Egyre többen próbálkoznak az alternatív intimszépészettel, egyre kevesebb sikerrel.

201402-here.jpg

A herevasalási mánia sajnos megállíthatatlannak tűnik, és ez egyre több áldozatot szed. Egy zalakesztényi férfi a barátaival a diszkóból hazajövet próbálta a heréit egyenesre egyengetni egy Hummerrel, azonban ez balul sikerült, mivel a műveletet a férfi fejénél kezdték el. “A Jóska mindig is egy faszfej volt, ebből adódott a félreértés” – mondta el az egyik szemtanú, aki jelenleg satut visel a gatyájában.

A Komárom-Esztergom megyei rendőrkapitányság munkatársainak is dolguk akadt tegnap, amikor egy péniszhosszabítással próbálkozó férfi a hímtagjánál fogva feltekeredett egy AKBEND márkájú alumínium hengerlőgépbe. Somogysallerben pedig egy nő próbált a férje segítségére lenni. A férfi pechjére csak 60-as szemcseméretű csiszolókorong volt a flexhez, így a ránctalanításból végleges körülmetélés lett.

A rendőrség, az ÁNTSZ és Zacher Gábor arra kér mindenkit, hogy őrizze meg a józanságát és a zacskója ráncait.

10 KOMMENT

  1. Hova fajul a világ? Amikor én fiatal voltam, nem volt hummér, nem volt intimszépészet, nem volt semmi ilyen vadliberális nyugati hülyeség! Május elsejei felvonulás volt, meg Szocialista Hazáért Érdemrend! Nem az volt a hős, aki nagyobb hülyeséget talált ki, hanem aki a legjobban túlteljesítette a normát! Akkor még rend volt az országban! Április elsején mindenki menjen el a Fideszre szavazni, és mindenki vigyen magával még egy embert, hogy Orbán Viktor Miniszterelnök Úr újra rendet tehessen az országban!

    #hovafajul #régiszépidők #április1 #viktormajdrendettesz