A Fővárosi Ügyészség szabadságon lévő kollégáit visszahívták, valamint minden egyéb nyomozást félreraktak.

Vejkey Imre, Semjén jogi képviselője kérdésünkre elmondta, hogy az ügyészség munkatársai 12 órás, váltott műszakban dolgoznak, és jelenleg minden magyarul beszélő embert kihallgatnak, a héten pedig eljutnak mindenkihez, akinek van otthon monitora. Ma estétől pedig az Internet- és szólásbűnre szakosodott kutyás egységeket is bevetik a főbb ADSL-vonalak mentén.

"Ez egy hajtóvadászat, már most teljesen ki vagyunk merülve, de azt büszkén kijelenthetem, hogy már sikerült magunkat regisztrálni a Twitterre" – nyilatkozta Polt Péter főügyész, Orbán Viktor miniszterelnök közeli barátja.

Az eset kapcsán különlegesen örömteli bejelentést is tett Semjén: szerencsére annyira jól áll az ország közbiztonsága, hogy az ügyészség nagyon ráér, a rendőröknek pedig jut idejük rendesen koncentrálni a hajléktalan-bírságolásra. Semjén ezután hozzátette: ezt nem ő mondta, ez a cikk pedig visszaélt az arcképével, úgyhogy már küldik is a fekete helikoptereket.

19 KOMMENT

  1. Akkor mégse perelem a Hírcsárdát, mert látom, hallgat Lendvai Ildi néni dorgálásaira, vagyis jól viseli a kritikát.

    De egy pillanat, egy pillanat! Ki fog Simor ciprusi offshore-cégei után nyomozni, ha ezek ennyire el vannak foglalva?

  2. a kutyás egységek a bevetés előtt végigszaglászták a zorbác valagát? mert akkor a petra nyelvéhez fognak vezetni a nyomok. állítolag a TEK hekkerei feltörték a Tízparancsolatot és hozzáírtak néhány újat.

    Orbán valagát ne szaglászd.
    Semjén nevében ne twittelj.

    viszont kivették a “ne lopj” a “ne paráználkodj” és a “ne használj lézerblokkolót állami autón” parancsolatokat. tömjénzsoltinak küldök egy orbanikus FUCKKK-ot!

  3. Kedves Ügyészség!

    Ezt a cikket én nem olvastam el, véletlenül tévedtem ide, az egerem magától kattintott, vigyék el őt.

    Amúgy pedig elhatárolódom, főleg a közepétől!

    Nem Semjén Zsoltnak, hanem a cikknek.

  4. @Lendvai Ildi néni: állítolag a TEK hekkerei feltörték a Tízparancsolatot és hozzáírtak néhány újat. ez nagyon király…, ám a rossz hír az, hogy Deutsch Tamás elhíresült beléptető rendszerét már rég telepítették a Hírcsárdára.

  5. @sapuh: Azért gondold át! Pár év múlva elég jól profitlhatnál, aból hogy furtad a Rendszert, üldöztek, bebörtönöztek stb…

    Gondolja csak a rengeteg 2006-os disszidensre, vagy a sok-sok 2006-os félszeműre. Ma hősök! :))