Úgy gondoljuk, hogy Imcsi sokat tud tenni a buzilobbi céljai érdekében, és ehhez a haja is megvan” – mondta el a buzilobbi vezetője, a Bilderberg csoport stylistja.

boy kerenyi.jpg

Kerényi Imre elmúlt napokban tett kijelentései felkeltették az általa támadott buzlilobbi érdeklődését. Meglepő módon a buzilobbi nem támadt vissza, sőt: Kerényi Imrét felvette a tagjai közé. “Sajnos a teljes tagságot egyelőre nem tudjuk megadni neki, hiszen azt csak buzik kaphatják meg, de úgy hiszem Imóka enélkül is hasznos tagja tud lenni közösségünknek. Hiszen mi sem csinálunk mindent tökéletesen, kell ez a kritikus hang, meg egyébként is olyan cuki, amikor dühös” – világította meg döntésük hátterét a buzilobbi szóvivője, aki civilben neonáci.

E misztikus szervezetről, a Nemzetközi Buzilobbiról, egyébként vajmi keveset tud a közvélemény, pedig szervezetük behálózza a világot, ott vannak mindenütt, csápjaik elérnek a legfelsőbb körökig, sőt Kerényi Imréig is. Ők azok, akik elintézik, hogy minél több homoszexuális tartalmú film kerüljön a mozikba, hogy Madonna lesmárolja Britney Spearst, vagy hogy megjelenjen a Magyar Krónika.

Ps.: Tisztelettel megkérjük kedves olvasóinkat, hogy senki ne kommentelje ezt a cikket, különben véres gecivel lehányt alkotmány asztalát baszunk a fejéhez. Köszönjük a megértésüket!

32 KOMMENT

  1. @Tesveer: Dícséretet névvel, címmel, telefonszámmal célszerű közzétenni, mert akkor az AB bizottság döntése szerint kötelező fizetni a dícséretért a szerzőnek! Legjobb, ha mindjárt az AB bizottságot dícsérjük agyba-főbe, hadd fizessen mint a katonatiszt!

  2. Ahol a cigányokat bántják, ott én is cigány vagyok. Ahol a zsidókat bántják, ott én is zsidó vagyok. Ahol a homoszexuálisokat bántják, ott… nagyon-nagyon haragszom. 🙂

  3. Sztori
    Celeb
    Trend
    Szex

    |24 óra|RSS
    Főbe lőtte magát egy TEK-es Budapesten
    2014.05.29. 11:16 – tatota

    Főbe lőtte magát egy TEK-es a Velvet értesülései szerint Budapesten a 13. kerületben. Valószínűleg öngyilkos lett, kevés rá az esély, hogy szolgálati fegyverének tisztítása közben érte baleset a Terrorelhárítási Központ munkatársát.

    A TEK is megerősítette a Velvet információját: „A mai napon otthonában holtan találták a Terrorelhárítási Központ egyik munkatársát.A rendkívüli haláleset körülményeit a BRFK közigazgatási eljárás keretében vizsgálja, az elsődleges szakértői vélemények kizárták az idegenkezűséget.” – írták válaszukban.

    Forrásunk szerint egyelőre nincs válasz arra a kérdésre, hogy baleset történt-e vagy a TEK munkatársa megölte magát.
    fot 1
    Fotó: Velvet Galéria: Fejbelőtte magát egy TEK-es Budapesten (5 kép)

    A Velvet helyszíni tudósítóját arról tájékoztatták, hogy a holttestet csütörtök reggel a kollégái találták meg 6 óra és 6 óra 15 perc között: a férfit azért keresték a lakásán, mert nem adott magáról életjelt.

    Egy szomszéd a Velvet újságírójának elmondta, hogy a 35 év körüli férfit egyre rosszkedvűbbnek látta az utóbbi időben. A férfi egyedül élt, lánya, akiről többször kijelentette, hogy mennyire szereti, az édesanyjánál lakott.

    A fenti cikket a Velvet Facebook-oldalán kommentelheti:

    TEK…..TAK….TIKKKKK!
    NU ITT NAGY GÁZ VAN MENNNNNNN….TÁLISAN…….

  4. Kedves Hírcsárda. Ha minden hírhez egy motor generál majd egy komment-oldalt valahol ámerikában, ami közvetlenbe be lesz linkelve, mondjuk egy beágyazott ablakban, az is a hírcsárda oldalán való kommentelésnek számít?
    Ha nem, akkor ott majd leírom, hogy az AB backup h atya.
    Nem olvastam az indoklást, de hogy a gyakorlatilag az internetetes kommentelés világába visszaszorult szólásszabadság érdekeit nem vették figyelembe, az biztos.

  5. @deruyter: “az internetetes kommentelés világába visszaszorult szólásszabadság érdekeit nem vették figyelembe, az biztos” Az ilyen vén AB trottyosoktól már az is szép, hogy tudják, mi a komment. A kommentelésért a büntetést ezüsttallérban állapítják meg, aki nem fizet, azt deresre húzatják a hajdúkkal. Kétszer, mert az Alz Heimertől elfelejtik az elsőt.

  6. Szerintem ez csak olyan, mint a dohány, az alkohol meg a gyógyszer. Kinyírják ami van, és helyzetbe hozzák a sajátjaikat Kerényi vezetésével. Javaslom továbbá, hogy a heteró orlis szex kedvelők ne tölthessenek be állam által finanszírozott állást.

  7. “Sajnos a teljes tagságot egyelőre nem tudjuk megadni neki, hiszen azt csak buzik kaphatják meg…”

    ??? Kerényi Imrus kőbuzi, nem tudták? Nyugodtan meg lehet adni neki a teljes tagságot.

    Azt viszont nem értem, hogy miért beszél önmaga ellen; hiszen eklatáns képviselője a buzilobbinak.

    (Tudom, tudom, családja van, meg gyerekei, de melyik buzinak nincs?)

  8. Akkor ez az egész azért van, mert Kerényi szerelmileg csalódott, vagy megcsalták??

    Vagy mérges, mert a legutóbbi gruppen-ben nő jutott neki??

    böktmb

  9. Szerintem meg nagyon helyes, hogy megbüntetik az oldalt a nem megfelelő kommentekért.
    Mert szerintem nem szabad olyat írni, hogy Kerényi agyalágyult meg klinikai eset, és azzal is problémák lehetnek aki egy ilyet tesz meg hosszúnevű megbízottjának, és különben is rohadjanak meg mind.
    Én az ilyet én minden szempontból elítélem és nagyon remélem, hogy nem fog ilyesmi becsmérlő hangnem a HCS kommentjeiben sem megjelenni.

  10. Ahogy a brit tudósok is kimutatták, aki nagyon nagyon ágál a homokosok ellen, az azért teszi, mert szégyenli a saját homokosságát. Ne tegye, inkább vallja be! Mindenki jobban jár. L. Amerikai szépségben a náci szomszéd…