Buzi soros migráns kerítés Orbán Viktor melegek bevándorlók Svédország CEU genderszak liberális bukott ellenzék – írja az Origo.

201804_origo

Magyarország határkerítés muszlim Jobbik Vona ratyi bevándorló nemi erőszak késelés Bécs Brüsszel – teszik hozzá. Ugyanakkor azt is megemlítik: cigányok Miskolc kétharmad nem akarjuk néger Soros Soros Soros kerítés migránsok stop kerítés migráns Sorosok meleg négerek.

„Soros hálózat ügynökök meleg Alex divattervező négerek migráns erőszakoló muszlim Vona Gábor” – nyilatkozta a szerző nélküli cikkel kapcsolatban a portál egy Soros György megemlítését kérő alkalmazottja.

4 KOMMENT

  1. Én már nehezen tudok lépést tartani a tudománnyal, tegnap még elmúltnyolcév Gyurcsány Büsszel elmúltnyolcév volt! Ezeket a mai dolgokat már nem tudom megjegyezni, mert nincs pénzem Cavintonra, az elmúlt nyolc év népsanyargató vadimperialista egészségügyi politikája végett!

    #tudomány #gyurcsány #büsszel #elmúltnyolcév #cavinton #nemtelik

    • Tudományról jut eszembe:

      “Az oktatási rendszerből tízezrével kieső, 18 éven aluli fiatalok, akik érettségi és szakma nélkül hullanak bele a közmunkába, a nyomorba, a bűnözésbe. Miniszterelnök úr! Nem fél, hogy túltolják? Mi lesz, ha a „magyar emberek” már majd plakátot sem tudnak olvasni?”

      • Már indult az ” iskola nélkül is felnő a gyerek program” 148 milliárd forintos program 2020 -tól indul és az óvodai oktatásba integrálják az általános iskola 5. -ik osztályáig a tananyagot. Ha nem sikerül memorizálni akkor a gyerek közmunkás lesz . Ha sikerül akkor fideszes polgármester vagy sztár sportoló , lehetőleg focista.