kazah viszkis.jpgAz azeri baltás gyilkos után kiderült: Ambrus Attila már Kazahsztánban van.

Hiába töltötte le jogerős börtönbüntetését Ambrus Attila: a magyar és a kazah kormány között évek óta folyó tárgyalások értelmében ki kellett őt adni, háromezer raklap szilvalekvárért cserébe. Mivel a szilvának még szezonja van, a kész lekvár várhatóan csak szeptember végére érkezik meg.

Kazahsztán a Borat című film bemutatása óta bosszúéhes. Ezt a bosszúvágyat Magyarország, mint az Európa-Ázsia ütközések gyűrődőzónája volt kénytelen enyhíteni” – áll a tegnap kiadott sajtóközleményben.

Ambrus Attilára még az asztanai repülőtéren neonszínű, seggbe vágó, vállpántos fürdőruhát adtak, és bedauerolták a haját, aztán indították egy zsidófuttatáson.

A kormány a napokban úgy nyilatkozott: további kiadatásokat nem terveznek, hacsak valaki közben nem bilincseli magát a Közgéphez.

41 KOMMENT

  1. Az Alku
    2012.09.02. 12:25 IGe
    vilagnezet.blog.hu/2012/09/02/az_alku_225

    “Ilham Alijev azeri elnök hosszú idő óta követte a magyar és azeri jogi irodák munkáját, és az ügy lezárásához végül az az egyezmény vezetett, amely Orbán Viktor magyar miniszterelnök azeri látogatásakor született.”

    Balta és orbán.jpg

    Kivonat Ali és Ovi tárgyalási jegyzőkönyvéből:

    Ovi: Tudja elnök úr én mélyen keresztény vok!
    Ali: Tudja elnök úr én iszlám vok!
    Ovi: Tudja elnök úr van több problémám.
    Ali: Mondja!
    Ovi: Családi megtakarításim nem érik el Soros Györgyét, de nem sok hiányzik.
    Ali: Ezen lehet segíteni! Nekem van temérdek pénzem.
    Ovi: Ott van még a Labdarugó Akadémiám, nem sikerül Reál Madrid szintre hoznom, a pénzt csak nyeli.
    Ali: Szeretem a focit támogatni.
    Ovi: Aztán a probléma még, hogy hatalmon akarok maradni és a hatalmat örökíteni a családomnak, de az IMF meg az EU demokráciát követelne tőlem. Kellene kölcsön is, nem muszáj jobb feltétellel adni, mint az IMF adná, de szükségem lenne rá.
    Ali: Megoldható, de lenne egy feltétel.
    Ovi: Szívesen hallgatom.
    Ali: Van Önöknél egy „életfogytos” hős, akit az Önök bürokratái nem adnak ki nekünk, pedig már kész az új palotája, őrnagyi kinevezése, tartjuk az állását, kész a szabaduló levele, stb.
    Ovi: Ismerem az ügyet, Ő a baltás gyilkos ugye?
    Ali: Igen, RPG hiányában megfelelő ősi fegyvert talált az Önök hazájában!
    Ovi: Ha jól belegondolok nem lehet akadály az elengedése, mégsem csákánnyal gyilkolt amikor vendégszeretetünket élvezte és lemészárolta örmény vendégünket.
    Ali: Okoz ez Önnek erkölcsi problémát?
    Ovi: Nekem, erkölcsi problémát? Tudja van egy orbáni mondás: Van az a pénz, amiért hitemet, hazámat, népemet eladom!
    Ali: Akkor megállapodtunk!
    Ovi: megállapodtunk!

    FIDES AGITÁTOR 2012.09.02. 08:17:18

  2. A Mindent Védelmi Szócső szenátorasszony esetleg fog nyilatkozni is, hogy
    “M.o. mindig a vesztesek oldalán állt” ?
    Talán lenne egy igaz mondata…..
    A Whishkys kiadatása ugye rázva törten, nem keverve?

  3. Egy pillanatra láttam, hogy volt egy olyan hír, hogy a Közgép adja ki az első erkölcstan tankönyvet, de aztán elkattintottam véletlenül.
    Ha tényleg volt ilyen poszt, mekkora kár, hogy nem lett címlapos, mert igen találó volt.

  4. Sorozzuk be az összes tolószékes embert, aztán ” Fel Belgrádra …” illetve az örmények és az azeriak ellen…tökmindegy… Az alcsúti géniusz szociálpolitikája úgyis lassú éh- és fagyhalálra halálra ítélte a rokantakat !
    Aztán ha mégis megvernénk mindkét államot, megoldhatnánk egy többszázéves etnikai konfliktust !
    Meg esetleg ennek a rablóbandának is lenne egy kis hely ott keleten, úgyis arrafelé kacsintgatnak állandóan…

  5. Kedves poszter,

    Mán meg ne haragudgyál mán, de milyen zsidófuttatás? Gondolkozzál már el.

    Hiszen izrael csak azért indult el a londoni olimpián is, mert oda minden ország odatolja a képét, oszt mégis minden eredmény nélkül röpültek haza e! Hát nem így van?

    Oszt még tiltakoztak is hogy aszongya mé’nincs olyan olimpiai szám hogy aszongya:
    kődobáló palesztin gyerekek agyonlövése harckocsiból
    vagy: holosegílyke kizsarolása félvállról
    vagy: hatezer éves kúltúra (vedd-meg-olcsón-add-el-drágábban) terjesztése

    Penigh ilyen olimpiai számokban igazi őshegemónok lehetnének…ez az egész olimpia egy nagy antiszemita attakk!

    Méghogy zsidófuttatás…tisztára megvagy őrülve!

  6. Álszent, sunyi, tetű bóvlista fidesz banda. Eddig is sokat ártottatok a magyar népnek, de ezt a szégyent nehéz lesz megemészteni.
    Európa után már a világ is utál és megvet bennünket.

    Ha nem hullanak fejek, Magyarország egy trágyadomb!

    Magyarország én nem így szeretlek!

  7. Úgy imádom, mikor ezek egymást irtják! Baltával! Van ennek stílusa is, meg kell hagyni! Kinyírhatott volna még pár ingyenélő örményt, van belőlük elég ebben az országban.

  8. pár percel ezelőtt beszéltem mobilon a barack pájink.., ill. a barackos obamával

    ( R beszélgetést kért, mert nem volt e telóján egyenleg )

    és megígértem neki, hogy nem adjuk ki Örményországnak sem a vityát, sem a narancsicstibit

  9. tisztelettel megkérek mindenkit -tényleg gyerekek-, ne bántsátok ám azokat a szegény szerencsétlen szóvivőket: sema sellgeczy gabikát, sema szójjártató petyusomat, tehát ezeket a csörgősipkásokat, bármit mondanak is, – mert gondoljatok csak bele HUNfitársaim…:

    hááá tehet eza két szerencsétlen gyerek (jó a csaj az “öregecske”) arról, hogy a főnökük nem normális ?

  10. friss hír…

    “az AZER-BALTÁNI vitézségi nagykereszt az olajoskannákkal és teszkós-baltával ékesített” legmagasabb állami kitüntetésre terjesztették fel a két fél-ázsiait:

    narancs-sincs tibit és vitéz alcsuti vír-tor-t, akik ennek örömére víg-tort ültek a felcsúti Bögre-BbööuüüűFFében

  11. leKfrissebb hír…

    a várható határvillongások miatt:

    handa csaba 6-cseregminiszter megtette a szükséges lépéseket és hazarendelte az ideiglenesen Svédországban állomásozó magyar I. & II-ik lovasdandárt, a két sánta lóval együtt…

  12. gyárikek, a’sszem azért lövöldöznek még mindig az örmény-azerbaltáni határon, mert a szójjártópetya és a sellgeczygabika szennyatorina is ELFELEJTETT SZÓLNI NEKIK…,

    HOGY “…a fidesz jogilag lezártnak tekinti az ügyet…”

    tehát teljesen értelmetlen LÜdözni meg gyilkulásznyi és TÜZELNI is,
    fogjanak egy teCSkós-baltát oszt vágják inkább télire a tözelőt

  13. @ornagy50:

    de ha tudnád, hogy a shell-mekk-szí szennyatorina állítólag a teniszlabdát is átszíjjja az udvari “tecsós 1/2 colos” locsolótömlőn
    (nem megerősített hírforrásból)
    jajjj bocsi, a 2/3 coloson két stampó takarmánypájinka után, de azt viszont nem tudom, hogy iszik-e rendesen, mert igen szarul néz ki !

  14. Mini. elnökünk nevében cáfolom, hogy Ramil Safarov eredeti neve Kolompár Rafael. Nem. Egy .Működő kormányunk nem támogatja a cigánybűnözést, ilyen névvel elképzelhetetlen lett volna egy baltás gyilkos szabadon engedtetése! Ezt kizárólag hős barátainknak tudjuk megbocsájtani, és kiállunk erkölcsileg is értük, az utolsó centükig!

  15. @francoska: Asztat mégsem mondhatta, hogy cseresznyézik, meraz pálinka, ésaz nemzeti-forradalmi… Igazából vodkáznijuk köllött vóna egy pohárból, dejannak semmi közeja nem-kormányzati rablóhoz…

  16. Azah helyzet kedves félázsiai testvérem, Illham, Csullham, hogy kéne egy kis mani. -Mennyiről lenne só félázsiai Orbán testvérem. -Hát kb.3-4 milláról. -Rendben, de van egy feltétlenem: -mi lőn aztat?- Van nekünk nálatok egy hősünk. -Milyen hős, tesvér? -Hát egy baltás. -Baltás? -Igen. Ő baltázta meg a mi ellenségeink egyikét, a gaz örményt. Már az elmúlt nyóc évben is naponta kértük a gaz szocikat, és azt a hazudós Fletót, de a fülük botját sem mozgatták, nemhogy kiadták volna a mi nemzett hősünket, Safarovot. -Tudok róla. Szégyen, hogy a szemét szoci Gyurcsány megmakacsolódott ez ügyben. De most, hogy a szakadékba eső európától felénk fúj a keleti szél, teljes gőzzel halad a sikerek tengerén gyorsnaszádunk.- Ne beszélj mellé!-adod, vagy nem?!- Adom, ha te is adod. Oké, ahogy mifelénk mondják, áll az alku. Persze szigorúan magunk közöt maradjon az ügy, mert, ha kiderül, nem kaptok pénztet. Semmi körülmények között. Hogy leplezzük az üzletelést, mellé adjuk a wiskist is. Hány literről lenne szó? – Nem folyadék, emberből van, ahogy a mi nemzeti Kerényink mondaná.