A kormányhű újságíróknak szánt díjat csak megfelelő szájhabzás esetén adományozzák.

tancsicska.jpg

A Táncsics-díjnak megalkották a kistestvérét a Táncsicska-díjat, amit bárki megkaphat, aki nem kaphat Táncsics-díjat, vagy visszakérték tőle. A díj odaítélésének egyetlen feltétele, hogy a díjazott legyen a kormány és a pártfelé elkötelezett, de előnyt jelent, ha képes megfejteni szeptember 11-et, a vörösiszapot, Diana halálát és hogy miért vásárolnak felnőtt emberek Kovács Nikolasz CD-ket. Nem probléma, ha a díjazott kedveli a zsidókat, de inkább ne tegye.

A díjat elsőként Szaniszló Ferenc fogja megkapni, akitől csak annyit kért az ORTT Táncsicska-díj odaítélő bizottsága, hogy engedjen már ki egy kicsit a nyakkendőjéből, és ne rángassa minden hangsúlyos gondolatra a fejét, mint egy bespeedezett zsiráf, mert még megfullad.

62 KOMMENT

  1. Olyan díjra irigykedtek, amit nem kaptok meg, mert tendenciózusan nemzetellenesek vagytok. Ezt az oldalt külföldről pénzeli az egész világ, mert összeesküdött ellenünk.

  2. @HunMTomi: Arról már nem is beszélve, hogy még ebben a történetben sem Szaniszló a leggyökérebb! (Szerény véleményem szerint Balog elvtárs volt a leggyökérebb. Odáig még rendben volt a történet, hogy kell az a kurva Jobbikos szavazat -a szükség nagy úr-, kitüntette hát Szaniszlót, de amit utána művelt, na az tényleg durva. 🙂

    Tudom-tudom, hogy ez nem egy nemzeti konzultáció, de azért belepofázok:
    Balog elvtársnak a Táncsicska-díjat!

  3. Szaniszló ? Ki az ? Aki “süketel” ?
    És az új pápa ? Ő azt “prédikálta” a minap, hogy a világ baja : a pénz, a kapzsiság, a hataloméhség, meg a korrupció ?
    És ez :Indavideo.hu/bennfentesek avagy a pénzügyi szektor fehérgalléros bűnözői.Indise.job Táncsics díjat nekik.
    Tájékoztatásul:@patkányarcúáginéni: @csárli hárper: @Dr. (cath.univ.) Adofizeto: @Stabilo:@ezanicknevem: @Csáknorissné: @Link Elek: @Cigiző:

  4. Szaniszló éppen, hogy nem csicska pont ezért lehetett így megszívatni. De, hogy nem nézte meg a díjazottak listáját? Én a helyében már eleve visszautasítottam volna. Remélem a pénzt nem adta vissza. Ez az eset hasonlít Skicc Pali esetére a Rigli kiadóval.

  5. Az a baj ezzel a Táncsics-díjjal, hogy ez már eddig is túl sokszor volt Táncsicska-díj, csak meg kell nézni a kitüntetettek listáját. Sok olyan van, aki tényleg újságírói teljesítményért kapta, de sok olyan is, aki inkább újságírói munkáért. Persze belefér, elvére “újságírói tevékenység elismerésére alapították”, a kvalitás nem feltétel. Csak a franc tudja, szerintem sok rendes embernek lehet kínos Szaniszlóval, meg Bolgár elvtárssal egy klubba tartozni.

  6. Táncsics Mihály (született Mihajlo Stančić, Ácsteszér, 1799. április 21. – Budapest, 1884. június 28.) magyar író, publicista, az első szocialista politikusok egyike.
    Jobbágycsaládban született egy Bakony széli falucskában, Ácsteszéren. Szülei telkesgazdák, anyja szlovák, apja horvát származású. Húsz éves korában takácsként szabadult Bakonyszombathelyen. Budán tanítóképzőt végzett, majd jogot tanult, miközben nyaranta járta az országot. Jogi tanulmányait nem fejezte be, érdeklődése az irodalom és – Horvát István történész, nyelvész hatására – a magyar nyelvészet felé fordult.
    „…mindig és mindenütt maguk a polgárok, és pedig a vagyontalan munkások oltalmazták a szabadságot, vagy szerezték vissza, ha az már elveszett vala…”
    – Táncsics Mihály

  7. Mivel Balog miniszter úr a továbbiakban nem kíván szakmai díjakat átadni, ez a feladat szeretve tisztelt és becézett igazság-ürügyminiszterünkre, Navracsicskára hárul.

  8. Mienk kici ceg ujra van itt, ad hir bele ti front of pofa uj tejtermek:
    “Than Chic” sajt, divat nev, cak most, cak 4júh, nem kecke.
    Made from ungariche viziló, Sanyshórse here kivon velö belöle,
    vizelet tiszta spirit, gondolat, érlel kumisz, vadis Kumin. Lesz köt meg sajt.
    Van nektek sok jó Feri, Feró stb., irigy mi titeket nadon kurvara is.
    If van neked lenni nem jó, after ad vissza, money back guarantee 1-2 weeks.
    Mond ti homo hungaricus: penztar tavozik, utan kapjatok be.

  9. A Balogh úr teljesen el van macskásodva.
    Ő a macskafejű ember, a kandúrbalghi.
    A dij mellé macskanyelvest is ad?
    – Cini cini hegedű Balogh segge keserű – énekli Feri – aki egyáltalán nem allergiás a macskaszőrre.
    A kép címe: ne tán cicc.
    Mert a dijat adják, a macskát meg elkapják, ha pákosztos.

  10. @Dr. (cath.univ.) Adofizeto:
    😀 😀 😀
    Tudod én a politikával valahogy úgy vagyok, hogy teljesen mindegy ki ül a “trónon”.
    10-20 ember dönti el a világon úgyis, hogy melyik kormány mit engedhet meg magának és mit nem. Ha valaki kilép a keretei közül, akkor a fejére koppintanak és mehet a moslékba a többi után, de a trónutód sem lesz másabb.

  11. @Csáknorissné: “10-20 ember dönti el a világon úgyis, hogy melyik kormány mit engedhet meg magának”

    Erre Orbán Viktor maga az élő cáfolat.
    A baltás hős nemzeten és a kínai demokratákon kívül mondj még egy hatalmat, aki szerint rendben van a csávó?!

  12. Lehet örülni, nyáron zsidó világkongresszus…… Annyira kell ide mint a válogatottjuk…. No, meg sok ilyen fasza blog. Minden napra egy agymosó-mese.
    Sebaj…..
    Elkezdődött a terület körbepisálása…

    …persze Szaniszló a hülye…..

  13. @Hunyadi zokogna… ha látná……ezt: Köszönöm Nem.Egy.Működő társam helyénvaló megjegyzését! És egyúttal biztosíthatom, hogy agymosást, vagyis oltári baromságok szemrebbenés nélküli sulykolását természetesen kizárólag a Nem.Ügy. kormányának ellenségei csinálnak. Ennek egyik legjellemzőbb példája az, ahogy Bajnai Gordon népszerűségével visszaélve Gyurcsány Ferencet megpróbálják buszokra festett óriásplakátokon rehabilitálni.

    Felhívom a figyelmét, hogy az Ön agya sem teljesen tiszta még: Szaniszló Ferenc tegnap óta soha sem volt a Nem.Egy.Működő rendszer tagja, ezért tegnap óta nem is kapott semmilyen díjat. A politikai higiénia viszont megköveteli a napi tisztálkodást, lábtól-fejig, kívül belül!

  14. @Csáknorissné: Mi is nehezen értettük meg, hogy ki lehet az a 10-20 ember, aki eldönti, hogy melyik kormány mit engedhet meg magának, különösen azzal a fifikás bevezetéssel, hogy Ön szerint tök mindegy, ki ül a “trónon”. De végül a zsidó világkongresszus fölemlegetésének helyeslése megvilágította cizellált ordasságát!

    Mégegyszer gratulálunk, és reméljük, Szaniszló Ferenc név szerint is megemlíti hamarosan azt a 10-20, az egyszerűség kedvéért embernek nevezett zsidót!

  15. @Csáknorissné: A Táncsicska-díj átvételére várni kell a jövő év március 15.-ig. Addigra talán már a zsidók sem vettek részt jóval számarányuk fölött a Szabadságharcban, Magyarországot védve. Remélem, lesz alkalma kezet fogni Szaniszló Ferenccel is.

  16. @ürügyminisztériumi álamszitkár: Szerintem ne vesszetek össze.

    A zsidó világkongresszust eleve nem ő említette, hanem a “Ha Mária Teréziának fasza lenne Ferenc József lenne” vagy valami hasonló nevű felhasználó.

    A vitátokhoz sajnos nem tudok hozzászólni, azt sem tudom, az a 10-20 ember az most tulajdonképpen szabadkőműves (esetleg -burkoló vagy -tetőfedő, azok is gennyesre keresik magukat), zsidó vagy UFÓ. Isten bizony még nem sikerült összeraknom!

  17. @kvadrillio: A Táncsicska díj a magyar Oscar, és Szaniszló úr most büszkén kezet foghat a díjodaítélő-bizottság szakértőjével, mert ez évben ő az egyetlen, akinek megfilmesítették a forgatókönyvét, amelyik igazi tényeken alapul, és a címe: Men in black szűr.

  18. @Dr. (cath.univ.) Adofizeto: Mindamellett leszögezem, hogy a Nem.Egy.Működő rendszer bomlasztásának kísérletét véljük fölfedezni csúsztatásában, amennyiben a Nem.Ügy. kormányának hivatalos gratulációját Ön összeveszésként értelmezi, és éket kíván verni kormányunk és a nemzetközi zsidó világkongresszus rajongói közé!

  19. Friss hír, hogy Balog Zoltán a Magyar Világnemzet Emberi Erőforrások minisztere
    visszavonja a Táncsics-dij visszakérését Dr. Szaniszló Ferenctől, és ünnepélyes
    bocsánatkérés közepette újra átadja neki, amíg megint vissza nem kéri.
    A miniszter azután döntött így, miután találkozott Dr. Orbán Viktorral, aki alcsuti
    kihallgató sufnujába rendelve, tájékoztatta őt a magyar kultúrális életről.
    – Nem tehetem meg, hogy megvonjam a díjat, erre nincs semmilyen jogi lehetőségem,
    akár tetszik, akár nem – olvasta fel papírból Áder János aktualizált szövegét,
    a felelős miniszter (szolga).
    Balog Zoltán egyébként együtt járt Szaniszlóval, a moszkvai Test, és Léleknevelő
    Sporttudományi Egyetem, Olimpikon szakára, ahol Schmitt Pál tanítványai voltak.

  20. Kedves Szanisz ló úr! Eddigi munkásságát eddig nem ismertem, ennek megfelelően az általam és mindenki által közismert kommentárjai alapján ideiglenes Táncsics díjban minden része süljön. Nemes harcnak nevezett nemes harcában a világ elé tárta, a zsidó- izraeli úgy egyéni, mint kettős ügynökök összeesküvés-elméletét. Ön szerint is ezek az emberszabásúak kiemelkedő szerepet játszanak még napjainkban is. Ezek a nemtelenek a közelmúltban a világkapitalista és amerikai karvalytőke szigorúan titkos ügynökeiként aláaknázták a szeptember 11-i un. Világkereskedelmi Központ tornyait, mely tornyok az izraeli-zsidó karvalytőkések, valamint azok amerikai imperialista szekértolóinak közismert és népszerű gyűlölet-gyülekezőhelyei voltak. Ennek leleplezése és a nyíl vánkosára hozatala elvénhetetlenül vonul be a magyar és a világ történelmi emlékezetének tudatába. A díj, amely szerény eszköz, tárgya az ön világhírű munkássága elismerésének, tíz napra van érvényesítve és hivatott kifejezni nemzeti hazánk és a hálás nagyvilág csodaállatait. A hírek, amelyek hozzám és füleimhez is eljutottak, azonban arról szólnak, hogy ön és saját maga sem tudott egyetlen- egy hitelesített és egyértelműen bizonyított és tényként kezelt bűnözőknek öltözött álruhás zsidó világ kapitalista karvalytőkés titkos ügytököt ki és bemutatni, valamint nem volt eléggé bátor és következetes a közismert nemzeti és nemzetközi imperialista zsidó összeesküvők és a velük cinkosságot vállaló egy húron pendülő cigánybűnözők további aknamunkájának leleplezésében, amelyek országunk és nemkülönben hazánk szent anyaföldjének elfoglalására irányulnak. Mindezek arra az elhatározásomhoz adtak ösztönzést, hogy ezennel sajnálattal visszaadja az önnek korábban átadott díjat, annak idő előtti lejárata előtt. További nemes és gyűlölet-teljes munkásságához további jó erőt, egészséget kívánok, mint a magam, mint a nemzeti ügyek kormányának humánpolitikai miniszterének nevében elutasítom.