Kovács Zoltán visszaadja a gerincét

2
25,069

A kormányszóvivő bejelentette: az elmúlt években nem kellett használnia, ráadásul szakmai és emberi hírnevéről is lemond.

fosarcu„Sokat gondolkoztam, és arra jutottam, hogy az elmúlt években igazából felesleges volt, hogy van gerincem. A tartás azoknak való, akiket hazudozáson és ferdítésen kaptak, és tisztességgel kell viselniük a kritikát. Én ebben nem vagyok jó.” – indokolta a döntést Kovács, majd hozzátette: a gerincre inkább a vs.hu balliberális újságíróinak lenne szüksége, akik egyébként is „túl bénák voltak minőségi tartalmat előállítani”.

A kormányszóvivő egyébként május elsejétől kezdődően szakmai és emberi hírnevéről is lemond, mivel állítása szerint annyira be van betonozva a pozíciójába, hogy igazából bármit mondhatna, nem vonnák érte felelősségre. „Kell a fasznak a jó lelkiismeret, azért nem kap az ember medencét” – összegzett Kovács.

A helyszínen lévő tudósítónk próbált nem hányingert kapni a szóvivő láttán, de nem sikerült.

Szólj hozzá!

2 hozzászólás : "Kovács Zoltán visszaadja a gerincét"


Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
kittrabi
Tag
kittrabi
9 hónapja 20 napja
Lassan megtelik a Nemzeti Gerinctározó. Már majdnem kétszer akkora mint Kádáréké. Rendszerfüggetlen hungaricum ez, amit elsőre kellett volna felvenni illetékeséknek. Ahogy haladunk előre a Fülkeforrdalalom vívmányainak útján, úgy telik Varga Mihály csontváz és gerinc tára. Remélem ezt is felviszik magukkal a Karmelita kolostorba és felajánlják Szűz Máriának a Szent Lovarda és Lótár udvarán. Amúgy ként, gerincet nem lehet csak simán leadni. Hosszú évek szívós, kitartó munkájával lehet elsorvasztani úgy, hogy direkt nem használják. Mert ugye, mint a galapagosi Darwin-pintyek, az élőlények akár testfelépítésükkel is alkalmazkodnak környezetükhöz. Ez a szép, magyar díszpinty is így tett, de neki nem kellett generációváltások sora… Read more »
legeslegujabbkor
Tag
legeslegujabbkor
9 hónapja 20 napja

A haját már eladta, mert nem abban van az ereje 🙂

wpDiscuz