Az elmúlt időben több, a valósággal nem teljesen egyező hír jelent meg oldalunkon, amiket szeretnénk ezúton helyreigazítani.

helyreigazitas_

Tévesen állítottuk a múlt héten, hogy

Tarlós István bukake-automatákkal és gloryhole-hologrammokkal segítene a hajléktalanokon.

Nem volt igaz az sem, hogy ezzel a lépéssel kívánja a fővárosi önkormányzat elterelni a szopófantom figyelmét a nehéz sorsú hajléktalanokról, mert őket Tarlós valójában le se szarja.

Szintén minden valóságalapot nélkülözött az az állításunk, hogy maga Ferenc pápa lenne a szopófantom, aki

keresztényi szeretetből ajánlotta fel önként szolgálatait, meg azért, mert a pápa soha nem tart magánál aprót

Ezzel szemben az az igazság, hogy a pápa egy demens vénember, akit a háttérhatalmak irányítanak és Curtis-től szerzi be “szenteltvizet”.

Ezúton kérünk elnézést Orbán Ráheltől is, amiért

A szaros pelenka DNS-elemzéséből állapították meg tudósok az Orbán-család vagyonának mértékét

című cikkünk azt sugalmazta, hogy szeretnénk, ha Ráhel megenné a parkolóba eldobált szarhalmot. Az igazság ezzel szemben az, hogy mindenkivel megetetnék az általa eldobált szarhalmot.

2 KOMMENT

  1. Azt hiszem, most kell döntenünk, hogy emberek vagyunk-e

    “A tüntetők Orbán és Salvini migrációs politikáját sem fogadják el, és az olasz politikust arra szólították fel, hogy ne játsszon a bevándorlók életével.”
    “Kérdés persze, hogyan valósítaná ezt meg Salvini és Orbán, hiszen saját nemzeti érdekeik ellentétben állnak egymással: Olaszország a migránsok elosztását követeli – bár az érkezők száma ötödére csökkent a 2016-oshoz képest – Magyarország viszont hallani sem akar a menedékkérőkkel járó terhek elosztásáról.

  2. “Közleményt adott ki a CEU, mely szerint az egyetem arra kényszerült, hogy augusztus 24-ével, azonnali hatállyal felfüggessze a regisztrált menekülteknek és menedékjogot kérőknek meghirdetett OLIve oktatási programjait, valamint a közép- és dél-európai migrációs politika kutatására meghirdetett, EU által finanszírozott Marie Curie ösztöndíját.
    Mint írják, a CEU a bevándorlási különadóról szóló, augusztus 24-én életbe lépett magyar jogszabályi rendelkezések miatt kényszerült erre a lépésre. A CEU adótanácsadói szerint lehetséges, hogy a törvény értelmében az egyetemnek 25%-os különadót kellene fizetnie a programok után. Amíg a törvényi és adózási feltételek nem tisztázódnak, a CEU felfüggeszti a programokat.”

    Marie Curie ösztöndíj