Meglátogatta az Országházban évek óta tartó Magyar Állandó Értekezletet Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes.

 

Semjén olvasnivalóval is kedveskedett a teremben 5 éve ott ülő Kelemen Hunornak, aki szemmel láthatóan nagyon szerette volna, ha az értekezlet legalább néha abbamaradna egy kicsit. Semjén szerint erről szó sincs, a könyvben foglalt érdekességeket pedig majd egy hónap múlva megbeszélik.

16 KOMMENT

  1. Igen, egy állandó értekezlet, az egy nagyon kemény dolog lehet, nálunk kéthetente van egy másfél órás, az is iszonyat. Rettenetese lenne, ha ez állandó lenne.

  2. @Füredi 3.0: Új Al. törvényünk szerint jövőre a heti értekezleteket háromhetente kell megtartani. Az “állandó” meghatározására még Nem. Ügy. kormányunk dolgozik az önálló képviselői indítványon, mellyel negyven évre bebetonozzuk a pillantanyi ötleteinket. De legalább is idén Karácsonyig.

  3. Zsolt valamikor Semjén volt, de ott is eltévedt. Amit most látunk a képen, az a Madame Tussauds panoptikum, ahol lelkesen beszélget a viaszmás* Kelemen Humorral.
    *viaszma = a miazma és a tegnap vegyesen elővárosi (propolisz) hatású illatos, balzsamszerű anyaga, melyet a fák ürügyeiről begyűjtenek a TEK állományú méhek. A farmarkológiai vizsgálatok szerint pusztító hatással van többféle baktériumra és lebontja a bakterházakat is..

  4. @Dour.:
    És hová fér be – a minden hazafi számára kötelező! – Állandó Értekezlet??
    Míg hazánk bölcsei és közgazdász géniuszai -erejüket nem kímélve – a nemzet feje fölött tornyosuló (és shortoló) libsibibsi karvalytőke fellegeket próbálják szétoszlatni, neked csak a szórakozáson jár az eszed?? Hol itt a közös teherviselés? Már Nagy Feró is megmondta, hogy csak Nyócóra munka után jöhet a Nyócóra szórakozás!
    Szedd már össze magad, édes fiam! Így soha nem leszel sikeres fidesznyik….

  5. Szóval most megbeszélték, hogy legközelebb mikor találkoznak abból a célból, hogy megbeszéljék, hogy legközelebb mikor találkoznak.
    Addig Hunornak”Ül! Marad!”.

  6. Az is lehet, hogy a kép, Zsolti coming out-ján készült.
    “Nem érdekel, hogy én vagyok a miniszterelnök-helyettes
    Csak Hunor legyen velem kedves.”

  7. Ehehehe…. Üzenem Kelemen úrnak, hogy ha már nagyon unja az állandó értekezést, akkor operáltassa magát nővé. A legjobb, hogy a nevéről nem kell igazán lemondania, mert van már női változata is, Hunora. Mindezt két állandó magyarnak, Túró Orrának és a Kisdobos Utódnak köszönheti. 🙂

  8. @nyuggervadász:
    Az, hogy Feró mit mondott, rendben.
    Az, hogy 1 milla új melóhely lesz, azt a leminősítettek ígértek, de ismét nincs rendben.
    “Mindenkinek dolgoznia kell”, rendben.
    Mindenkinek, de nekik nem, ismét nincs rendben.
    Az, hogy közelíttetsz a fidesznyikséghez, csontig hatolt.
    Ezt már előre megfontolt, halmozottan rosszindulatú becsület sértésnek vegyem?
    Van náluk csapat munka.
    Csak a szakértelem hiányzik.
    Rövidítek….
    Az értelem.