A Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum vizsgálata kimutatta, hogy a Pozsgay Imre valójában 1990-ben született.


pozsgay24.jpg

Reméljük sikerült ezzel hitelesen cáfolni azokat a gyanúsítgatásokat, amelyek szerint Pozsgay Imre a rendszerváltás előtt a fennálló rezsim egyik működtetője és haszonélvezője volt” – nyilatkozta Lázár János Hódmezővásárhelyen, majd megjelent mellette Kádár János egy égő csipkebokor képében.

A Miniszterelnökséget vezető államtitkár hozzátette: ez a tudományosan bizonyított felfedezés azt is bizonyítja, hogy Pozsgay Imre egy igazi fiatal demokrata.

26 KOMMENT

  1. Pozsgay Imre kiváló politikus, nem kéne pocskondiázni! Sajnos ezek a mai fiatalok már nem tudják, mi a tisztelet! Amikor annyi idős volt mint ti, Pozsgay Imre már a Magyar Dolgozók Pártjának tagjaként küzdött az ultaliberális nyugati gyarmatosítók ellen! Sajnos az elmúlt nyolc év hazaáruló politikusai nem küzdöttek a gyarmatosítás ellen, ezért tart itt az ország!

    #ezekamaifiatalok #nemleszünkgyarmat #elmúltnyolcév

  2. Ezt mindig is tudtam, de hozzátenném, hogy Viktor csak 1996-ban született, már harcos jobboldaliként, pedig egyes tudatlanok rá akarják fogni, hogy KISZ-titkár volt, meg liberális, pedig ez képtelenség.

  3. Az lehetetlen, én is láttam a saját szememmel Győrben 1989. márc. 15-én, ott ugyan azt nem mondta, hogy 56 forradalom volt, de ő már forradalmárrá vált. Mi meg a húsz évünkkel vártuk a csodát. Azóta is rejtély, mit csinált a Hazafias Népfront?

  4. (Már kezdtem kicsit elszomorodni a HírCsárdán, hogy kihalt állatos posztot ír éppen akkor, amikor last minute-be, titkosítva bizniszelnek 3000-4000 milliárdot orosz diktátorral.
    Esetleg egy olyan országról is lehetne posztolni, ahol a kormánypárt politikusa nyer már a lottón is.)

  5. @room_101: Azért még így is szép élete volt Pozsgay Elvtársnak, nem hiszem, hogy a rendszerváltás környékén gondolt arra, hogy valaha még küzdhet az imperialisták ellen, ráadásul egy kormánypárt támogatásával és szeretetével övezve!

  6. @Nemzeti Orbántroll: Hányszor kell még szólnom? Kimaradt az április 1., már megint.
    Nagyon fontos, hogy beégjen a dátum a zembereknek a zagyába!
    Még egy hiba, és kommunikációs vezérizgazgatót kell cserélem. Érti, ugye?
    Új direktíva, hogy a második forduló április 15.-én lesz. Ezt is sulykolni kell!
    Akkor már aztán tényleg mindenkinek el kell mennie.
    Figyelem, nagyon fontos: mindenki vigyen magával egy útlevelet!

  7. @Dr. (cath.univ.) Adofizeto: Magyarország parlamentjét a magyar nép osztatlan megvetése övezi, a „képviselő” és a „párt” szó alacsonyabb polcon van a közvélemény erkölcsi rangsorában, mint a „szatyortolvaj” és a „pedofil”. Senki nem tételezi föl többé, hogy a politikusokat egyéb is vezetheti, mint a haszonlesés, a szolgalelkűség vagy – legjobb (!) esetben – a hatalmi téboly, a föltűnési viszketegség és a patologikus beszédkényszer.

  8. Pozsgairol mondta Grosz hogy ” o az az ember aki barhova erkezik meg mindig nagyon jol meg tudja magyarazni hogy o tulajdonkeppen oda is indult”

    A nyolcvanas evekben egyenkent szurta hatba elvtarsait, allitolag a Magyar Ertelmezo Keziszotar ban a ” takony, genny ember” szociknel az o kepe lesz.

  9. Ja még csak ennyit finoman: A „négyigenes” népszavazás (1989)Magyarország köztársasággá válásának folyamán, négy párt kezdeményezésére kiírt népszavazás, a köztársasági elnök választásának módjáról, a Munkásőrség megszüntetéséről, a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) (később Magyar Szocialista Párt (MSZP)) vagyonelszámolásáról és a munkahelyi pártszervezetek megszüntetéséről szólt. …. Előzmények[forrásszöveg szerkesztése]

    1989. szeptember 18-án véget értek a nemzeti kerekasztal-tárgyalások. A megállapodás szerint még a tavaszi első szabad választások előtt, 1990. január 7-én megtartották volna a közvetlen elnökválasztást. Ezt az állampárt, a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) és a Magyar Demokrata Fórum (MDF) elfogadta, a Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) és a Fiatal Demokraták Szövetsége (Fidesz) nem, mert a közvetlen elnökválasztáson nagy valószínűséggel az akkor rendkívül népszerű Pozsgay Imre államminiszter, a népi baloldalhoz tartozó kommunista politikus győzött volna.