szemmel dolgozik, és senki nem képes úgy havat hányni, mint ő, 5 liter kannás bor elfogyasztása után.

A Rendkívüli Hómunkás eredetileg könyvelő, de egyszer ráömlött egy sószóró teljes szállítmánya, és azóta, ha csak ránéz a hóra, az elolvad. A Rendkívüli Hómunkás rejtőzködő életmódot él, hómentes időszakban a kispesti 4-es számú italboltban húzza meg magát, mint vendég. Ha szükség van rá, az FKFV egy 5 literes marmonkannát vetít az égre, és a Rendkívüli Hómunkás nyomban a havas köztereken terem, ahol hősugároz és havat hány, kérésre népi motívumokkal is.

A Rendkívüli Hómunkásnak segítője is van, Robi, az Egészen Átlagos Utcaseprő, akivel kapcsoltuk teljesen plátói, és csak a jégmenetesítésre korlátozódik.

1 KOMMENT

  1. Üdv!
    Nos! Ha valaki a mai nap folyamán járt a kelenföldi pályaudvar környékén láthatta,hogy munkások takarították a járdát!
    De ezek a munkások nem és hangsúlyoznám NEM a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt
    hómunkásai voltak!!!!Ők hatan a 4-es metrónál dolgoznak és önkéntesen takarították a gyalogjárdát,mert a rendkívüli hómunkások még nem értek oda a Közterület-fenntartó Zrt-töl
    majd egy hét után se!
    Üdvözlettel Tóth János