szand2012.jpgAzoknak a fiataloknak, akik szeretnék helyreállítani az emléküket, kapaszkodóként újra megjelenik a Balaton Sound teljes programja.

Arra emlékszem, hogy ott voltam, mert a vonatjegyet megtaláltam, csak azt nem tudom, hogy volt-e nulladik nap, vagy csak képzeltem” – ilyen és ehhez hasonló bejegyzésektől volt hangos a Facebook a Sound után, ezért a szervezők úgy döntöttek, utólag újra kiadják a fesztivál programját, hogy mindenki rekonstruálhassa a fesztiválélményeit, és véletlenül se postoljon olyan fellépő koncertjéről, aki ott se volt. (A fesztivál után néhány nappal ellepték az internetet a Pet Shop Boys-szal készíteni vélt fotók).

A programfüzetet alig néhány nap alatt elkapkodták, ezért a szervezők úgy döntöttek, eztán valamennyi nagyobb, a fesztiválról képekkel gazdagon illusztrált emlékkönyvet fognak kiadni.

12 KOMMENT

  1. Most mit szóljak hozzá?? Ha csak azt nem merem kérni, hogy az ÖSSZES eddigi kormány adja ki újra a programját és olvassa el! Mert hasonló a helyzetük, mint azoknak a fiataloknak, akik nem emlékeznek semmire…
    Pedig ott voltak… Szerintem a politikusok is hasonlóan “betépnek” program írás esetén, mint a partyzó fiatalok. Csak a fiatalok “amnéziáját” nem egy egész ország sínyli meg…

  2. @Kozi73:

    Kérlek tisztelettel:
    Ez hülyeség, hiszen olyan nincs, hogy utólag adnak ki programfüzetet.

    (Olyan viszont van, hogy visszamenőleges hatállyal törvénykeznek…)

    Ám ennek alapján, – ha jobban belegondolunk, – a 2/3-os felhatalmazás birtokában akár utólag is kiadhatnak mégis programfüzeteket.