Az EU-támogatások miatt kell feltüntetni, hogy külföldi ügynökök vagyunk.

201704-kulfold

„Átnéztük a beérkező utalásokat, és rossz hírünk van: az értékhatár többezerszeresét kapta a magyar állam az EU-tól, így muszáj vagyunk feltüntetni mindenhol, hogy honnan is érkezik a pénz” – jelentette be sajtótájékoztatóján Németh Szilárd.

A Fidesz alelnöke azt is elárulta, ezentúl a magyar zászlók sarkába kötelező lesz EU-s zászlót varrni, valamint a politikusok a beltéri medencéjük egy részére kék-sárga csempét kell, hogy válasszanak.

„Meg kell állítanunk Brüsszelt, különben az egész ország tele lesz viacolorral lerakott terekkel, stadionokkal, atomreaktorokkal, valamit modern szuperkórházakról szóló Photoshop-kiadványokkal. Ezt egyszerűen nem engedhetjük meg! De addig is, májustól már csak a kormánypárt tagjai és gyerekeik, szomszédaik és fogorvosaik használhatják a felújított játszótereket és egyéb épületeket” –  sorolta fel a biztonsági intézkedéseket Németh.

A sajtótájékoztatóval párhuzamosan beindult a kormányzati tájékoztatás is: a Ripost oldalán megjelent cikk szerint az EU-s játszótereken tartózkodók automatikusan meleg muszlimmá válnak.