A BKK munkatársainak heroikus jégtelenítő munkája megtette hatását, már sehol nem kell hasra esnie az utazóközönségnek.

201702_hoeses

Ma délre sikerült a BKV összes megállóját megszabadítani a jégpáncéltól. A hétvégi és hét eleji mínuszok nyomán egész Budapest lefagyott, ami különösen nagy gondot okozott a BKV megállóiban. A BKK-nak mindezt úgy sikerült megoldania, hogy munkatársaik napokon keresztül semmit nem csináltak, a jég eltüntetéséhez pedig a legmodernebb idő alapú technnológiákat használták fel.

Elképesztően nehéz munka volt, napi 25-30 órás műszakokban váltottuk egymást a melegedőkben. Csak a bajtársi összetartás, a meleg tea és a folyamatos lapátolás helyett nézett National Geographic tartotta bennünk a lelket. Most már jó lesz végre hazatérni a családjainkhoz abban a megnyugtató tudatban, hogy miattunk már senki nem töri szilánkosra a koponyáját

– mondta el a BKK egyik takarító szakembere, aki főleg a majmos természetfilmeket kedveli.

A teljes jégtelenítés a BKK-nak közel 2 milliárd forintjába került, amit a +10 fokos szikrázó napsütésben tartott sajtótájékoztatón osztottak szét egymás között a projektben résztvevők.

3 KOMMENT

  1. Tisztelt Jégtelenítő Brigád!

    Köszönöm a tisztelt Jégtelenítő Brigádnak a herotikus munkát, amellyel megvédték Hazánkat a tőkés imperialista Nyugat aljas metelororógiai támadásától! Felháborító, hogy már metelororógiai fegyvereket vetnek be ellenünk! Ilyenkor bezzeg nem számít a Genfi Szerződmény! Nem számít, ha az idős emberek elesnek a jégpáncélos hadosztályokkal való harcban! De a dolgos magyar nép keresztülhúzta a neoburzsoá gyarmatosítók számítását, megüzentük a Disneynek, hogy nem leszünk rajzfilm!

    #kösz #herotikus #anyugattehetróla #metelororógia #genfiszerződmény #harcban #neoburzsoá #megüzentük #arendelle

    • Ha jól tudom, az összes jégkotró javításon volt, a hómunkások meg orvosokat kerestek az influenza miatt, ezért Lázár Jánosnak kellett elsöpörnie a havat, mert Rogán Antal épp nem ért rá

  2. Én azt hallottam, hogy a kormány is drasztikusan sokat spórol idén! Például a minisztériumi macskák farkát levágják, hogy amikor kiengedik szarni, akkor csak rövidebb ideig kelljen nyitvatartani az ajtót! A gépkocsi vezetőknek pedig megtiltották, hogy balra kanyarodjanak, még az indexet is leszerelték!