Moszkvában, Brezsnyev combcsontjai között bukkantak az egykori pártfőtitkár hiányzó darabjára, amely félreérthető pozícióban hevert.

Az úgynevezett Brezsnyev 69-es formátum bevett szokás volt a hetvenes-nyolcvanas években. A pártvezetők műszálas öltönyben egymásra feküdtek, mint a  klasszikus 69-es formátumban, majd egymás nyakkendőjével fojtogatták egymást addig, amíg kölcsönösen jó nem lett.

Ez a csók utáni második jel volt az egymás iránti bizalom és barátság kifejezésére, ez után jött a dupla anál honeckerezés végül pedig a Csernyenkó-hólabda. Alsóbb rendű pártfunkcionáriusoknál ismert volt még a Dirty Castro és a komiszár póz. Ez utóbbi hasonló a misszionárius pózhoz, csak a funkcionáriusok krokodilcsipeszt helyeztek egymás heréjére és mellbimbójára, amit egy kisvasút transzformátorral irányítottak.

Kutatók szerint a koponyát elrablók erre akartak utalni, míg az sem kizárt, hogy egy titkos Munkásőr-szervezet vitte a főtitkárt kedvenc helyére, ahol megpihenhet.

40 KOMMENT

  1. Aszongy adatlap:
    Milfajt_Ferkó 400 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
    Bazeg ezért a hírcsádáért fizetnek valakit föállásban? Ne semmi.

  2. Qrvára csíptem a hírcsárdát.Eddig.
    Most kiderült, hogy vezetője naponta leszopja orbánt, is
    Becsapják az embereket, azt mondják jópofák…
    KÁDÁR koponyájával annyira kell játszani, mint a poszt írójának a qrva annyával

  3. Vagy fideszes
    Anyád, ha volt egyáltalán, a Kádár korszakban nyugodtan aludt el este, reggel volt hova mennie dolgozni, egyedül arra nem figyelt, hogy lyukas volt az óvszer, de nem volt szíve leöblíteni a wc-n

  4. Bárcsak újra 40 évvel fiatalabb lennék. Azok voltak ám csak az igazán szép idők!Tankcső az ánuszomba, egy rőt fasz a számba és mindig sokkal jobban éreztem magam.

  5. @önkényes mérvadó: el kell keseritselek
    Nyiro jozsefet 14-en ismertek az orszagban mielott nem akartak ujratemetni
    Kadarra meg majd visszater az utokor 400 ev mulva
    de azoknak fingjuk se lesz ki az a nyiro
    ez csak apro kulonbseg
    a humornak amugy van helye a morbid vonalon is
    de ez szerintem gusztustalanul szar, de ezt mar lehet irtam:)

  6. @hagyma: Kedves hagyma, Nyírőt nagyon sokan ismerték eddig is, itthon és külföldön is. (azon kevés magyar írók közé tartozik, akiket kint is elismernek) Ha elolvasod egyszer mondjuk az Uz Bencét, megérted miért. Íróként ismert és sikeres volt, Ettől még nem kell szeretni politikai szerepvállalásáért, de az írói munkássága megéri az olvasást. Sajnos, szerintem is védhetetlen, miért tartott Szálasival:(

    Kádár miért tartott a milliókat elpusztított kommunistákkal? – kérdezhetném, de egy bűn nem menti fel a másikat…

    Ugyanakkor: ne haragudjon meg senki, de szerintem magánvélemény ide, magánvélemény oda, az önkorlátozásnak, az ízléstelenségnek vannak határai. Én, aki messze nem tartozom Kádár hívei közé (bár a nosztalgia szele néha elkap, de nem azért mint a legtöbbeket), ezt a posztot mérhetetlenül szégyenletesnek találom. Meghalt. Elmondhatjuk róla az igazat, vagy azt, amit annak vélünk.

    …de gyalázni??? Minek?

  7. …hjahhh…..úgy látszik egy koponya tovább eláll, mint például az elrablók pénisze , mert azt már rég a kukacok rágták volna szét.

    HIÁBA NO !

    A PÉNISZEK NEM MARADANDÓAK ! :o)

  8. @önkényes mérvadó:

    Tényleg az a másik is. (primitív és gusztustalan) Egyébként a “jó” morbid humor mindig arctalan…legalábbis igyekszik nem egy személyhez kötődőnek lenni, vagy csak nagyon “elvont” személyekhez. (Aki akar, az persze mindenen meg tud botránkozni, vagy sértődni.)
    Ezért aki morbid humorral próbálkozik, az legyen átlagon felül intelligens és nagyon empatikus.
    Ez és az általad javasolt másik bejegyzés nem intelligens, nem empatikus, nem igazán humoros, de igazán bunkó. Viszont jól modellezi a mai magyar valóságot.

  9. @házelnök:
    Viszonylagos, hogy ki hány embert és hogyan ölt meg…Ölni lehet úgy is, hogy kimondatom a bírákkal a halálos ítéletet (Kádár-500?)…… vagy úgy, hogy kiküldök az oroszok ellen (Horthy-) 200.000 bakát rossz felszereléssel….vagy úgy, hogy addig rontom a gazdasági, illetve morális közállapotokat, hogy öngyilkosságba, vagy egyéb kétségbeesett lépésre kényszerítek százezreket (rendszerváltás utáni politikai elit)

  10. Korábban nagyon tetszettek a HCS igazán szellemes és szórakoztató
    álhírei. Az utóbbi időben egyre görcsösebbé és izzadságszagúvá vált, mára pedig beszart. Ennyi volt?!

  11. Ez méltatlan volt a HCs eddigi munkásságához. Kíváncsi vagyok, mi motiválta a cikk megírását. Igaz, hogy ez egy végletekig leegyszerűsített gondolkodású humoros oldal, de az elkövető azért megírhatná, miért érezte szükségét ennek a posztnak a megírását. Kompenzációs kényszer? Bebaszás? Ami még nagyon érdekelne, mit szól ehhez a förmedvényhez Moldova György, akinek valóban van humorérzéke, és mégis elég közel áll Kádár szellemiségéhez.

  12. szerintem meg kikúrt jó poszt volt ez is, kádárék nyilvánosan is smároltak bő nyállal brezsnyevvel is, a szerző csak továbbgondolta ezt.
    😀
    a fanyalgókra meg ráférne egy dupla anál honeckerezés.
    seggfasz házmesterköcsög szartúrók vagytok mind.
    😀