201206_csanad.jpgNagyapai ágon bankár, MTK drukker, és Gyurcsány Ferenc is megtalálható, anyai ágon bodzakereskedő és melegburkoló gazdagítja a családfát, ami alakra inkább menóra.

A Jobbikos politikai belharcok kereszttüzébe került Szegedi Csanád családfájának részletes elemzése kimutatta, hogy valójában magyar.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy dédapja híres bankár volt , a „frankhitel” és a „zsiró” szó megalkotója. Üknagyanyja a családfa szerint MTK drukker volt apai ágon, de a családfa igazi érdekessége az apai ágon megtalálható Gyurcsány Ferenc.

A családfa anyai ága is igazi magyar sorsot tár elénk. Szegedi Csanád egyik anyai ük-ükapja bodzakereskedő és hobbi gipszkartonozó volt, míg egy másik felmenője melegburkoló volt, de az iratokból nem egyértelmű, hogy egybe vagy külön írta-e.

Szegedi Csanád igaz magyar származását viszont mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a család IMF-ről magyarosított Szegedire.

8 KOMMENT

  1. Szegedi Csanád azért nem vette észre eddig igaz magyar származását, mert ülve szokott pisilni. Nagymama még Ovis korában megtiltotta, hogy kislány-unokája ránézzen a saját csunyájára.