Nem várt műszaki hiba miatt ütközött a zugligeti libegő a budavári siklóval. A BKV szakértői szerint mindkét jármű fékrendszere elöregedett.

A múlt hét nem alakult jól a BKV számára, hiszen a langyos időben nem indult el néhány
metrószerelvény, elsüllyedt műszaki hiba miatt két troli, míg egy hatos villamosra az Etele
téren találtak rá, félig kék színben. A fogaskerekű a csúszós síneken keresztbe fordult, de nem jártak jól azok a HÉV-szerelvények sem, amelyeken eltörött egy főnyomócső és víz árasztotta el az utasteret.

21 KOMMENT

  1. @Neeel Armstrong: Ha nagyon köll, hát egésségedre, ne tarcsad vissza, mer még szétrobbansz… Ennyire görcsösen azért nem kéne hülyét csinálni magadból, csak azért, hogy idepiszkíthass… De hát, mint mondtam már: tetudod, te vagy közelebb a felhőszagodhoz, meg ilyenekhöz… Részemről mostantól nem van egyikőtök se. Így is sajnálom, hogy szarral birkóztam…

  2. Bocsánat, hogy zavarok.
    A síklók elöregedett fékjeit elvitték Nemzeti Rokkantsági Felülvízsgálatra.
    A szerelvények féktelen hangulatukban, otthagyva a büdös belvárost,
    krándulni mentek a hegyekbe. Libegőzni akartak egy kicsit.
    Azok meg idegen betolakodóknak vélve őket, nekik estek.
    Mondván rohadt …….(tetszés szerin kitölthető) elveszik az életterünket.
    A BKV szakértői pár óra után, észrevették a síklók eltünését,
    miután Pali bá jelezte több küldöttsék elmaradását, akik az
    ország legnagyobb lyukánál tömegbe verődve szorongtak.
    A rendőrség éppen oszlatásukba kezdett,
    mikor Dávid kiszállt mentrendszerinti audiával, és rendet teremtett.
    Devizaalapú hitelt vett fel a nevükre, és villát épített a domboldalra.

  3. @Dour ®: Kimaradtam a tutiból. 🙁
    Biztos jókat írt az úriember.
    Egyszer napokig, permanensen vitatkoztam valakivel egy fórumon. A végén a csóka kérlelte a moderátort, hogy törölje ki -több napra visszamenőleg- mindkettőnk hozzászólásait, mert szerinte méltatlanok ahhoz a fórumhoz. Én azt kértem, hadd maradjon minden ott a helyén, hadd lássa mindenki, “mekkora barom vagyok, vitapartnerem pedig milyen intelligens”. Végül fennmaradt minden, én pedig boldog voltam. Hagyni kell őket, sőt inspirálni, hogy beszéljenek! :)))))

  4. @Dr. Adofizeto: A vita egyébiránt arról szólt, hogy a neves filmrendező ugyan III/III-as besúgó volt, de akkora művész, hogy ez nem számít. Sőt, köszönjük meg neki, hogy jelentéseket írt, mert ez csak ahhoz kellett, hogy a kommunisták futtassák és munkájával Oscar díjat hozzon az országnak. És egyébként is, ki vagyok én, hogy egyáltalán a számra veszem a nevét és véleményt merek alkotni a kérdésről. (Ez utóbbi mondatból az is kitalálható, melyik oldalt képviseltem. 😉

  5. a hévkocsik kivettek 1 hét szabadságot, lementek a balcsira szépkártyával rekkre állítódni. ottlétükkör Napon tamegettek szedőfejenként egy sajtostejfölös lánggost.