A vakoknak és gyengénlátóknak készült gipsz Orbán arc lenyomat sikerén felbuzdulva a Miniszterelnöki Hivatal támogatásával lenyomat készül a miniszterelnöki hátsóról.

Bár a kutyák élőben vagy tévén keresztül is élvezhetik Orbán Viktor megjelenését, az mégsem ad nekik teljes élményt a miniszterelnökről. Ezt pótolandó kiadnak egy Orbán Viktor szagú sprét, Orbán Viktor alkarjáról készült rágójátékot, de a legnagyobb várakozás Orbán Viktor fenéklenyomatát övezi. Ezt megszagolva a kutyák minden fontos információt beszerezhetnek Orbán Viktorról és a Nemzeti Együttműködés Rendszeréről.

A fenéklenyomatot különleges óvintézkedések közepette szállítják az illatos úti sintértelepen, ahol ünnepélyes keretek között Schmitt Pál fogja felavatni rögtönzött demonstráció keretében. A különleges óvintézkedéseket egyébként azért vezették be, hogy a miniszterelnök kritikátlan hívei ne tudják a kutyákat félrelökve lógó nyelvvel megközelíteni a műtárgyat.

24 KOMMENT

  1. @Link Elek: biztos lesz olyan is amiből kikandikál. a képen levő lenyomatnál speciel azt a pillanatot rögzítette a kiváló szobrász, amikor a bélféreg egy kicsit visszahúzódott a gazdatestbe.

    vasalt orrú bakancsban meg szabad közelíteni a műtárgyat? (esetleg az eredetijét? a műtrágyát?)

  2. Mijaz’ hogy gipszből..ilyen közönséges anyagból ki merészeli ? És épp a nagy alcsuti géniusz értelmesebbik feléről ? Ki ezért a felelős ? Nem telik másból ? Már minden el van lopva ? Az elmúlt nyóc év bűne !
    Mindenesetre Gyurcsányt, Bajnait, Biszku-t, Szíjjártót ( ja őt még nem lehet ) -csukják be !
    Minimum aranyból kéne kiönteni…hiteles lenyomatért üljön bele, mikor olvadt….
    ” Dik mán Gazsi, csóreljuk el a zorbán seggét..szinesfém…! “

  3. @Lendvai Ildi néni: Igazad van, én is rosszallom. Szándékom is perelni a Hírcsárdát.
    Ugyanakkor kénytelen vagyok magamra mért penitenciaként 10 szögeskorbácsütést mérni a páromra, amié nem találtam idejében rá az álsemlyén-blogra. Én azt se bánnám, ha beidéznének a főügyészségre. Ott szakadnék meg a röhögéstől, mint tanú, és ezt akár jegyzőkönyvbe is vehetnék.XD

  4. A czikkhez: már a “vak gyerekeknek ov. arclenyomata”-ügyön is halálra röhögtem magam. Lehet, Rogán kutyáján kezdik az idomítást, hogy többé ne csavarogjon el a kis hálátlan dög, hanem ha menni akar, jó vadászkutyához illően ő is egyfele vegye az utat a Nagyfőnök segge irányába.

  5. @Jaguar: Valamit rosszul csinálsz. Ha beírod a keresőbe, hogy “semjen zsolt” akkor jobbra fenn, ahol nem a tweeteket írja ki, ő lesz az első találat. Onnan fogod felismerni, hogy követi egy ál-Lázár János. :-)))

  6. Az eredeti aljára Braille-írással feltüntették, hogy 2012-ben bevezetik a meglátod adót.
    Aki nem látja a jövőt sem, azt is meg tudják adóztatni.
    Már nem csak tapogatják.
    Simogatás eddig sem nagyon volt.