A drága árammal működő helyet már keresi a Hír TV stábja.

201402-nemdohany.jpg

„Egyelőre nem tudni hol, de valahol Budapest területén működik egy dohányüzlet, aminek semmilyen hódmezővásárhelyi kötődése sincs, sőt, a hírek szerint egy betiltott típusú pénztárgéppel növelik a rezsit” – jelentette be sajtótájékoztatóján Lázár János, nemzeti dohánymentesítési biztos. A képviselő elmondta: az underground helyre valószínűleg csak jelszóval lehet belépni, az üzletben pedig külön automata van, amiben le lehet fényképezkedni Alföldi Róberttel, Ángyán Józseffel vagy Ruí Tavaressel.

Sajtóhírek szerint a Hír TV Panaszkönyv című műsorának munkatársai már keresik az illegális boltot, eddig azonban csak két goa-buliból való kitiltást és egy közlemény-színkód miatt feljelentett csepeli házmestert tudnak felmutatni.

4 KOMMENT

  1. A rendőrség is keresi már az idegenszívű dohányboltot! Magyarországon csak Orbán Viktor Miniszterelnök Úr engedélyével árulhatnak cigerettát igazi magyarok! A feketeárusoknak börtönben a helye! A kormány megvédi a rezsicsökkentést és a tafiktörvényt! Kívánok a Miniszterelnök Úrnak erőt, egészséget, kitartást az idegenszívű labancok elleni harchoz!

    #igazimagyar #megvédi #erőtegészséget #labancok

  2. Én csak jelezni szeretném, hogy amióta a magyarok barátját, Janukovics ukrán elnököt megpuccsolták a terroristák, azóta ukrán zárjegyes cigarettát szívni már terrorcselekménynek számít, ugyanis az a terrorizmust támogatja!