A Demokrata magazin főszerkesztője Facebook-oldalán arról írt: a legújabb Békemenetet a köztársaságok szövetségéért tartják majd.

201410-bencs.jpg

„Itt az ideje, hogy leszámoljunk a belső ellenzékkel, a felheccelt, internetadó-ellenes, kormánytagokat megérdemelt vagyonuk miatt vegzáló, korrupciót ugató civilekből álló hordákkal” – írta Bencsik András a Facebook-oldalán. A főszerkesztő egyben azt is bejelentette: az Unió mentheti meg Magyarországot a teljes káoszba süllyedéstől.

„Gondoljunk csak bele: Oroszország, Magyarország, és mondjuk még pár ország köztársasági uniója azért lenne tökéletes, mert nem kellene saját államapparátust fenntartanunk, mindent a szovjetek, pardon, az oroszok intézhetnének, és ráadásul nekik a hadseregük is megvan ahhoz, hogy bevonulva rendet tehessenek Magyarországon” – írta a főszerkesztő, aki szerint így Orbán Viktor is lehetne köztársasági elnök, és nem kellene a törvényhozás napi nyűgével foglalkoznia. Bencsik azt is hozzátette: az úgynevezett korrupciós botrányról is hamar kiderül majd, hogy csak egy lufi, hiszen „látható, hogy semmilyen vizsgálat nem indult a koholt vádak nyomán. Tehát nem is történt semmi”.

„Nem leszünk gyarmat, csak katonai intervenciót szeretnénk, ezért gyűlünk össze már sokadszor az Andrássy-úton. Szerencsénk, hogy Amerikával ellentétben Oroszország történelmileg bizonyítottan nem olyan birodalom, amely kizárólag a saját érdekeit nézi, célja pedig nem kizárólag az, hogy a Földön kivívott helyzetét megőrizze és megerősítse” – foglalta össze Bencsik, majd kikapcsolta a számítógépet, mert szerencsére nem internetezik olyan sokat.

45 KOMMENT

  1. Sejtettem, hogy Bencsik lesz a legnagyobb internacionalista. Most szervezi a szovjet utódállamokból jelentkező elégedetlenekkel a “Nagy Szovjetunióért” békemenetet

  2. Követeltem, hogy állítsák fel újra a munkásőrséget! A hazafias népfront (új nevén CÖF), szervezzen szimpátia tüntetést (új nevén Békemenetet), mennek jelszava, *Megvédjük szocialista vívmányainkat!* legyen!

    Mást most nem követelek, hanem énekelgetem a “Párttal a néppel…” kezdetű mozgalmi indulót! Lehet oroszul is megtanulom. Nem jön az rosszul! Amúgy most látom, hogy milyen jó az, mikor az ország vezetői kommunista emlőkön nevelkedtek. Simán felmérik a veszélyt, amit az internet rejt magában!

  3. Amúgy én jól írtam le, csak nyugati ügynökök átcsinálták a kommentem, mert le akarnak járatni. Annak idején pl amerikai ügynökök loptak a turistáktól a szovjet nagyvárosokban, hogy azt a látszatot keltsék, hogy az ott élő emberek nem becsületesek. Erre bizonyítékom van! Egy kolléganőm táskáját lopták el Moszkvában, és szidta a szovjet embereket, de szerencsére egy kisz-es fiatal elmondta neki, hogy mi az igazság!

  4. @tobias2: az másik etnikum, és abban nincs politikai, szocialista meggyőződés! Szerintem át akarsz verni, de én résen vagyok! (Mielőtt kiforgatnád a szavaim közlöm, hogy nem “úgy” vagyok résen! Bár inkább “úgy” lennék, de ez magánügy!

  5. Ahogy elnézem azt a felső képet, az jut eszembe, hogy a Hírcsárda az utolsó megbízható hírforrás. Lehet a CIA is, meg az orosz titkosszolgálat is ezt olvassa. Lehet már az is ki van nézve, hogy melyik kommentelő lesz a következő mini.elnök, vagy az, hogy kit kell lelőni.

  6. @Black Hole: Feltétlenül használj résolajat, BH!
    Most, hogy rajtakaptár, ideírom a dal eredeti változatát is:

    Mi kommunista ifjak beindulunk,
    Mert bennünk apáink keménye!

    Kövesd a dárdát, apád faszát,
    És bőgni fogsz, te böszme ifjúság!

    Bónuszként egy ráadást is küldök, a Fel csöcsösök, buzi lányok dallamára:

    Megjött a Sárika Győrből
    Nem tudott pisálni a szőrtől
    Le kellett a szőrt borotvá-hálni
    Hogy tudjon a Sári pisálni!

  7. Most hallom, hogy a fidesz kérésére a békemenet önmérsékletet gyakorol és nem mutatja meg az imprlistáknak, hogy velünk nem lehet packázni.
    Gyönyörű koreográfia. Gondolom az csak nekem jutott eszembe, hogy attól félnek, hogy egyre kevesebben mennek ki bégetni. És azon birkák közt, akik kimennének egyre több lenne az öreg meg a proliarcú.
    Azt nem tudom, hogy 2018-ig hányszor tudják ezt eljátszani.
    Ja tudom mi lesz, csinálnak egy aláírás-gyűjtést, aminek az lesz a témája, hogy ön kimenne-e a békemenetre. Ez így két legyet ütne egy csapásra, mert lehetne lobogtatni, hogy hányan aláírták, de közben mégsem kellene az arcukkal vállalni az ismerősök előtt, hogy kivonultak, mint egy komplett lipót. Ja és még egy. Így aki aláírta, az ezzel továbbra is a körön belül maradna. Tán még igazolást is kapna róla. Afféle tartalékos állomány… : )

  8. Mindeközben a Budapesti Rendőr-főkapitányság korrupciós és gazdasági bűnözés elleni főosztálya a rendkívül magas színvonalú munkának köszönhetően kinyomozta, hogy a vasárnapi tüntetésen megjelent piszkosszemét kommunista- és amerikabérenc nemzetellenes csürhe jelentős része viselt zoknit. Emellett néhányan nagy valószínűség szerint fogyasztottak már garnélarákot, sőt, volt, akinél befőttes gumi is volt.
    Ebből tehát logikusan következik, hogy a nemzetgyalázó és rezsibűnöző csürhevonulást kizárólag a norvégok láncoskutyái, a hazaáruló civilek pénzelhették, MSZP-s irányítással, ürgebőrbe varrt amerikai agitátorokkal, bukott CIA ügynökökkel.

    Ne csodálkozzunk hát ha az egész ország egy emberként szomjazik egy jó kis nemzettisztító birkamenetre. akarom mondani békemenetre.

  9. @rozsomákidomár: nem tudom, hogy Te mennyi idős vagy, de én az eddigi életem nagyobb részét az átkosban éltem le. Onnan tudom, hogy párt csak 1 van! Aki annak ellene van, az ellenség. Nem szimpla ellenség, hanem hazaáruló imperialista, népellenség, nyugatimádó, és mindennek tetejébe a burzsoázia láncos kutyája, bónuszként meg felforgató eleme a munkásosztálynak, akit megtévesztettek a nyugatról beszűrődő propagandisták!

  10. A Magyar Babonaipari Kutatóintézetben kiderítették, hogy az amerikaiak hiedelme szerint, ha egy ezüst harangot éjfélkor fekete kakas vérével leöntenek, a célszemélyekre irányítanak, majd megcsendítenek, a célszemélyek minden megcsendítésre egy-egy évet fiatalodnak. Bencsikék hamarosan bejelentik a Harang napját az amerikai nagykövetség ellen, és egy éjféli körmenetben -1 évesre visszafiatalítják a nagykövetség alkalmazottait. Aztán másnap megírják, hogy az amcsi követségen csak gecik vannak.

  11. @Black Hole: A nemem az nem, az igenem pedig igen, drága BH. Mint tudjuk, minden szűzies kommentelő lány valójában egy elhízott 57 éves számítógépbuzi férfi, és fordítva. Én már 258 éves vagyok. Ferenc Jóska is udvarolt nekem, de sajnos végül nem velem kellett neki Bosznia.

  12. @Black Hole: Elképesztő, hogy a nyugati ügynökök már kommenteket is átcsinálnak a nemzeti érzelmű igazi magyarok lejáratása céljából! Ide vezet kérem szépen a neoimperialista vadburzsoázia! Ezek után már az is lehet, hogy Orbán Viktor Miniszterelnök Úr nem is kérte, hogy tartózkodjunk a Békemenettől, csak az ő szavát is átcsinálták! Javaslom ezért Bencsik Főszerkesztő Úrnak, hogy ne essen bele az imperialisták csapdájába, és mindenképpen tartsa meg a Békemenetet!

    #idevezet #avezérilyetnemmondhat #békemenetet

  13. „Bár pofozna / pokolra / ördögcsorda / minden papírost, / Csak ezt nem… / Ezt / széles zsebemből / kihúzni jó, / nincs ennél / öröm
    / nagyobb. Olvassátok, / irigyeljétek: / én / a Szovjetunió / polgára va
    gyok!”
    Ja és mi lesz a mi drága eurouniós útlevelünkkel, amit boldog-boldogtalan megvásárolhat némi állampapírért cserébe, amit persze garantáltan vissza is fizetnek ?

  14. @tobias2: Több híres ember született 1756-ban, te ki is vagy valójában?

    Wolfi Ami, a híres zeneszerző, aki Mozart?
    Jaq Nico, a jakobinus, aki Billaud-Varenne?
    Berni Geri, a francia biológus, aki de Lacepede?
    Anti Tomi, a szlovén költő, aki Linhart? (én erre tippelek)

    Talán a hatalom elleni lázadásból lettél rizstermesztő, merthogy abban az évben II. Frigyes kötelezte a parasztokat, hogy termesszenek burgonyát?

  15. Bencsik aki anno a nèpszabadságnál dolgozva dicsérte és seggét nyaltaKádárnak.Egyszer egy tv müsorban Tasnádi azt monta előbb utobb levadászom.Lasan kiengedik.Mellete meg a szlovák rendszámal közlekedett ( ez akkor is adó csalás volt ) a tehetségtelenek tehetségtenségú Bajer Zsoti . Igy együtt .

  16. Mit kíván a Magyar Nemzet?

    Legyen békemenet, szabadságharc és rezsicsökkentés!

    1. Kívánjuk a sajtó szabadságának eltörlését, a cenzúra visszaállítását.
    2. A miniszterek mindenféle felelősségrevonás alóli mentességét.
    3. Évenkénti stadionavatást Felcsúton.
    4. A törvények visszamenőleges alkalmazását minden tekintetben.
    5. Nemzeti rezsiszolgáltató.
    6. Aki netezik, az adózzon is.
    7. Úrbéri viszonyok visszaállítása.
    8. Bírói kinevezések kormányhűség alapján.
    9. Nemzeti Bankelszámoltatás.
    10. A katonaság esküdjön meg Orbán Viktorra. A civilek ne politizáljanak, a politika ne legyen civilizált!
    11. A politikához illetéktelenül hozzászólókat börtönözzék be.
    12. Unió Oroszországgal.

  17. @legeslegujabbkor: “Anti Tomi, a szlovén költő, aki Linhart?”

    A szlovénből a vén igaz, lluk barátom!

    Íme a bizonyság:

    A művházban ma lett
    művészi balett.
    Tíz perc alett
    A derakam kilett.

    Gospod in gospa
    po cesti sta šla.
    Gospod je zavriskal
    se v hlače podriskal.
    Gospa je jokala,
    ker hlačke je prala.
    Gospod je pa klel,
    ker hlačk ni imel.

  18. @tobias2: nem igen értem! Mert ha minden szűzies kommentelő lány valójában egy elhízott 57 éves számítógépbuzi férfi, és fordítva, akkor semmiképp sem lehetsz 258 éves, de ha mégis, akkor viszont szökőévben születtél, de mivel a szökőév egy megfoghatatlan elméleti dolog, így te magad sem lehetsz valóság, ez viszont mégis stimmel, mert néha olyanokat írsz, hogy az már inkább hallucináció, vagyis negatív valóság, de az meg nincs. Jé, míg ezeket leírtam duplájára nőtt a házam!!

  19. @Black Hole: A megoldás ott van elhantolva, drága BH, hogy én nem vagyok se szűzies kl, se 57 éves szb, hanem egy 258 éves hallucináció vagyok, akinek a feje 185 cm magasan jár a föld felett, arról lóg le a teste mint egy farok, amely egész nap lóg, aztán megy a … megy a … na, szóval oda.

  20. Nem lesz ez így jó, tegnap már megint sokan voltak a tüntetésen. Fényes Tekintetű Nagy Vezérünk természetesen ezeket az eltévedt bárányokat is szeretné jó útra terelni, hiszen nyíráskor az ő bundájukra is szükség lesz. Az átneveléshez azonban Recsken sok új barakkot kell építeni, ami sok pénzbe kerül, még akkor is, ha közmunkások csinálják hullámpapírból. Így a tüntetők megkárosítják a nemzetet, hiszen az erre fordított összegből nem épülhet stadion, nem bővülhet a nemzeti bank ingatlan franchise, sőt öncélú versenytől mentes beruházási pályázatokra sem költhető el.
    Teljesen érhető tehát, hogy a nemzet érdekeit szolgálja az új gyülekezési illeték bevezetése, amelyet a hasonló megmozdulások résztvevőinek kell megfizetniük (természetesen a békemenetek kivételt képeznek). Beszedése borzasztó egyszerű lesz, a bejelentett rendezvények helyszíneit a TEK kordonnal körbezárja, a BKK pedig mobil beléptetőkapukat telepít, ahol a résztvevők csak az erre a célra bevezetett gyülekezési jeggyel vagy bérlettel léphetnek be.

  21. @rozsomákidomár: “…a bejelentett rendezvények helyszíneit a TEK kordonnal körbezárja”

    Még ennél is hatékonyabb, ha a TEK a be NEM jelentett rendezvények helyszíneit kordonozza körbe-körbe és kilépődíjat szed. Aki nem fizet, azt a rokonai vagy M. André Goodfriend kiválthatják, vagy eladják multinacionális piperészeti, génmanipulációs és hasonló fejlesztőlaboratóriumoknak kísérletezésre.

  22. @Nemzeti Orbántroll: Eurónarkózis
    (idejében szóltam: 1994-ből Demokratában)

    Hat éve tart a bódítás: Európa majd mindent megold nekünk, helyettünk. Csak feléjük kell menetelnünk, be kell lépnünk. Mindenki jó lesz, szép lesz, gazdag lesz. Európa maga a mennyország a mezítlábas pusztaiaknak!
    Ez az Európa-narkotikum máris feloldotta a józanész gátlásait. Mintha a szocializmus is ehhez hasonló rózsaszín ködök felé csábított volna bennünket: egészen a pofára esésig! Most mégis, még nagyobb vehemenciával vetik magukat az új délibáb után. A bódító szerek utáni beteges vágyódással, méregszomjúsággal.
    Csodálatosan hat az Európa-altató. Minden kételyt és kétkedőt elaltat, érzéstelenít minden fájdalmas következménnyel szemben. Persze minden nap tart az altatás, amely a tudat teljes kikapcsolásával, és a valóság iránti érzéketlenséggel jár. Európa a bódítók (bódultak) szerint olyan buta, hogy nekünk akar jót, a maga kárára. Tenyerén hordoz majd bennünket, munka nélkül, követelmények nélkül, mint mi tesszük ma a kisebbséggel, akkor is, ha mi belé gebedünk.
    Félő, hogy a valódi európaiak nem ismerik, és nem veszik be a nekünk adagolt kábítószert!