A bíróság által nemrég felmentett ügyvéd, aki mostanában inkább mint kültéri festő- és performanszművész ismert, workshopokkal egybekötött előadássorozatot indít.

dp-voros600.jpg

A Vörös Október Turné keretein belül Dániel Péter bejárja az egész országot, és az egyes állomásokon részletes előadásokat tart majd művészetéről, többek között a színválasztásról, az ecset elhagyásáról, a kaszinó tojásról, mint alternatív technikáról, és arról, hogyan határozza meg a politika a műalkotások témáit. Információink szerint az egyes helyszíneken közös alkotásra is lesz lehetőség. Íme az előadások helyszíneinek teljes listája:

Az Istóczy Győző Általános Iskola tornaterme, Nyíregyháza
Wass Albert Idősek Otthona, Gyula
Prónay Pál Művelődési Ház, Szombathely
Nyírő József Strandfürdő, Pécs
Szálasi Ferenc Borpatika, Eger

Időközben Dániel Péter a művészi kontraszt hiányára hivatkozva (bármit is jelentsen ez) lemondta kolontári fellépését.

Kapcsolódó hír, hogy országunk másik nagy művésze, Ákos Dániellel párhozamosan nyugat-európai turnéra indult. A kormány és a külügyminisztérium által is támogatott Adj hitelt! koncertkörúton az unió országainak szimpátiáját próbálják megnyerni Magyarország számára.

9 KOMMENT

  1. Képtelenség. Nem szorulunk a hanyatló Nyugat alamizsnájára. A liberalizmus eszméje megbukott! Aláásta önnön erkölcstelensége.

    Immár keleti szél fú. A jövő az olyan államoké, mint a miénk. Nálunk mindenki tudja, hol a helye. Aki nem, annak megmondjuk. Ez tesz minket naggyá.

    Mi fogjuk megsegíteni a Nyugatot, elsősorban tanáccsal és jó példával.

  2. “LIVE SHOW” = frissen mázolva.
    Most már lehet fényezni, kéne rá egy év.
    A Petőfi híd visszanevezése után, mennyi festék kell majd?
    A Goldmann György tér marad a budai hídfő?
    Legyen mondjuk Don kanyar tér, vagy Dachau platz.