Egy neves uniós forrásunk szerint egy állítólag magas pozíciót betöltő magyar politikus köcsög. Véleményét több független forrásunk is megerősítette.

A magas rangú tisztségviselő, miután neve elhallgatását kérte, ellenőrizte, hogy beszélgetésünkről hang- vagy képfelvétel sem készül, személyes véleményének adott hangot, megjegyezve, hogy ezt a többség is osztja, ám esetükben sem mondhat neveket. A négyszemközti egyeztetéseken és a folyosói pletykákban egyre gyakrabban hangzik el, hogy az illető köcsög, ami lassan általános vélekedéssé válik, amely állásponttal egyre nehezebb lesz a hazai politikának megbirkóznia.

Olli Rehn köreiből kiszivárgó pletykák szerint, maga a biztos is oszthatja ezt a véleményt, hiszen egy titkos feljegyzés szerint nem emelt szót ezen vélekedés ellen, amikor ez szűk körben felmerült. Megpróbáltuk kormányzati forrásunkkal is felvenni a kapcsolatot, ám a híreszteléseket nem kívánta kommentálni, mivel azt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudta.

43 KOMMENT

  1. az összes politikus köcsög. ezt tőlem függetlenül nyugodtan megerősíthetem, nevem elhallgatását kérve mellőzésével. amelyik nem köcsög az buzigeci. ezt is megbízható forrásból tudom. hogy rohadna ki a vastagbelük egy karácsonyi lakástűz után!

  2. Szerintem nem is köcsög!
    Ezt csak a nemzetközi gelencsér szövetség terjeszti
    Az viszont már elképzelhető a nemzetközi fazekas szövetség szerint is ha az a bizonyos amit itt fentebb köcsögnek neveztek az egy kézműves ipari égetett cserépipari termék!
    Persze mindez csak feltételezés hogy az elnevezés pont most és pont magyar politikusra lenne érvényes! Ugyan akkor kész tényként kezeli a közvélekedés hogy ha politikusról van is szó a Miska kancsó elnevezés nem állja meg a helyét, s nemzetközi összehasonlításban az “ez csak egy kutya szar” lehet,hogy jobban kifejezi a köcsögként említett valós értékét!

  3. Szerintem nem “köcsög” egy politikus sem.Mert a “köcsögnek” van formája ,kitartása és ha lehetne lelke is lenne!De a politikus az külön álnok fajta!
    Meg különben is jön a TEK és kikéri magának!!

  4. Láccik, hogy ezek a zeusok semmit sem tudnak Magyarországról, csak pofáznak a vaquilágba! Mint a zámokfutó a zautópályán: Egy? Mind köcsög, aki szembegyün!

    Egyébként, biztos, hogy nem a Zorbán, meg nem is a Matolcsyné férje, mer nem lila kravátli lóg a nyakukból… Ez egy másik köcsög.

  5. Időt fáradságot nem kímélve sikerült kiderítenem, hogy a fotón, a főkolompos, a gyorsnaszád kapitánya látható.

    Régen másképp mentek ám a dolgok, akkor nem volt pardon!
    Megesett, hogy egy jó kis zendülés után a kapitányt felhúzták az árbócra, vagy egy kötél segítségével megúsztatták a hajó farvízén.
    Ha a négynapos fürdőzést túlélte, akkor mehetett isten hírével.
    De persze abba a cápáknak is volt beleszólásuk!!!

  6. @Dr. Nyugger Dr. Vadász: Szerintem van ebben a kormányban elég sok köcsög, nem kell minden köcsögről asztat hinni, hogy most e za Köcsögorbán vagy a Matolcsyné köcsögférje!

    E za kormány egy egész népművészeti edénybolt. Karácsony előtt láttam, ott sorakoztak a Vörösmarty téri standokon a mézes gyertyák meg a szittya nyeregkápák között, és várták, hogy valakinek beadhassák őket.