Az új Nemzeti Konzultáció célja a Magyarország ellen összeesküvő külföldi városokkal való leszámolás, és ebben a sorban Brüsszel csak az első” – nyilatkozata Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, majd elégette a bolgár Plovdiv zászlóját egy sajtótájékoztatón.

allitsukmeg-koppenhagat allitsukmeg-munchen allitsukmeg-tallin

Az Állítsuk meg Brüsszelt kreatív mellett sikerült megszereznünk a további tervezett konzultációs üzeneteket tartalmazó anyagokat is. A Kormány célja egyértelmű, mivel átláttak azokon a településeken, akik Európa-szerte arra törekednek, hogy hazánkat, így különösen Budapestet lejárassák, ellehetetlenítsék és migránsok elé vessék.

A Kormány a konzultációs kampánnyal egyidejűleg a testvérvárosok program ellensúlyozására elindítja a Rossz szomszéd városok programot, ahol egyes települések lakói egy, a városban kihelyezett táblával fejezhetik ki feneketlen utálatukat egy másik európai várossal szemben. A sorban elsőként Érden avatnak táblát, amely Lyon büdösségére, rosszindulatára és gyalázatos fekvésére hívja fel a figyelmet. Dunaújvárosban  Düsseldorf nyomorult látképére, kapzsiságára és nagyképű tömegközlekedésére emlékeztetik majd a lakosokat.

A sajtótájékoztatón elhangzott még, hogy a TV2 március 27-i nézettsége az Origo olvasóival együtt meghaladta számos európai város, így Salzburg, Nantes vagy Göteborg lélekszámát.

2 KOMMENT

    • Így van, Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak és az illiberális magyar államnak senki se állítson határokat, mert csak a Miniszterelnök Úr határtalan bölcsessége viheti népünket előre a putyini úton!

      #ígyvanígyvan #előre #éljenputyin