„Nem számít, hogy kijutunk-e, a lényeg, hogy a jövő csapatát építsük” – nyilatkozta a kormányrendeletről Orbán Viktor.

201409-focieb.jpgAlig pár órával a bejelentés után már el is kezdte összeállítani a 2020-as Eb-csapatot Orbán Viktor miniszterelnök. Az MLSZ indoklása szerint a budapesten lejátszandó négy mérkőzésre azért nem a szövetségi kapitány jelöli ki az embereket, mert még egyelőre nem tudják, ki lesz az, és azért most, mert a keretnek véglegesnek kell lennie az október önkormányzati választásokig.

„A jövő csapatát építjük, egy igazi futball-összefogást. Biztos kijutunk, mert Oroszország is jutott már ki Eb-re” – nyilatkozta a miniszterelnök, aki fiát elmondása szerint azért nevezte elsőként a keretbe, mert „2014 áprilisában a nemzeti választók ismét kinyilvánították akaratukat, és Orbán Gáspár mellé tették az ikszet a szavazólapokon”. Információink szerint Szijjártó Péter is jó esélyekkel indul a válogatottságért, de felmerült Rogán Antal és Lázár János neve is, igaz, csak megszokásból.

 „Kurva. Fasz. Pina. Fasz.” – reagált az Eb-rendezés hírére a Twitteren Deutsch Tamás.

10 KOMMENT

  1. Ebből megint sajtóbotrány lesz! Kirúgások, letartóztatások, fegyveres KEHI vizsgálat.
    A Viki Lika elfogott egy levelet:
    Tisztelt hircsárda.blog.hu Szerkesztőség!
    Azzal a tiszteletteljes és határozott kéréssel fordulok Önökhöz, hogy a továbbiakban mindaddig,
    míg esetlegesen közszereplővé nem válok vagy ráutaló magatartást nem tanúsítok, ne közöljenek
    velem foglalkozó cikket. Semmilyen, erre Önöket feljogosító szerepkört vagy tisztséget nem töltök
    be, feladatot nem látok el, ezért nyomatékosan kérem a tisztelt Szerkesztőséget, hogy ezt a
    kérésemet tartsák szem előtt.
    Köszönettel: Orbán Gáspár, magyar állampolgár
    Még szerencse, hogy hegesztő szemüveg volt rajta.

  2. már megint megy a liberálbolsevik ferdítés. Fényes tekintetű nagy vezérünk ugyanis a hazai mellett az ellenfelek csapatainak összetételét is meghatározta már.
    A keretek felállítására azért van szükség még az önkormányzati választások előtt mert a következő ciklusban az önkormányzatok támogatási rendszerét átalakítják a NER-nek megfelelően. Így az olyan elavult és haszontalan paraméterek, mint a település lakosainak száma kivezetésre kerül, helyette a futballképesség (mértékegysége: 1 kataszteri Orbán Gáspár amely megfelel 1000 Messinek) és stadionhajlandóság (mértékegysége: 1 Pancho Aréna, amely megfelel 1000 Groupamának) határozza meg a támogatás mértékét.

  3. @rozsomákidomár: Versenyt rendezünk a stadionok között a “Ki tud több szurkolót leültetni legalább 20 percre” címmel, mérése az új magyar sikertermékünkkel, a vénaszkennerrel történik. A “falu jobban teljesít” szlogent csak az írhatja ki a határt jelző táblánál, aki a Miniszterelnökségnek kifizette a 150 millió forint 20%-át, mint védjegyhasználati jogot ezért a jelmondatért.

  4. Az nem lehet, hogy Magyarországon már átálltak az unortodox focira? Az győz, aki több gólt kap. Ahogy mondta az egyik nagytudású, hogy a negatív emelkedés is emelkedés, a fociban meg ilyen alapon a negatív győzelem is győzelem. De persze az is lehet, hogy mind a két csapatnak ugyanabba a kapuba kell rúgni a labdát. Lehet Tompika ezért mondta, hogy “Fasz. Pina. Fasz.”. Ezzel érzékeltette, hogy a fiúk egy lyukra, vagyis egy kapura játszanak. Így persze a kapus teljesen feleslegessé válik, ki is lehet hagyni a csapatokból, ezáltal kevesebb játékost kell fizetni, így a fociban ebben a formában érvényesül a rezsicsökkentés.

  5. Mi a baj a kerettel?
    A Luxor játékban is van keret, ha van hozzá képed, minden rendben.

    Márpedig: ha az ő korában csak a keret felállítása a probléma, sokan megkönnyebülten sóhajthatnak fel.

  6. Ezek a liberálkomcsi-jancsik mást sem tudnak csak orbánozni.
    A bolsevista tejen nevelkedett AVH-s dédunokák, ezek az ujságírók egytől – egyig. Azt nem veszik észre,hogy erre már a saját komcsifajzatuk sem vevő.
    Sorra buknak el minden választást. 2020-ra pedig egyszerúen kihalnak.
    A gyerekeik meg szarnak majd, nagy ívben a liberábaloldali politikára.

  7. Jó helyre lett ez posztolva, mert nekem ez egy manapság teljesen életszerű MTI hírnek tűnik?
    Az a baj, hogy mindig fel kell szkrollozni az oldal tetejére, hogy a Hírcsárdán vagyok-e, mert sokszor igencsak nehéz eldönteni. Az előbb is azt olvastam, hogy Zuschlag és Győzike együtt nyit 2 Zsivány néven vendéglőt, ahol NAV-levest és rácsos krumplit lehet majd rendelni. Nagyon gyanús volt, hogy ide keveredtem, de azért a biztonság kedvéért feltekertem a tetejére, és nem.
    Szerintem a blogmotor rakja rossz helyre a cikkeket.