dupla dinamit.jpgA Szijjártó Péter által 2010-ben alapított vándorkupát harmadjára kapta meg a miniszterelnök.

Bár már lassan 40 éves, szívében még mindig fiatal. Szeret focizni, szereti a diákmozgalmakat, szereti hogy olyankor összegyűlnek, együtt vannak, egészségesek, hiszik, hogy igazuk van és persze ez a nagy szerelmek kora” – áll a díj odaítéléséért felelős kuratórium indoklásában. A grémium szerint a díjra azért is szolgált rá Orbán Viktor, mert valójában legalább ezerszer méltóságteljesebb, mint egy átlagos diákmozgalom.

Bár az alapszabályzat szerint egy ember csak kétszer kaphatja meg a díjat, ez esetben kivételt tettek ugyanis karácsony van.

117 KOMMENT

  1. Fiatal, demokrata és a szövetséget keresi mindenkivel. Nincs senki, aki jobban megérdemelné ezt a díjat.
    (Bennfentes infók szerint Isten lett a második, de ő egy kicsit idősebb)

  2. A képi illusztráció egyértelműen félrevezető: az Időzsaru óta tudjuk, hogy “egyazon anyag nem töltheti ki ugyanazt a teret” így valójában Orbán pikádóval dobta saját magára a kitüntetést, majd felkiáltott “A kurva betyár, mi volt ez? Ja, köszi! Csumidázlak!”

  3. @thorpe: Csak szeretnénk mi orbánviktor lenni, de mi kizárólag az erőből értő, félázsiai (poszt)kommunisták vagyunk, szóval tulajdonképpen méltatlanok arra, hogy ez a Géniusz kivezessen minket a kátyúból. Ez néha meg is látszik a Nagy Vezetőn és szűk baráti körén: rohadtul zavarja őket ez a 10 milliós szartömeg, ami nem képes felvenni a ritmusukat, nem képes megérteni zseniális unortodoxiájukat. Szándékosan vagy akaratlanul is fékezzük őket országmegváltó munkájukban, akárcsak azzal is, hogy kicsinyességünkkel elvesszük Lázár elvtárs 350 lóerős Audi S8-asát vagy kis Fiestánkkal autózni merünk a felénk száguldó Lázár elvtárs előtt az autópályán.
    Épp itt az ideje, hogy egy éjszakai alkotmánymódosítással leváltsák a népet!

  4. Lassan ki kell tűzni a kitüntetéseket, mint az átkosban a szovjet tábornokok, ezek is úgy fognak kinézni. A kommunista rendszerben a párttitkárok nem jutalmazták magukat meg egymást ilyen sűrűn. Ezek már erre sem adnak, ezek már úgy pofátlanok ahogy vannak.
    Szemét mocskos banda.

  5. Demokrácia? Ez a hazug népképviselet egy az állatvilágban teljesen lehetetlen, perverz helyzetet hozott létre. A vágómarhát a mészárosok letaglózzák: szegény marhák nem tehetnek róla. De van-e olyan örült képzelet, mely elképzelje, hogy a szarvasmarhák zászlós felvonulásban, éljent rikoltozva Kossuth-nótát énekelve válasszák meg azokat a mészárosokat, aki letaglózza őket?

  6. Demokrácia? Ez a hazug népképviselet egy az állatvilágban teljesen lehetetlen, perverz helyzetet hozott létre. A vágómarhát a mészárosok letaglózzák: szegény marhák nem tehetnek róla. De van-e olyan örült képzelet, mely elképzelje, hogy a szarvasmarhák zászlós felvonulásban, éljent rikoltozva Kossuth-nótát énekelve válasszák meg azokat a mészárosokat, aki letaglózza őket?

  7. fiatal ? sajnos tovaillant…
    demokrata ? … szintén…

    már csak egy fényes elegáns ünnepi menet, egy nagy nagy temetés maradt…
    mejen az ország újra egyesülésén mindenki nyílt közös örömmel szomorkodhatna…

    egy gyönyörű nemzeti ágyutalpas menet… demjényrózsával aláfestve !

    jajrá mogyorók ! jajrá fides !

  8. @thorpe: az lesz a szép világ amikor Orbán Viktor ellen tüntet több ezer diák orbánviktorka…

    ugyanakkor majd megvédi millió orbánviktor békementelve…

    az lesz a szép világ amikor már csak orbánviktorok fognak élni az országban…

    lesz nagy egyetértés, csak azt nem tudom kin fognak élősködni…

  9. Boldog Karácsonyt Mindenkinek !

    Lazításként: ma, szenteste 20 órakor az M1-en D I Ó T Ö R Ő klasszikus mesetörténet Csajkovszkij zenéjével. A rendező, és a színészek, no meg a pénz kivételével minden MAGYAR. A stáb, a statiszták és a fantasztikus díszletek amelyek a magyar filmszakmát dicsérik. A díszlet a szentendrei egykori orosz laktanya területén lett felépítve.Majd meglátják, ha megnézik!

    További szép napot !

    @brekkk: @Vitéz László: @thorpe: @Szúrófény: @bolondok közt viktor a király: @Jurájhíp: @Dr. (cath.univ.) Adofizeto: @ezanicknevem: @Patkó Bandi: @Dr. jenőke (jenőke): @kittrabi: @ámbátor: @Dour ®: @kyanzes: @Dinkainka: @Link Elek: @Totof:

  10. @wmiki:
    “mókás, ahogy előbújik az igazi énjük, és élből “egybites parasztozzák” azokat, akik mást gondolnak a világról, mint ők “

    Karácsony van , ezért kíméletes vagyok :
    Annyit láttok a világból amennyit az egybit-nyi értelmetek enged…Orvbán seggét !

  11. @wmiki: Mint ahogy te is élből minősítesz mindenki egyebet, aki a tiédtől eltérő szellemiségű kommentet ír. Egy megfejelés viszont igazán kijárna neked Dopemantől, hiszen állandóan emlegeted, legalább lenne oka a fóbiádnak.

  12. @wmiki: Az a jó, hogy vannak ebben az országban olyanok, mint te, akik a végsőkig kitartanak szeretett vezérük mellett, hogy védjék az országot a “liberális veszedelemtől”. Hajrá, remélem győzni fogtok, szóljatok majd, ha sikerül!

  13. Orbán, a parlament kétharmados támogatása mellett, egyúttal megkapta a Hős Anya, A Turul Hőse, és a Magyarország Űrhajósa érdemrendet is.

    Egyben, kiosztották az Antiliberális Nemzetmentő, és a Hitelmentes Kommunista Inkvizítor Díjat is,-amelyet, megosztva kap Kövér Lászlóval és Matolcsy Györggyel.

    Ez, egyhangú, hangos tapssal kísért, kétharmados döntéssel, ötezer évig jelent teljes családi támogatást, a leszármazottaknak is, a mindenkori képviselői díjjal, az adófizetők pénzéből.

    A díjat, a kormányszóvivők szerint, támogatta a Nobel-bizottság, amely szerint, ennél jobb kormánya a büdös, rohadt életben nem lesz a magyaroknak.

  14. Ti tudományos gondolkodók! Talán az evolúcióban is hisztek? Ez azért van, mert liberálisok vagytok! Ezért nem hisztek Istenben, és Orbán Viktorban! De majd megtudjátok, hogy igazunk volt, amikor majd jönnek a zsidók, és elrabolják hazánk édesvízét a lajtoskocsival!

    Ti tudományhívő libeálisok!

  15. @wmiki: ez egy vicc…. tudom, a hozzád hasnló mélykeresztíny, igazicsakmivagyunkmagyarok magyarok nem értik a tréfát… mert a humorérzék erősen emberi tulajdonság, nem nagyon tesz alkalmassá a csordaszellemre, ami láthatóan neked nagyon fontos. 😀

  16. @wmiki:
    Túladagoltad a gyógyszered? Szánalmas vagy,tisztán látszik az a legnagyobb bajod,hogy sosem voltál még nővel. A pasik meg már nem elégítenek ki téged. Mindenki utál? Megnyugtatlak : Boldog Karácsonyt neked is Wmiki-ennyi kijár neked is, még akkor is ha én sem szeretlek te kretén!! ( Csak a Karácsony miatt nem írom le a pontos véleményem rólad.
    Pszichiáter látott már téged?…ideje lenned felkeresned. )

  17. @kela-bá: Köszönöm, Neked is boldog Karácsonyt!

    Dióból max. a diósbeiglit tudom elviselni. Különben pedig, nem érek rá, reggel óta autóversenyzek a kisfiammal. (Nálunk full unortodox a Jézuska, korán reggel hozza az ajándékokat, így egész nap tudunk játszani. 🙂

  18. A vándor kupán vágta Vik torkát, a volt ifjú fideszes diák-vezért, aki azzal érdemelte ki ezt a kitüntető kokit, hogy a gyermeki lélek minden rezdülésével szereti a mozgalmat, a focit, a labdarúgást,valamint a futballt, a szerelmet,a diát, a diákokat ,a diákcsemegét, a túró Rudit,a Coca Colát, az Opelt, a spekulánst, a bankot, a gáztározót, a 10 százalékos csökkenést, a taxis IMF-et Londontól Budapestig, a biztos lábon állást, fél-Ázsiát, valamint a Turult és a Jézuskát karácsony idején, mentőt!! Ismét gyermekeknek érzem magamat, mondta és legott elszavalta:”….. gyermek vagyok, gyermek lettem újra, lovagolok fűzfasípot fújva…” fújta tele torokból, szinte őszinte átéléssel. Mindenkivel, tudatom akár egy 8 évesé, válaszolt a diákok kíváncsi kérdéseire. Elmondta, hogy az óvodában is erre a beszélgetésre készült, nap, mint nap. Minden és minden nap,és napról meccsen napra, de főleg jövőre, jobb lesz. Nem lesz tandíj, csak többet kell fizetni, lesz kötés, lesz rög a magyar-ugaron regisztráció, és lesz amit akartok, majd meglátjátok gyerekek. Mondta, a mese végén az eddig és ne tovább, kételkedőknek és diákoknak.

  19. @wmiki: Bizonyára bizonyíték nélküli, hogy a választási körzetek átszabásra kerültek, előregisztrációt vezetnek be, valamint a választási bizottságba 9 évre delegált Fidesz-mamelukokat választottak. Nem tudom eldönteni, hogy provokálsz, egy másik bolygón élsz, avagy számodra ez a természetes. Nekünk, “libbantaknak” hadd legyen már mindez választási trükközésnek nevezhető…

  20. @Vitéz László:

    “…
    mert zsarnokság van,
    nemcsak a talpra álltan
    harsogott éljenekben,
    hurrákban, énekekben,

    az ernyedetlen
    tapsoló tenyerekben,
    az operában,
    a trombitában,

    hol zsarnokság van:
    mindenki szem a láncban;
    belőled bűzlik, árad,
    magad is zsarnokság vagy;”

  21. Na ja.
    Meg a Betyár Orbán kormány díjat is megkapta.
    Mind ezt az után, hogy az Orbándella (Citadella régi neve, csak már Tarlós átnevezte) előtt kinevezték felcsúti tolvajszarka vezérnek.

  22. @wmiki: Ezen az oldalon csak a humorérzék-mentesség nincs tolerálva. Kommentjeidde is ezt támasztod alá. Ha lenne egy humoros kommented, az OK lenne, de eddig csak te vigyorogtál a hozzászólásaidon.

  23. @wmiki: ejj, de istentelenül hüje vagy kisfijam 😀

    írogass még ide nekünk egy picit, isszük bülbül-szavaid, egy ilyen komoly véleményformáló erővel bíró, politikai napilap hasábburgonyáin…

  24. @nincs_itt: Azt jósolom nékletk hungaroniták, és hazaárulók, hogy
    biza 2014 nagy égéstek leszen biza meglássátok.
    Ha nyernek, azért égtek mint a rongy, ha vesztenek akkor meg azért égtek mint “molotovizáltak”.Én szóltam.

  25. @nincs_itt: lol mindenki beledögölhet

    hát persze, ahogy már most is véres diktatúra van, náci hordák mészárolják le a kisebbségieket, és nincs szólásszabaccság, csak ti bátor liberális demokraták mertek indexes bérblogkon kommentelni, az életeteket kockáztatva

    xd

  26. Eltünt három lajtoskocsi édes vizem, hat pár lovammal együtt.
    A víz nitrátos vólt, azt nem sajnálom, de a beleöntött három mázsa cukrot azt kúrvára.
    A patikában 1200 forint egy kis flakon sósvíz, a kiszáradt orrúaknak.
    Átállok sósvíz készítésre, mert messzi van a holt tenger.

  27. @wmiki: lol, wrfl, stb
    Nem baj, Miki. Volt nekünk Lencsés Pityúúúnk,most lettél Te. Szerencsére, mi bérretteghetünk, bérblogokon… De jöttök ti unortodox-bértrollok… DE ha nem bér,akkor még jobb, mert láthatjuk, hogy van aki saját erejéből ennyire okos, mint a fajtád!

  28. @Dr. (cath.univ.) Adofizeto:
    Elnézésed kérem, súlyos hibát követtem el!
    Bár, se államfő, se politikus nem vagyok, (valószínűleg ezért) beismerem, hogy a –tol probléma. Helyesbítek: tól. Csupán azért, mert szeretnék ebben az országban az első lenni, aki ha hibázik, nem a másikra mutogat.
    A Nemzeti Együttműködésre való tekintettel azonnal le is mondok!
    @wmiki:
    “talán még sztálin elvtárs volt ekkora demokrata, mint ezek xd”
    Ha ilyeneket pötyögsz, megy érted is egy fekete autó.

  29. A Magyorországon élő magukat liberálisnak tartó emberek szégyent és megvetést hoznak erre a szóra! Pont ők azok, akik kirekesztenek, csak a saját véleményük legyen a mérvadó, minden más elfogadhatatlan nekik.
    És ami még nagyon rossz, állandóan hazudnak és csúsztatnak, elferdítik az igazságot.

  30. @Lindalinda: külön érdekes az a személyeskedéstől mentes, higgadt érvelés, amit levágnak:
    “szopni, fajtád, hüje vagy, Szánalmas vagy, lökött bhuzzííí, egybit-nyi értelmetek, megfejelés viszont igazán kijárna neked, halfej akadna meg a gigád”…

    ebből is látszik, hogy ők nemcsak hatalmas demokraták, de igazi értelmiségiek is… mint maga szemkilövető szent ferenc 😡

  31. @Lindalinda: @wmiki: Itt az emberek nagytöbbsége magasról sza.ik gyurcsány/bajnai/kuncze/dopeman-re, de még az orbánra is! Ha valaki nem politikai, és gazdasági analfabéta, az láthatja azokat a hatalmas baklövéseket, amiket ezek a balfaszok elkövettek.

    Az öntelt, pökhendi bagázs, a lepusztított országot végleg a süllyesztőbe küldi.
    Mai példa CHF: 242,88 !!!!!

    Persze, Orbáncék megmentették magukat, és már visszafizették a hitelüket 180 Ft-os árfolyamon.
    Gondolom, hogy a megtakarításukat is Frankban kamatoztatják (minél balfaszabbak, annál több a pénzük)!

    Leszopatták a külföldi bankokat, energetikai befektetőket, játékszervezőket.
    Bármit kitalálhatnak egyik percről a másikra. A befektetői bizalom az országgal szemben NULLA!

  32. @wmiki: @Lindalinda: Konzervatív vagyok és gyűlölöm a focit, meg azokat, akik az egész ország lakosságát nézik hülyének!! Ide tartozik, Antall, Horn, Medgyessi, Gyorcsány, Bajnai, Orbán és ezek kiszolgálói. Jelenleg ti is… 290 Ft az EURO, közben a mély-Balkán kellős közepén, Bulgáriában 2 Leva, 1 EURO az adó 10%… De a Románok is sokkal jobban állnak… Szóval, jó lesz a kihúzod a seggedből a fejed és elkezdesz gondolkodni, hogy a politikai “elitet” mi módon lehetne elhajtani a vérbe… De nektek vezér-komplezusotok van..

  33. @ornagy50: 😡 biztos vagyok benne, hogy te tudod, hogyan kell jól szopni

    @nincs_itt: akkor szavazz libajnaira elvtárs! sok sikert

    @huzzadneki shakespeare: lol
    azt látom mennyire szartok rá, azért foglalkoztok vele órákon keresztül xd

    ti libbantak, még a fogalmakkal sem vagytok tisztában xd
    ja bocs, nem is vagytok libsik, hiszen nem hisztek a gyurcsány/bajnai/kuncze/dopeman-ben…
    akkor biztosan a csodálatos MesePártban, ami csak hibátlan emberekből áll, és majd 2014-ben előlép a fényből xd

    lehetne is egy poszt a HCS-n, hogy “UFO-k szálltak le a földre, és pártot alapítottak, akik a parlamenten kívűlről is tudnak kormányozni, és csak mindenkinek jó döntéseket hoznak”
    csak az a baj, hogy ti el is hinnétek xd
    akkor nálatok még a libbantak is értelmesebbek, mert azok legalább a valóságban is létező dolgokban hisznek

  34. @wmiki: de az a baj tudod, hogy egyikünk se elég intelligens hozzád, még egy L-el se, ezért hiába pazarlod reánk bölcsességed tengermély napsugarát

    de én azért szeretném, ha beugatnál még egy kicsit, taníts mester, és bizton így vannak vele a többiek is

  35. @wmiki:
    Teljesen felháborodtam azon, hogy meg sem említesz!
    De, mint írtad: “hiszen nem hisztek a ………., akkor biztosan a csodálatos MesePártban …..”
    Szerintem a tündérországbéli gyorsnaszád se piskóta, amiben hiszel.
    Az UFO-s dolgot pedig kérd számon Patakytól.
    Nos, mivel kihagytál az “emlékirataidból” ezért diszkriminációnak veszem.
    A továbbiakban is remélhetőleg karonfogva “békemeneteltek” @Lindalinda -val (bár tudtommal nincs háború) .
    A kitűzőt pedig ne a zsebetekben hordjátok, hanem büszkén.
    (Azért, ha emberek közé értek, a megvetést muszáj lesz elviselnetek, bár lehet, hogy megkövezést kaptok)
    Megpróbáltam kikapcsolni az agyam próbaképpen, hogy egy szintre kerüljek veled, de alapból reálisan látom a világot.

  36. @wmiki:
    Kösz a megtiszteltetést a királyi többessel, de maradok egyszerű polgár.
    Nem törekszem az elnyomásra…..
    Ha megmondom, meg kell, hogy öljelek, és tán csak nem listázni akarsz?
    De tudod mit?
    Bár ez a HCS, de arra fogok szavazni, aki az elszámoltatást ígéri legalább 40. évre visszamenőleg.
    Talán egyszer betartják…..

  37. @wmiki:
    Hmmm…..
    Megismétlem neked, mert tudod az ismétlés a tudás anyja (bár ezek szerint még emlékezetkiesésed is van), hogy pártatlan vagyok.
    Azonkívül, hogy valószínűleg egy egyszerű fizetett provokátor vagy, még pancser is.
    Amit személy szerint számodra megtudok ígérni, hagyom neked kinyalni a seggem, amit be is tartok.
    Természetesen csak, ha másét már meguntad.

  38. @wmiki: Te éles eszű!!! Csakis azért foglalkozunk ezzel a dologgal, mert mi is ebben az országban élünk (a mostanra már négy millióvá lett koldussal egyetemben).
    Az orbánc seggnyalóknak sok pénz dukál, másnak semmi (Vitézy: két millió/hó, Tarlós elvtárs: 1,3 millió/hó, Hegedüs Zsuzsa: nagy AUDU+sofőr+zsák pénz, Zuglóban Magyar Nemzeten (újságon) hámozzék a konyhában a karalábét, Századvégnek: százmilliók), és a sort reggelig lehetne folytatni.
    Őket még valahol megértem, de azokat az agymosottakat, akiknek felkopik az álla, és a csóróságtól még szarni sem tudnak, és nem is fognak tudni, azokat aztán végképp nem!

  39. @Dour ®: lol
    a pártatlan realista… xd

    felvilágosítanálak, hogy a demokráciának nevezett rendszerben, amiben jelenleg élünk, pártok képviselik/gyakorolják a hatalmat
    realista mi? xd

    szóval te annyira vagy realista, mint amennyire gyferenc őszinte, vagy egy libbant liberális

  40. @Dour ®: Ugyan hagyd már! 🙂
    Dr. Schmitt Pál őexcellenciáját sem azért utáltuk, mint a szart, mert elemi iskolás szinten sem tudott írni. Amiatt csak kiröhögtük, ill. szégyelltük, hogy magyarok vagyunk.

  41. @wmiki: “és annak milyen megvalósítható programja lesz, ami majd elhozza a kánaánt? “

    2010-ben a választások előtt azt állította a Fidesz, hogy azért nem publikálja a részletes programját, nehogy a többi párt lopjon belőle.
    Ma már -két és fél év után- pontosan tudjuk, hogy azért nem volt részletes program, csak lózunggyújtemény, mert a Fideszes elvtársaknak lövésük nem volt, a mai napig nincs is a kormányzásról, a diplomáciáról, a gazdaságpolitikáról, mert hülyék, mint a segg és/vagy gyakorló elmebetegek.
    Ami kevés mégis volt, annak pontosan az ellenkezőjét hajtották végre, lásd “megvédjük a nyugdíjténztárakat” (államosítás), “helyreállítjuk a jogállamot” (visszamenőleges törvények).

  42. @Dour ®: “Bár ez a HCS, de arra fogok szavazni, aki az elszámoltatást ígéri legalább 40. évre visszamenőleg.”

    Ezt nem is hinnéd, mennyire egyszerűen meg lehetne oldani. Nulla bohóckodás, se Keller, se Budai, hanem MINDENKIT felhúzni a lámpavasra! Gyakorlatilag 0 hibaszázalék!

  43. @wmiki:
    Hmmm….
    Felvilágosítalak én is, ez álhírportál.
    Olyan megható vagy ……,és nagyon hülye.
    Veled bármikor szívesen sakkoznék akár pénzben, akár pofán verésben, de az antiszociális mivoltom nem engedné meg, hogy veszítsek.
    Megismétlem, nagyon hülye.

  44. @Dour ®: :0
    álhírportál? tényleg???
    akkor mit keresel itt, te, aki realista vagy, és arra a pártra a szavaz, amelyik majd 40 évre visszamenőleg elszámoltat?
    lol
    az az, amelyik tökéletes emberekből áll, akik csak mindenkinek jó döntéseket hoznak, igaz? :DDD

    ha már álhír akkor inkább ez, ez humoros is:
    http://www.naczivadasz.com/?q=felelem_es_reszketes_tiszavasvariban

    bár lehet, hogy te azt hiszed, ez is igaz
    te realista, te xd

  45. @wmiki: “amelyik tökéletes emberekből áll, akik csak mindenkinek jó döntéseket hoznak, igaz?”
    Wmiki elvtárs, a kételkedés szavait vélem felfedezni a kommentedben! Mi az, hogy Orbán elvtárs, Matolcsy elvtárs, Kövér elvtárs és Lázár elvtárs talán nem tökéletes?
    Hogy mered?!
    Túlságosan is szabadon értelmezed a Nemzeti Együttműködés Rendszerét!