Teljes a Brexit – a brit focicsapatok már csomagolnak.

201606-brexit

„Amúgy is szarul játszottunk, most legalább nem kell úgy csinálni, mintha. Franciaországot amúgy is utálom, nincs itt egy normális kocsma” – összegezte a csapat körüli érzelmeket Anglia csapatkapitánya, Wayne Rooney. A kilépéssel a csapatok eredményeit is eltörlik, vagyis most már nem Wales és Magyarország, hanem kizárólag Magyarország rúgta a csoportkörben a legtöbb gólt.

Az UEFA köreiben péntek hajnal óta teljes a káosz: Skócia bejelentette, hogy csatlakozna Írországhoz és egy közös válogatottal indulnának 2020-ban, míg Anglia, Wales és Észak-Írország egy külön kontinenstornát hozna létre. Ráadásul nem csak a fociszurkolók térnek haza. Információink alapján azonnali hatállyal véget ér az összes budapesti legénybúcsú, és elemzők szerint „végre kidobhatjuk a faszba a kurva beerbike-okat”.

A Brexit-szavazásnak egyébként már most komoly következményei vannak: 22%-kal emelkedett Orbán Viktor vérnyomása – sajtóhírek szerint a Kormány már dolgozik az „Üzenjünk Brüsszelnek, hogy ezt ne hagyják, mert különben sosem hosszabbodik meg a kisvasút”-kampányon, első lépésként Habony Árpád személyesen keresi hozzá a rövidebb címeket.

13 KOMMENT

  1. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Aggodalommal hallom a hírt, hogy emelkedett a Miniszterelnök Úr vérnyomása! Kérem a Miniszterelnök Urat, nyugodjon meg, attól hogy a vadnyugati angolszász imperialisták nem hallgatnak a Miniszterelnök Úrra, attól mi itt a falunkba még minden szavát isszuk a Miniszterelnök Úrnak, bármit örömmel megteszünk amit a Miniszterelnök Úr kér! Az elmúlt nyolc év ultafelelőtlen oktatáspolitikája a felelős azért, hogy így elpimaszodtak a mai angol fiatalok, hogy nem akarnak a Miniszterelnök Úrral egy unióban lenni! Ha látták volna, milyen szép kisvasút épült a pénzükből, meg hogy mekkora stadionja lehet egy kis falunak Magyarországon, biztos máshogy szavaztak volna!

    #aggodalom #imperialisták #mindenszavátisszuk #elmúltnyolcév #ezekamaifiatalok #felcsútavilágfénye

    • Én örülök, hogy a Miniszter Elnök Úrnak nő a vérnyomása, mert akkor talán nem csak a puccájában lesz vér, hanem talán végre az agyában is beindul a keringés.
      A mellékhatások tekintete pedig kifürkészhetetlen.

  2. Ki a jó büdös faszt érdekel a cigány miniszterelnök vérnyomása?! Meg ezt honnan tudod te agyon iskolázott???? Meg mérted előtte és utána is vagy mi a fasz???? Igennel szavaztak a legtöbben de nem megy csak úgy a kilépés egyik napról a másikra pláne h a schengeni övezetben is benne van az Egyesült Királyság…. ez hónapokig húzódik mire megállapodik az EU a UK-val. Amúgy meg az angolok mit hisztiznek a munkaerő piacért? Az “alja” munkát nem fogja egy angliai se meg csinálni… (takarítás, mosogatás stb)

    Ez az oldal meg aztán büszke lehet magára lejjebb van mint a napiszar…

    Sok böszme -.-

      • És mennyire a béka feneke alá került a hozzászólások színvonala, amit most gyorsan tovább rontok azzal a hírrel, hogy a miniszterelnök vérnyomását az orvosok kézben tartják, ő pedig mindig lenyugszik egy kis zsozsó látványára, és jó hatással van rá a körülötte tömörülő megalázkodó kézcsókosok serege is

  3. Üzennyük Párizsnak, Magyarország megvédi az EB-ét! Is!
    A migráncs csapatokat szinte azonnal, kiváló magyar országrészek válogatottjaival pótoljuk.
    Semmi pánik!
    Anglia helyét Angyalföld, Wales helyét a Vas megye, Észak-Írország pozícióit maga a MÁV Északi Járműjavító és kisegyüttese veheti át.
    Hajrá magyar rock!

  4. Már 1974 -ben felhívta a világ figyelmét arra a görög Geologikusz Worldusz, hogy a tektonikus lemezek mozgása miatt távolodik Anglia Európától Amerika felé.
    Ezért nem is kellett az Euró nekik.
    Biztosan átveszik az USA dollárt és az amerikai focit is.
    Viszont a meglévő csalagút mellett épülő felcsúti kisvasutat az EU támogatása nélkül, de további adóemeléssel az urunk és parancsolónk folytattatja.
    (Az biztos, hogy a folyamatos távolságnövekedéssel a költségek is nyúlnak, ahogy illik.)
    Jajjj…., és aggódom, hogy mi lesz az Angliában lévő Amerikából kitiltottakkal?

    • Az nem Geologikosz Kószmosz volt?

      Egyébként bennfentesek szerint megfigyelhető Angéla Mérkell távolodása is Németországtól. A kinnfentesek egyelőre nem nyilatkoznak e témában.

  5. Brexit = ilD-day, persze, történelmi távlatból nézve.
    Aztán jön a vér, izzadtság, könnyek, hozzá meg a luftwaffe.
    Már csak a fransziauaknak kellene valami egészoldalassat üzenni, hogy összeuszuljanak a németekkel, és akkor újra lejátszhatjuk a 2.WW-t, mert ziher, hogy bejutunk, hátha előrébb végzünk.

  6. Az már valószínű, hogy az európai szintű angol gyep helyett lesz kici occó kínai fű, de már üzentek Brüsszelnek, hogy az angol nyelv használatáért biztosan fognak jogdíjat kérni. Minden pályán. Visszamenőleg is.
    Az amerikaiak egyenlőre értetlenül állnak a kijelentésükhöz.