„Tudjuk, hogy egy bevállalós kurvának sok minden bele kell hogy férjen, de Andy Vajna és Hajdú Péter szintje túlmegy a még vállalható határon” – nyilatkozta egy kolléga.

szepsegverseny

„Úgy érezzük, hogy a tévés versenyen való részvétellel egy egész szakmát járat le. Sarka Kata. Rogán Cecília. Ezekkel a nevekkel nem szívesen keverjük össze tisztességes lányok hírét” – írta közleményében a Magyar Örömlányok Szövetségének szóvivője. Hozzátették: az érintett hölgy ellen belső etikai vizsgálat indul és drosztját egy időre másnak adják ki.

A hír hallatán a prostituált kollégái is teljesen elszörnyedtek: keményen dolgozó kisasszonyként ismerték meg, és nem hitték volna, hogy ilyesmire képes a pénzért. „A testéből élni, miközben öreg férfiak és kitartott nők csorgatják rá a nyálukat? Undorító” – nyilatkozta egyikük.

5 KOMMENT

  1. Szörnyű, hova fajul ez a mai világ! Biztos így akart ügyfeleket szerezni, mert lusta az utcasarkon állni! Sajnos nagyon leromlott a mai fiatalok állóképessége, az elmúlt nyolc év vadfelelőtlen testnevelésügyi politikája végett! Ez is azt mutatja, hogy nagy szükség van a mindennapos testnevelésre, jó az Orbán Viktor Miniszterelnök Úr által kijelölt irány! Hajrá Magyarország, hajrá magyar utcasarok!

    #hovafajul #ezekamaifiatalok #elmúltnyolcév #jóazirány #hajráhajrá

  2. Ostobaság, azért mert valaki prosti, még lehet szép! Sarka Kata, Rogán Cecília, hogy jön be a képbe, hisz egyikük sem dolgozik, mert amit csinálnak, nem igazán nevezném munkának!