Az első előadások nézői mind odavannak a filmtől. Már akik végig bírták nézni.

star wars

Bár még hivatalos kritikák nem jelenhettek meg Az utolsó Jedikről, a premier vetítések közönsége elképesztő állapotba került a film első 5 percétől. Ahogy több forrás is fogalmazott, “a nézők elájultak a filmtől”.

Mint kiderült, ez nem a film minőségére, hanem a mozi nem megfelelő fűtési és szellőzési rendszerére vonatkozott. Ugyanis több moziban szénmonoxid mérgezés miatt elszédültek, sőt el is ájultak a rajongók az új Star Wars film vetítése alatt.

“Odáig még megvolt, hogy réges régen egy távoli gaaaaahhhhhflömmsh”

mondta el egyikük a filmmel kapcsolatos élményeit.

“Olyan volt, mintha én lennék Jabba, akinek épp láncot teker Leia a nyaka köré”

elevenítette fel az ájulásos élményeit egy másik néző.

A mentők még idejében odaértek mozikba, ezért nem kellett a nézőknek úgy végezniük, mint Darth Vadernek, a világ legrosszabb “a padló láva” játékosának.

A meleg rúdtáncos karrierbe kezdő Luke Skywalker történetét december 15-től láthatják a magyar nézők a mozikban.

6 KOMMENT

  1. Egy messzi messzi galaxisban:

    “Korrupciógyanús ügyek kivizsgálására folytatott belső nyomozást az amerikai Microsoft a magyar leányvállalatnál. A Microsoft ezt követően az érintettek számára teljesen váratlanul felmondta a legnagyobb négy magyarországi partnere közül háromnak a szerződését.

    Ez a lépés komoly kárt okozhat a cégnek, mégis bevállalták.”

  2. 2,54 milliárd forintot kap a Notre Dame Női Kanonon- és Tanítórend vivóterem építésre! A dzsedik hol vannak, amikor nálunk már az apácák ölik egymást!
    Magyar Sarutlan Kármelita Rendtartományhoz is hozzávágtak 2,88 milliárd forintot, hogy legyen hol imádkozni az apácák lelkiüdvéért! Nem tudom peepshow lesz-e benne ennyi pénzért?

    • “Bakos Rafael kármelita atya lelkigyakorlatot tart a kunszentmártoni Kármelita Rendházban (5440 Kunszentmárton, Munkácsy M. u. 1.) 2017. október 20. (péntek) 18 óra – október 23. (hétfő) 15 óráig, amelynek témája: KAPCSOLATOK : Istennel, egymással, önmagunkkal – Antoine de Saint Exupéry: A kis herceg c. műve alapján”

      Namostmár

  3. Egy messzi messzi galaxisban:

    “A felcsúti Puskás Akadémia honlapján közzétette, mire is fordítják a tao-rekordot jelentő 5,4 milliárdos támogatást. A rengeteg pdf közül az MLSZ által jóváhagyott határozat a legérdekesebb, ez részletezi ugyanis az 5,39 milliárdos támogatás és a 2,3 milliárdos önrész (!!!) felhasználását.
    Az ötmilliárdos tételsorból válogatva kiderül, hogy
    4 milliót fordítanak testösszetétel analizáló készülékekre,
    121 millióból vesznek három részletben kondicionáló eszközöket,
    2,3 milliót szánnak polar órákra,
    73 millió megy egy buszra,
    50 millióból beépített konyhatechnológiát vesznek,
    147 millió megy beépített bútorokra,
    155 millió pedig teakonyhára kell beépített gépészettel.”

    Nem látom sehol az arany vécékefét