Hetek óta folynak a találgatások, miért akar Gyurcsány külön frakciót alapítani. Mi megtaláltuk a megoldást.

Klinikai vizsgálatok nemrég bizonyították, hogy a botox nevű idegméreg arcba fecskendezve eljuthat az agyig. Kutatók most azt vizsgálják, hogyan tudott eljutni az anyag Lendvai Ildikó arcából Gyurcsány Ferenc agyáig.

Többen ugyanis ezzel magyarázzák az ex-kormányfő mostanában tanúsított magatartását. Megkérdeztük Lendvai Ildikót is, aki egy fanyar grimasszal hárított volna, de nem sikerült neki.

Az ügyészség ugyanakkor vizsgálja a Demokratikus Koalíció Platformmal kapcsolatban annak gyanúját, hogy a képviselők ülőhelyeit áron alul cserélték-e el. Számos országgyűlési képviselő ugyanakkor attól tart, hogy a botox tovább terjedhet, akár lábba is, tönkretéve ezzel bizonyos jobboldali csúcspolitikusok futball-ambícióját.

9 KOMMENT

  1. a botoksz nem árt! a szemöldökmozgató izmokat sem bénítja, agyba jutva sem okoz merevedést, akkor van gáz ha valamilyen új platform túl sokat használ belőle, főleg ha kínai a cucc!
    botoksz forevö!

    rengeteg halivúdi szépségkirálynő és szépségkirályfi is ettől olyan csinos! miki rurky például.

  2. És a cikkíró agyába mi jutott?
    Nagyon zavaros ez az egész történet.
    Hiteltelen.
    Több kutatómunkát, több bizonyított tényt várnék el egy ilyen komoly hirportáltól.

  3. Számos országgyűlési képviselő ugyanakkor attól tart, hogy a botox tovább terjedhet, akár lábba is, tönkretéve ezzel bizonyos jobboldali csúcspolitikusok futball-ambícióját.

    Na itt már hangosan röhögtem!