A lakosság elleni támadásokkal az egy főre eső GDP-t szeretné növelni a Jegybank. A Matolcsy-hadsereg képes lesz kisebb szomszédos gazdaságok elfoglalására is.

us_navy_090426-n-9988f-135_the_aircraft_carrier_uss_dwight_d_eisenhower_cvn_69_operates_in_the_arabian_sea_displaying_signal_flags_that_read_ike_cvn_69_gr8r_each_day.jpg

Az unortodox gazdaságpolitika tartalékainak kimerülésével stratégiát vált az MNB. Matolcsy György sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a hazai növekedés élénkítése érdekében a monetáris eszközök mellett harci eszközöket is be fognak vetni. “Ha az egy főre eső GDP-nél nem tudjuk növelni a GDP-t, akkor nem marad más, mint a fők csökkentése. Ez egyszerű matematika. Próbálunk drónjainkkal és intelligens fegyverrendszereinkkel csak olyan csapásokat mérni, amelyek a civil lakosságot érintik. A célpontok listája már elkészült, már csak a kamatdöntő ülést követő monetáris tanácsi jóváhagyás kell a támadás megindításához” – mondta el az MNB elnöke.

Ha a teljes létszámmal feláll a MISE (Monetáris Intervenciós Speciáls Egység), a hazai gazdaságnak óriási lökést fog adni. A magasan képzett és modern fegyverekkel felszerelt egység képes lesz szomszédos országokban ipari parkok, nagyobb gyárak elfoglalására és Magyarországhoz csatolására, de felkészítik őket a jegybankrablásra is. Egy-egy rajtaütéssel külföldi országok egész valutatartalékát is megszerezhetik majd.

A MISÉ-nek más feladatai is lesznek, így például a Munkácsy-trilógia megszerzése és őrzése, az MNB épületeinek piaci mechanizmusokkal szembeni védelme, valamint az MNB bankárképzőjénél a tanfolyamdíjak befizetésének fegyveres biztosítása.

A MISE kötelékéhez április elején csatlakozik a Széll Kálmánról elnevezett, Nimitz-osztályú repülőgép-hordozó, fedélzetén többek között hat darab F/A-18 E/F Super Hornet többfunkciós vadászgéppel, amelyet a mongol államadósság értékesítésért cserében szerzett meg az MNB.

17 KOMMENT

  1. A Széll Kálmán repülőgép-hordozót a későbbiekben atomhajtásúra kívánják továbbépíteni. Erre kell a Paks-2, nem másra. Kibújt a szög a zsákból!

    Az intelligens fegyverrendszerekről Assange kiszivárogtatta, hogy Semlyén Zsoltról elnevezett új rendszerű sörétes puskákról van szó, amelyek csak akkor lépnek működésbe, ha kezelőjük fehér lovon ül!

  2. Már nagyon időszerűen aktuális, és logikusan ésszerű lépés volt ez a
    Matolcsy Nemzettség Bankja (MNB) részéről.
    Bátran,büszkén és elszánt hittel állítom legalább 6,8 milliomod magammal,
    hogy csakazértis támogatjuk ezt a merész, nem mindennapian unortodox húzást. Is.
    Nem volt más választás. A zembereket meg kell védeni!
    Elvárjuk a nemzettől (OV), a Nemzeti Ügyek Kormányától (OV), a parlamenttől (OV),
    a párttól (OV), és Orbán Viktor ilminiszterelköknőtől (OV), az MNB, sorkatonai szolgálat
    bevezetésével való azonnali és 20 évre visszamenőleges támogatását!
    Éjjen a haza, éjjen a haladás!
    Végre valami jó hír a leguánbaszatás után.

  3. Matolcsy György így emlékezett a tervezői munkáról:

    Az ötlet egy Békemeneten született. Ki akartuk terjeszteni a Gyere haza, fiatal! programot, és Kövér Lászlónak eszébe jutott, hogy a fiatalok hazatérését megkönnyíthetné, ha Magyarország határa menne utánuk.
    – Az ágyúnaszád gőzmozdonyának horgonyát olykor fel kell szedni – jegyeztem meg szellemesen.
    Lázár János azzal a kikötéssel támogatta az ötletet, hogy Svájcot egyelőre nem annektáljuk. Kérését értetlenkedve bár, de elfogadtuk – leginkább Szijjártó Péter állt mellette, aki azt mondta, hogy már megszokta a külügyi tárcát, és tök viccesnek tartja, nem szívesen hagyná abba csak azért, mert megszűnik a “külföld” intézménye.

    A menetben jelen lévő Pataky Attila önkéntes alapon vállalta a szíriuszi diplomáciai lépések megtételét. – Kézzel a szívemen, antennával a seggemben megteszem, ami tőlem telik – mondta rá jellemzően érzelemtelten, de realista pragmatizmussal.

  4. @kittrabi: “Bátran,büszkén és elszánt hittel állítom legalább 6,8 milliomod magammal, hogy csakazértis támogatjuk ezt a merész, nem mindennapian unortodox húzást. “

    A jobban teljesítésből adódó erkölcsi felértékelődés jele (és így a reformok működésének bizonyítéka is), hogy mi, magyarok, Orbán Viktor barátai egyszerű birkákból ágyútöltelékekké nemesedünk.

  5. @dr. mesterseges szinezek: Igen, ha kell élő ágyútöltelékként, ha kell lövészeti homokzsákként, tánmég adóalanyként is állunk a mi drága Viktorunk, és az ő tisztakezű kincstárnoka mellé.
    Énekeljünk el a Szózat idevágó passzusát:
    Vagy jőni fog, ha jőni kell,
    A nagyszerű halál,
    Hol a temetkezés fölött
    Egy ország vérben áll.

    S a sírt, hol nemzet sűlyed el…

    Most el kell mennem zokogni …

  6. Legfrissebb híreink szerint problémát okozott az állami kalózok között, hogy a kötelezően beszerzett térképeken nem találnak más országot Banán-Magyarországon kívül.

  7. Szíjártó Péter a Szuhojjal tárgyal 9 darab repülő megvásárlásáról, hogy újra legyen MALÉV! Állítólag Szíjártó Péter ősi légügyi dinasztia leszármazottja, több őse is levegőben végezte!

  8. @Dinkainka: A Malévvel ellentétben az új légitársaság egészséges lesz! Nyereségességét a kormány az egészségtelen cukorra kivetett cukoradóval fogja garantálni. Kiscicák, kölyökkutyák, csillámpónik és hasonló cukiságok tulajdonosai zsebéből szintén repülni fognak a levegőnél könnyebb adóforintok.

  9. Csodálkozom, hogy a Hírcsárda még nem oknyomozta nyilvánosságra a titkos, misztikus, kissé utópisztikus, Sikorski-Szijjártó paktumot.
    Ebben Magyarország és Lengyelország, a két jó barát nem bort isznak, hanem testvériesen felosztják Kelet-Szlovákiát és Kárpótajját, a közvetlen területi kapcsolat nemzetközileg jogos igényére hivatkozva, hogy aztán ezt az egészet felajánlják Torgyánné Szűz Máriának.
    Az államszöveccség hivatalos nyelve, jobb híján az latin lesz.

  10. Tisztelt Jegybankelnök Úr!

    Gratulálok a Jegybankelnök Úrnak a beszerzéshez, és sok sikert kívánok a fők csökkentéséhez és a jegybankrablásokhoz! Ideje volt már megvédeni Nemzeti Bankunk épületeit az álságos ultaliberális piaci mehanikusoktól! Az viszont felháborító, hogy monetális tanácsi jóváhagyás kell a támadás megindításához, egy illiberális országban ez tűrhetetlen!

    #grat #soksikert #idejevolt #megvédjük #felháborító #illiberális #tűrhetetlen