A Fidesz frakcióülését akarták megzavarni, ez lett belőle.

SONY DSC

Bárány Balázs az MSZP elnökségi tagja sajtótájékoztatóval akarta megzavarni a Fidesz frakcióülését, ezért a Kajmán-szigetekre utazott egy kisebb küldöttség élén. Ám mivel a Fidesz Balatonfüreden volt ekkor, így a szigeten senkit nem találtak, kivéve egy letelepdési-kötvényt árusító Rogán-céget és a luxus-yachttá átalakított Mészáros Lőrincet. A tévedést az okozhatta, hogy a hírekben a Fidesz és az off-shore szavak olyan gyakran hangzanak el, hogy sokan azt hiszik, a párt oda van bejelentve.

Az MSZP közleményében az alábbiakat írja:

Ez csupán egy szerencsétlen szervezési baki volt, és az is csupán a véletlen műve, hogy a sajtótájékoztatóra Bárány Balázs a saját családját is elvitte egy all-inclusive szállodába. Ettől függetlenül az MSZP egyáltalán nem ért egyet a Fidesz céljaival, kivéve a kvótát, meg amikre még kapunk tőlük pénzt a jövőben.

 

Vesszen Orbán, amennyiben ők is úgy gondolják!.

5 KOMMENT

  1. Jól mutatja ez a Fidesz és a hazaáruló nyugatimádók közötti különbséget! Míg a Fidesz a szent magyar anyaföldön serénykedik a haza felvirágoztatásán, addig a neoliberális rablóbanda a hanyatló nyugaton lopja a napot, és kétes ofsor szigeteken ügyletel! Remélem, ez minden igazi magyar számára egyértelművé teszik, hogy októberben igennel kell szavazni a Miniszterelnök Úr politikájára!

    #hazaáruló #nyugatimádó #szentanyaföld #igennelkellszavazni

  2. A Tesla autógyár bejelentette, hogy félhibrid és hibrid autói közé beiktatja a 7/8 hibrid változatot is. A 7 ugyanis a tökéletesség szimbóluma, a 8 pedig szerencseszám, különösen Délkelet-Ázsiában. Az Egyesült Államokban ez a változat 7/8″ néven fog futni, a helyi hagyományoknak megfelelően. Iránba, Afganisztánba ۷/۸ (haft / hasht) néven fogják exportálni azt a várhatóan 7-8 darabot, amit ott adnak el.