…amelyeket eddig is sejtettél, de féltél megkérdezni.

201606-wall.jpg

1. Külön 6 méteres fakerítés védi majd a fémtolvajoktól.

2. A Végleges Kerítés elkészültéig egymás vállán álló rendőrök között feszítenek ki gombostűkben megforgatott ragasztós damilt.

3. Röszkénél építik ki a Kaputelefont, ami Pintér Sándornál cseng.

4. A Kerítés amellett, hogy 4 méter magas 2 méter mély és 6 méter bő lesz.

5. A Kerítés előtt fog húzódni az Árok, amelyben a Tropicariumból kölcsönzött piranhák és krokodilok élnek majd. Meg egy pók.

6. A Kerítés a legmagasabb pontján 4 méter, míg a legalacsonyabb pontján 4 méter magas lesz. Máshol 4 méteres lesz a Kerítés.

7. A kerítésnek lesz egy 40 kilométeres 12 méter magas szakasza, ami csak papíron készül el, korrupciós okokból.

8. A Kerítés után készülhet el az egész Magyarországot lefedő, golyóálló üvegből készült biodóm, amelynek egyáltalán nem lesz sem be, sem kijárata.

9. A Kerítés az űrből nem, csak Ásotthalomról fog látszani. Ásotthalom viszont látszik az űrből is.

10. A Kerítés mögötti Aknamezőt közmunkások fogják telepíteni, egy 12 perces, alapos képzést követően.

18 KOMMENT

  1. Tudomásom szerint egyes utazási irodáknál augusztustól már elérhető lesz egy all inclusive Ásotthalom – Szúsza kalandkörutazás, melynek első állomásán lehetősége lesz a kalandra vágyóknak megtekinteni a Falat, éjszaka horgászni egyet a Fal vizes árkából, fakultatív programként migránsokat vadászni a szakképzett és tapasztalt Irénke néni vezérletével. hvg.hu/itthon/20130107_Igy_harcol_Irenke_a_nemzet_orzoje
    Ezt követően irány Szúsza, ahol a helyi lakosok közreműködnek a Mátrix Summer Edition For Families, avagy hogyan fogdossunk golyókat bloody mary koktél szűrcsölgetve családi videó elkészítésében. A nyaralás végén a belügyminisztérium szórakozásért felelős államtitkára megajánékoz bennünket egy menekültfogdosó engedéllyel, továbbá egy képeslappal, amelyen Mohamed proféta látható, amint épp Coronita-mixeket kever a röszkei diszkóban. Főnyeremény egy befogadásra váró török gazdasági menekült.

  2. Az első pont jó, főleg ha azt is belehallom, hogy Magyarországnak a fémtolvajok az igazi problémája, nem a bevándorlók. A hetedik pont is elmegy szódával. A többi szar.

  3. Állítólag, a kerítés a NATO miatt lesz.
    Jens telefonon zrikálta Szijjártót:
    – We insist on you spending more on defence, right now!
    – Hold on a second, please, I’m writing it on the Prime Minister’s post-it… so “spend on the fence”… what else can we do for you?

  4. “Külön 6 méteres fakerítés védi majd a fémtolvajoktól” A fakerítést pedig kolbászból készült kerítés fogja védeni, amelytől undorodva visszafordulnak a muzulmán turisták.