A K1 óriásának idén semmi nem jön össze. A négyéves Juan Mandriva a castiliai Csiga-biga óvoda kiscsoportosa a második menetben terítette le Sappet, akinek könnyeit jelenleg intenzív osztályon kezelik.

A mérkőzést Sapp a megszokott vehemenciával kezdte, rendesen odalépett a kis Juannak, és pár szabálytalan tarkóra mért ütés után úgy tűnt, hogy övé a mérkőzés. A szünetben a legifjabb Mandriva sírva szaladt a sarokba anyukájához, ahol megmutatta, hol van a bibise. Anyukája puszival és Hupikék törpikés lemosható tetoválással kezelte a sebesülést, minekutána újult erővel lépett a szorítóba a négyéves, gondozói által hiperaktívnak és harapósnak mondott Juan.

Sapp a második menetet is erősen kezdte, bár az első nagyobb lépésnél annyira kifáradt, hogy azonnal szobát bérelt a Four Seasonsben. Ezt kihasználva Mandriva két bokarúgással demoralizálta a fáradó Sapp-et, ami láthatóan neki sem esett jól és fájlalni kezdte a sípcsontját. A sarokba szorított óriást ekkor egy jól irányzott sírással megzavarta, és amikor az lehajolt, úgy orrba térdelte, hogy Bob Sapp nyomban összeesett. A bíró ekkor rászámolt, de Bob Sapp már 7-nél kérte a szobakulcsát és két kiskorú thai kurvát.

Juan Mandriva nagyon örült a győzelemnek, és elmondta, a jövőre vontakozó tervei között szerepel a K1 világbajnoki cím megszerzése még nagycsoport előtt, valamint, hogy hozzon neki a Jézuska egy Transformers legókészletetet karácsonyra, különben lefejeli.

6 KOMMENT