posta viktor.jpgSiker a Nemzeti Konzultáció, hiszen eddig 400 postást nem kellett elbocsátani amiatt, mert konzultációs kérdőíveket hordtak ki.

“A Nemzeti Konzultáció és DM kampányok óriási sikerén felbuzdulva jövő héttől postások viszik ki a Miniszterelnök Úr Facebook bejegyzéseit is, hogy az internetpenetrációval nem rendelkező nép se maradjon le az intelligens kormányfővel folytatott interaktív párbeszédről” – fogalmazott zavarosan Giró-Szkóp András kormányszóvivő, aki bármikor a fejéről a talpára tud állni.

A tervek között szerepel a kormányfői Facebook oldal kommentelhetősége faxon és képeslapon, valamint határon túlról. A konzultációs vonat azonban tovább dübörög, hiszen már készül az új kérdőív, amiben a Kormány a nép kedvenc színe, étele és az iránt érdeklődik, hogy büntetnék-e azt, aki nem válaszol a nemzeti konzultáció során. Felmerült az is, hogy a Nemzeti Konzultáción való részvételt is előzetes regisztrációhoz kötnék, természetesen postán, így elképzelhető, hogy további 6-7000 állás jöhetne létre a postákon országszerte, sőt ha az előzetesen regisztrálóknak válaszlevelet is küldenének, akkor a lakosságnak akár 1/3-a is postásként tudna elhelyezkedni.

Ha jó ütemben halad a Nemzeti Együttműködés Rendszere 2014-re már minden második állampolgár postás lehet, ezzel megvalósul a 140%-os foglalkoztatottság – számolta ki fejben Matolcsy György.