Öt lövéssel végeztek egy szír paradigmaváltóval a Váci utcában. A filozófust gondolkodás közben érték a golyók.

flizofusbunozes.jpg

Valószínűleg a paradigmák összemérhetetlensége miatt kialakult szóváltás okozta a vesztét. A rendőrség nagy erőkkel olvassa Thomas Kuhn: A tudományos forradalmak szerkezete című művét, ám egyelőre csak a 32. oldalnál tartanak. Abban bízunk, a végén kiderül, ki a gyilkos” – nyilatkozta a rendőrség szóvivője.

Budapesten egyre több a filozófusok közti leszámolás az utóbbi években, legutóbb a Kálvin téren lőttek agyon egy albán gondolkodót, aki tagadta Niklas Luhmann elméletét, miszerint a társadalom egy zártkörű kommunikációs folyamat lenne. „Zártkörű a kurva anyádat” – fültanúk szerint ez volt az utolsó mondat, ami után előkerült a fegyver.

A Jobbik szerint újabb bizonyíték került elő arra vonatkozóan, hogy létezik filozófusbűnözés.

39 KOMMENT

  1. Ápolni kell a nemzeti hagyományokat, igaz régebben az ólmot öntötték a fülekbe paradigma váltáskor, de lőni sokkal korszerűbb. Egyébként megjegyzem, hogy a fénykép tanúsága szerint még a zajártalomra is gondoltak. Ja és ha már itt vagyok had kérdezzem meg, hogy tényleg a FarmVille államositására készül a kormány ?

  2. @Ló Gusztáv: jól hallottad. Mivel az unió kiterjeszti rá a földalapú támogatást, ezért államosítják, majd pályázat keretében újraosztják a nyertesek között. A pályázat kiírása és beadási határideje között kb. 10 perc fog eltelni.

  3. Ez olyan megható …..
    A paradigma kényes ügy.
    Lehet, hogy csak azon filózott, hogy a gatyája is ráment az adók miatt, vagy csak nem váltott.
    (a fekete körömlakk inkább TEK-es)

  4. egyszerűen nem hiszem el, hogy a rendfenntartó erők már évszázadok óta mennyire tehetetlenek ezekkel a filozófus bandaháborúkkal, szerintem az egzisztencialisták meg a brit analitikusok is jattolnak Pintérnek, hogy szemet hunyjon

  5. @Ló Gusztáv: Korszerű módszerrel a fülbe lőtt ólomra váltották a paradigmákokat. Jób-ik (Szegedi óta, ez az új para-digma nevük), szerint a filzófusok band-háborúját, kizárólag a neokantisták teljes kitelepítésvel szüntethetik meg!

  6. Öt azaz 5 lövéssel végeztek vele, ez kizárólag matematikus lehetett!! Az 5 prím szám, viszont a tárban általában 9 vagy t9bb lőszer van, ebből világosan kikövetkeztethető, hogy nem filozófus lehetett a tettes, mivel ő vagy nem lő, vagy igen, vagy talán, esetleg megfontolás és vita tárgyát és alapját adta volna a fegyver elsütésének mikéntje, amennyiben ez megtörténik, akkor a mennyisége is! Szóval a gyilkos, külsős!

  7. “Öt lövéssel végeztek egy szír paradigmaváltóval…”

    a halál oka egyelőre ismeretlen…
    a rendőrség paradigmaszakértők bevonásával nyomoz…
    amugy a showvivő elmonta hogy nagy valószínűséggel ÖNgyilkos lett…
    majd ezt követően betuszkolta magát egy kocsi csomagtartójába…

  8. Mindenkinek joga van elni mielott meghal! Okori folizofusok mar reg bebizonyitottak, hogy minden szelosegest fel kell akasztani, ezert a paradigmakat nem lehet atvaltani!

  9. amugy a legnagyobb paradigma termelő ország az Portugália…

    (természetesen a parafán terem)

    nem mellesleg a parafrázis és a paralízis t is náluk bányásszák…

  10. Miért kell a “Duzzogó kertitörpét” lelőni?
    A lövéshez viszont a ravaszon kéne tartani az ujját – kezitcsókolom – gondókoggyámá’, Mrs. AntiRodin.
    Az eredeti szobrot, mint nemkívánatos, divatjamult tevékenységet megjeletítőt a szoborparkba száműzték.

  11. Nagyon nem vágom ezt a cikket, pedig jókat szoktam nevetni az itteni (túl valóságos) híreken, még a gyengébbek is megmosolyogtatnak. Ez most valami szójáték akar leni plágium vádlóra vagy messze járok az igazságtól?!

  12. Bassza meg, én az egyiket ismerem is a maffiózók közül, már az egyetemen se értettük egy szavát se! Hú, ő akkora filozófusmaffiózó, hogy húúúúú, mekkora!!

  13. én örülnék annak, ha paradigmaváltás lenne a VÁCIUCCÁBAN.
    ami nem más, mint a 70-es évek végén kitalált, mesterségesen felfújt és felfuttatott, kirakat-tehetős Budapest műlenyomata, méregdrága és lehúzó vendéglátó egységekkel és pitykemagyar bóvliárusokkal.